اخبار جنگ اوکراین/اوکراین: ۲۸۳۰۰ نظامی روس در جنگ کشته شدند

کد خبر: 1147971

وزارت دفاع اوکراین مدعی شد که از زمان آغاز جنگ اوکراین تاکنون، دست‌کم 28 هزار و 300 نظامی روس در اوکراین کشته شدند.

اخبار جنگ اوکراین/اوکراین: ۲۸۳۰۰ نظامی روس در جنگ کشته شدند

 وزارت دفاع اوکراین امروز (چهارشنبه) مدعی شده است که از آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین در تاریخ 24 فوریه (پنجم اسفند) تاکنون، دست‌کم 28 هزار و 300 نظامی روسیه کشته شدند.

خبرگزاری آناتولی ترکیه گزارش کرد، وزارت دفاع اوکراین در بیانیه‌ای اعلام کرد که 202 هواپیمای روسیه، 441 پهپاد و یکهزار و 251 تانک روسیه در جریان درگیری‌های اوکراین منهدم شده‌ است.

وزارت دفاع اوکراین همچنین در بیانیه خود مدعی شده است که در عملیات شبانه روز گذشته نیروهای مسلح اوکراین، حدود 400 نظامی روس کشته شدند و نیروهای اوکراینی 202 هواپیمای روسیه، 167 بالگرد و 441 پهپاد و یکهزار و 251 تانک، سه هزار و 43 خودروی زرهی و 586 توپ ارتش روسیه را از 24 فوریه تاکنون منهدم کرده‌اند.

طبق این بیانیه‌، در مجموع 199 سامانه‌ راکت‌انداز چندگانه، دو هزار و 137 خودروی زرهی، 102 موشک کروز، 91 سامانه ضدهواپیما و 13 قایق روسیه نیز در جریان عملیات نیروهای اوکراینی منهدم شده است.

ارتش اوکراین همچنین مدعی شده است که نیروهای روسیه در طول روز گذشته متحمل «بیشترین خسارات» در شرق «اسلویانسک»، مرکز « کریفیی ریه» و جنوب شرقی «زاپروژیا» شده‌اند.

بر اساس این گزارش، وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای در تاریخ 25 مارس (پنجم فروردین ماه) تأیید کرد که یکهزار و 351 نامی روس در اوکراین کشته شدند و سازمان ملل برآورد کرد که دست‌کم سه هزار و 752 نفر در اوکراین کشته شدند و چهاز هزار و 62 نفر دیگر نیز از آغاز جنگ اوکراین زخمی شدند اما اعلام شد که آمار واقعی بسیار بالاتر از این ارقام است.

آژانس پناهجویان سازمان ملل نیز گزارش کرده است که بیش از 6 میلیون و 200 هزار نفر از آغاز جنگ اوکراین از این کشور به کشورهای دیگر فرار کرده‌اند.

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در تاریخ 24 فوریه (پنجم اسفند ماه) به درخواست کمک جمهوری‌های دونباس برای دفاع در مقابل حملات اوکراین، دستور آغاز عملیات نظامی ویژه در اوکراین را صادر کرد اما کشورهای غربی به ویژه آمریکا و انگلیس از آن زمان نه تنها اقدامی برای کاهش درگیری‌ها در اوکراین نکردند بلکه با فشار تحریم‌ها و عرضه تسلیحات سبک و سنگین به اوکراین، به آتش این ناآرامی‌ها دامن زدند./فارس

روسیه: نزدیک به ۷۰۰ اوکراینی در ماریوپل تسلیم شده‌اند

روسیه امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که تقریبا نزدیک به ۷۰۰ نیروی اوکراینی در ۲۴ ساعت گذشته در مجمتع فولاد شهر ماریوپل تسلیم شده‌اند اما از طرفی گزارش شده که افرادی هنوز در داخل این مجتمع محبوس هستند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، این در حالیست که فنلاند و سوئد برای پیوستن به ناتو به طور رسمی درخواستی را ارائه داده‌اند و این امر موجب گسترش این ائتلاف (ناتو) خواهد شد؛ اقدامی که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه آن را دلیل و انگیزه اصلی خویش جهت آغاز "عملیات ویژه نظامی" در اوکراین قلمداد کرده بود.

وزارت دفاع روسیه گفت که تسلیم شدن ۶۹۴ نیروی اوکراینی دیگر به این معناست که در مجموع ۹۵۹ فرد اکنون سلاح‌های خود را در این مجتمع فولاد بر زمین گذاشته‌اند.

اما این در حالیست که وزارت دفاع اوکراین اعلام کرده تاکنون فقط حدود ۲۵۰ اوکراینی این مجمتع را ترک کرده‌اند؛ همچنین این وزارتخانه هنوز اظهار نظری درخصوص بیانیه وزارت دفاع روسیه انجام نداده است.

رهبر جدایی طلبان طرفدار روسیه که کنترل این منطقه را در دست دارد، گفت: «فرماندهان اصلی داخل این مجمتع فولاد هنوز تسلیم نشده‌اند و این کارخانه را هنوز ترک نکرده‌اند.»

کی‌یف و مسکو روز سه‌شنبه گفتند که حدود ۲۵۰ تن این مجتمع را ترک کرده‌اند؛ رقمی که اطلاعات چندانی درخصوص افراد دیگری که گمان می‌رود داخل این کارخانه هستند، نمی‌دهد. اوکراین اعلام کرده تا زمانی که عملیات خارج‌سازی و نجات همه آن‌ها به پایان نرسد، فاش نخواهد کرد که چه تعداد نیرو در آن‌جا بوده است.

اولین مرحله تخلیه شامگاه دوشنبه و ساعاتی پس از آن انجام شد که روسیه گفت با تخلیه سربازان اوکراینی مجروح به یک مجتمع درمانی موافقت کرده است.

مشخص نیست چه تعداد نیرو در این مجتمع فولاد شهر ماریوپل باقی مانده‌ است. اما با این حال ارتش اوکراین اعلام کرد که تلاش‌ها برای تخلیه افرادی که هنوز داخل آنجا هستند، در جریان است.

از طرف دیگر، یک مقام ارشد نظامی اوکراین گفت امیدوار است که بتواند نیروهای اوکراینی خارج شده از ماریوپل را با اسرای روسی مبادله کند اما یک قانونگذار روسی خواستار "عدالت" در این خصوص شد.

سفرای فنلاند و سوئد امروز (چهارشنبه) درخواست‌های عضویت دو کشور در ناتو را به ینس استولتنبرگ، دبیرکل این ائتلاف نظامی تحویل دادند.

معاون وزیر امور خارجه روسیه گفت که مسکو پس از پیوستن فنلاند و سوئد به ناتو مجبور به اتخاذ "تدابیر جبرانی" خواهد شد و هیچکس از این اقدامات سودی نخواهد برد.

تصویب عضویت فنلاند در پارلمان این کشور در حالیست که روسیه که ۱۳۰۰ کیلومتر مرز مشترک با فنلاند دارد، عضویت این کشور در ناتو را یک "اشتباه" خواند و گفت که این اقدام به روابط دوجانبه مسکو و هلسینکی آسیب خواهد زد.

 سناتور روس: اروپا می‌داند که اوکراین شکست خورده است

سناتور ارشد روسی تحلیل کرد که اجبار کی‌یف به صادرات غلات به این معنی است که اتحادیه اروپا به شکست اوکراین متقاعد شده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، سناتور «اُلگا کِویتیدی» سناتور ارشد شورای فدراسیون روسیه (مجلس سنا) گفت که اتحادیه اروپا هم اکنون می‌داند که اوکراین در جنگ شکست خورده است.

کویتیدی که پیشتر از مقامات دولت اوکراین در شبه‌جزیره کریمه بود و بعد از الحاق آن به روسیه به مجلس سنای این کشور راه پیدا کرد، توضیح داد: «صادرات غلات اوکراینی از یک مرکز ذخیره سازی در بندر اودسا تحت فشار اتحادیه اروپا نشان می‌دهد که اروپا به شکست اوکراین متقاعد شده است».

وی در مصاحبه با شبکه «ریانووستی»، اظهار داشت: «بارگیری شبانه‌روزی و عجولانه غلات و غذای اوکراینی که در بندر دریایی اودسا که به مرکز توجه رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی اوکراین تبدیل شده، گویای همه چیز است».

این سناتور ارشد روس که در شاخه اجرایی کریمه در مجلس سنای روسیه فعال است، تاکید کرد: «اتحادیه اروپا دیگر به پیروزی اوکراین اعتقاد ندارد و متوجه شده است که روسیه از حرکات تاکتیکی استفاده می‌کند که آنها درک نمی‌کنند».

کویتیدی ادامه داد: «اتحادیه اروپا به دنبال صادرات غلات اوکراینی در اسرع وقت است، زیرا ممکن است این بنادر برای آنها غیرقابل دسترس شود. با درک اینکه شانس دومی برای رسیدن به اودسا و نیکولایف نخواهند داشت، غلات و ظروف حاوی محصولات غذایی با عجله از انبار بزرگترین بندر اوکراین، اودسا، با استفاده از بنادر ازمیل و رنی به اروپا صادر می‌شوند».

به نوشته ریانووستی، وی معتقد است اروپا به غلات اوکراینی نیاز دارد، زیرا کشورهای اروپایی با بحران غذایی روبرو هستند.

یک کارمند سابق بندر دریایی اودسا به ریانووستی گفته بود که اوکراین با وجود تهدید کمبود غلات در کشور خود، ذخایر گندم را از تأسیسات ذخیره سازی در بندر اودسا از مسیرهای جایگزین، تحت فشار اتحادیه اروپا صادر می‌کند.

پیش از این نیز «والنتینا ماتوینکو» رئیس سنای روسیه با بیان اینکه هیچ کشوری نمی‌تواند مسکو را غافلگیر کند، هشدار داد تمایلات ستیزه‌جویانه علیه خود را بی‌جواب نمی‌گذارند

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت