واکنش کرملین به بستن حریم هوایی ۳ کشور اروپایی به روی هواپیمای لاوروف

کد خبر: 1152366

سخنگوی کرملین امروز با اشاره به سفر وزیر خارجه روسیه به ترکیه و گفتگو درباره عملیات نظامی آنکارا در سوریه گفت: بستن حریم هوایی ۳ کشور اروپایی به روی هواپیمای «لاوروف» خصمانه تلقی می شود.

واکنش کرملین به بستن حریم هوایی ۳ کشور اروپایی به روی هواپیمای لاوروف

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه (کرملین) امروز دوشنبه در سخنانی پیرامون بستن حریم هوایی از سوی ۳ کشور بلغارستان، مقدونیه شمالی و مونته نگرو به روی هواپیمای حامل سرگی لاوروف وزیر امور خارجه این کشور اعلام کرد: چنین اقداماتی سختی هایی به همراه دارد؛ اما مانع کار دیپلماسی مسکو نمی شود.

سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه در این خصوص اضافه کرد که مسکو اینگونه اقدامات را خصمانه تلقی می کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: عملیات نظامی ترکیه در شمال سوریه در سفر لاوروف به ترکیه مورد بررسی قرار خواهد گرفت. قرار است آنکارا و مسکو در این باره رایزنی هایی داشه باشند.

سخنگوی کرملین در خصوص درخواست ارائه شده از سوی دو کشور سوئد و فنلاند بر ای پیوستن به سازمان پیمان آتلانتیک شمالی نیز تأکید کرد: مسکو هرگز برای فنلاند و سوئد تهدید نبوده و نیست؛ آنها نیز برای روسیه تهدیدی به شمار نمی آیند.

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه پیشتر از اقدام 3 کشور اروپایی در جلوگیری از عبور هواپیمای سرگی لاوروف وزیر امور خارجه این کشور از حریم هوایی آنها خبر داده بود.

«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در این خصوص گفته بود که 3 کشور همسایه صربستان شامل بلغارستان، مقدونیه شمالی و مونته نگرو حریم هوایی خود را به روی هواپیمای حامل سرگی لاوروف بستند و مانع سفر وی به بلگراد پایتخت صربستان شدند.

زاخارووا افزود: هیأت روسی قرار بود به بلگراد سفر کند اما کشورهای عضو اتحادیه اروپا و ناتو حریم هوایی خود را بستند و یک کانال ارتباطی دیگر با روسیه را مسدود کردند.

لازم به ذکر است که روسیه در ۲۴ فوریه سال جاری میلادی (۵ اسفند سال گذشته) عملیات ویژه نظامی خود در اوکراین را با هدف غیرنظامی و نازی زدایی کردن این کشور آغاز کرد. این اقدام روسیه در حالی صورت گرفته است که به گفته مقامات این کشور چاره دیگری در برابر مسکو در مقابله با سیاست‌های خصمانه غرب و ائتلاف نظامی ناتو نمانده بود.

مقامات روسیه بارها اعلام کرده اند که اگر اوکراین تمایل خود را برای بازگشت به میز مذاکره اعلام کند، مسکو نیز به این مسئله پاسخی مثبت خواهد داد و این فقدان اراده اوکراین است که مذاکرات را به بن بست کشانده است./مهر

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت