بنت: انتخابات زودهنگام در اسرائیل منتفی است
نخست وزیر رژیم صهیونیستی جدا شدن نمایندههای احزاب از ائتلاف دولت خود را ناشی از وحشیگری و تهدیدات احزاب راست افراطی به رهبری دانست و تاکید کرد که انتخابات زود هنگام در اسرائیل فعلا منتفی است.
به نقل از الشرق الاوسط، در شرایطی که نفتالی بنت، نخست وزیر اسرائیل به دنبال جلوگیری از سقوط دولت خود است، ائتلاف مشترک احزاب عربی نسبت به گسترش نفوذ احزاب راست افراطی و فاشیست هشدار داده است.
سامی ابو شحاده، رئیس ائتلاف مشترک احزاب عربی در کنست اسرائیل اعلام کرد که در اولین اقدام پس از تعطیلات کنست، این ائتلاف نسبت به سرگونی دولت نفتالی بنت اقدام میکند.
این در حالی است که نخست وزیر رژیم صهیونیستی پیش از این اعلام کرده بود که با هیچ پیشنهادی مبنی بر مشارکت در دولت یا ائتلاف با دولت موافق نیست و آن را نمیپذیرد.
بنت همچنین برگزاری انتخابات زود هنگام را منتفی دانست و بر ادامه روند کار دولتش تاکید کرد.
از آنجایی که اپوزیسیون راستگرا به رهبری بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر سابق اسرائیل با تمام قوا به دنبال سرنگونی دولت بنت هستند و در تلاش برای جداسازی احزاب بیشتر از ائتلاف دولت بنت میباشند، اقدام ائتلاف مشترک احزاب عربی در کنست جهت تصمیم گیری درباره رای عدم اعتماد به بنت، میتواند به سرنگونی دولت فعلی رژیم صهیونیستی بیانجامد.
در همین راستا، ابو شحاده در واکنش به این سناریو با بیان اینکه ائتلاف مشترک به نفع بنیامین نتانیاهو رای نخواهد داد، اعلام کرد که میبایست انتخابات زودهنگام در اسرائیل برگزار شود.
منابع خبری عبری زبان گزارش دادند که نظرسنجیها در این زمینه نشان میدهد، ائتلاف فعلی که دولت بنت را بر سر کار آورد، در هر انتخاباتی که در حال حاضر برگزار شود یک پنجم قدرت خود را از دست خواهد داد.
بنت در همین راستا برای کاهش احتمال برگزاری انتخابات زودهنگام در اسرائیل با حمله به اقدامات احزاب راستگرای صهیونیستی به رهبری بنیامین نتانیاهو، سعی داشته دولت خودش را نجات دهد.
وی نسبت به مسئله فلسطین و فلسطینیان اعلام کرد؛ سیاستی که دولت وی در قبال فلسطینیها در کرانه باختری دنبال میکند، سیاست "چماق و هویج" است که به گفته وی اتخاذ این سیاست برای مهار خشم فلسطینیها و جلوگیری از فوران اوضاع امنیتی است.
بنت افزود که دولت او با هشت حزب ائتلافی خود، از جمله فهرست واحد نهضت اسلامی به ریاست منصور عباس، دولتی است که بیشترین آزادی را به سرویسهای امنیتی و نیروهای ارتش در قدس و کرانه باختری اعطا کرده است.
وی ادعا کرد که به واسطه سیاستهای دولتش، تلاش واشنگتن برای افتتاح کنسولگری در قدس جهت تقویت ارتباطات میان تشکیلات خودگردان فلسطین با آمریکا را ناکام گذاشته است.
در رابطه با مسائل امنیتی نیز، بنت مدعی شد که دولتش در این رابطه هیچگونه نرمی از خود نشان نداده و همچنین از عملیات و ترفندهای هجومی برای مقابله با مسائلی که امنیت اسرائیل و شهرکنشینان را با خطر مواجه میکند، استفاده کرده است.
وی افزود: این کاری است که ما انجام میدهیم، وارد شهر "جنین" میشویم، به "تروریستهای فلسطینی" در پایگاه هایشان حمله میکنیم و از اقدامات مخرب آنها جلوگیری میکنیم.
وی به کمک مالی قطر که در دوره دولت نتانیاهو به غزه وارد میشد، اشاره کرد و مدعی شد که دولتش از ورود "کیسههای پول نقد" برای حماس در نوار غزه جلوگیری کرده است.
بنت در جریان صحبتهای خود اعتراف کرد که با کنار کشیدن عیدیت سلیمان، رهبر ائتلاف پارلمانی دولت خود به نفع اپوزیسیون؛ دولتش ضربه سختی خورده است، با این حال اضافه کرد که از دست او عصبانی نیست.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در این باره گفت: عیدیت سلیمان به خانه من آمد و از شدت فشارها و تهدیدهایی که او و فرزندانش از سوی فرستادگان نتانیاهو و راستهای افراطی با آن مواجه شده بودند، گریه میکرد.
وی ادامه داد: دو نماینده جدا شده از ائتلاف دولت من، تحت فشارهای شدید و غیرقابل تحمل اپوزیسیون راستگرا به رهبری بنیامین نتانیاهو و سوء استفاده مداوم از سوی حامیان احزاب "لیکود" و "صهیونیسم مذهبی" قرار داشتند.
بنت در نهایت گفت: دو راه پیش روی ما است، یا اینکه دولت را تقویت کنیم و با قدرت مقابل افراطیهای راستگرا بایستیم یا اینکه تسلیم به برگزاری انتخابات زود هنگام شویم که در این صورت بازهم اسرائیل وارد چرخه نامعلومی از چالش انتخاباتی خواهد شد و شرایط را بیش از پیش پیچیدهتر خواهد ساخت./ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید