فروش اسکوربرد ورزشی

قرص لاغری پلاتین

لاوروف: اوکراین برای حل بحران، راهی جز «پیمان مینسک» ندارد

کد خبر: 1123499

وزیر خارجه روسیه پس از گفتگو با همتای کروات خود اعلام کرد پاسخ های آمریکا و ناتو به پیشنهادات تضمین های امنیتی مسکو مهم است و همچنین اوکراین برای حل بحران، راهی جز «پیمان مینسک» ندارد.

لاوروف: اوکراین برای حل بحران، راهی جز «پیمان مینسک» ندارد

به نقل از ریانووستی، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه امروز دوشنبه اعلام کرد که هیچ گونه طرحی جایگزین یا به اصطلاح «پلن بی» (Plan B) برای حکومت اوکراین وجود ندارد و تنها «پیمان مینسک» است که اهمیت دارد.

وی در این باره و بعد از گفتگو با همتای کروات خود در این باره گفت: هیچ طرح جایگزین (پلن بی) برای رژیم اوکراین نمی تواند وجود داشته باشد و فقط توافقات مینسک وجود دارد. همانطور که آقای وزیر در سخنرانی افتتاحیه خود تاکید کرد، کی یف موظف است به طور کامل به آنها عمل کند.

لاوروف همچنین در ادامه به گفتگوهای بین روسیه و غرب بر سر پیشنهادات تضمین های امنیتی ارائه شده توسط مسکو اشاره کرد.

وزیر خارجه روسیه در این باره گفت: ما قاطعانه روی پاسخ های ملموسی که به پیش نویس اسنادی که روسیه به ایالات متحده و اعضای ناتو تحویل داده است، حساب می کنیم. دلایلی وجود دارد مبنی بر اینکه برخی از تماس ها درباره این موضوع در همین روزها انجام خواهد شد.

وی همچنین درباره دوستی روسیه و چین گفت که این مسئله ای برضد غرب نیست.

لاوروف در این باره به خبرنگاران گفت: روابط ما با جمهوری خلق چین تابع هیچ گونه گمانه زنی نیست و بدون توجه به اینکه همکاران غربی ما در این مورد چه فکری می کنند، در حال توسعه است. دوستی ما با چین برضد کسی نیست.

پیشتر جلسه ای بین «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه و «وندی شرمن» معاون وزیر خارجه آمریکا بر سر پیشنهادات تضمین های امنیتی ارائه شده توسط مسکو برگزار شد. همچنین جلسه روسیه و شورای ناتو نیز پس از مدت ها در همین زمینه برگزار شد. در نهایت اما این جلسات نتایجی ملموس در بر نداشت و قدمی در راه حل بحران های موجود، به ویژه مسئله اوکراین برداشته نشد.

گفتنی است قالب «نرماندی چهار» که شامل کشورهای روسیه، فرانسه، آلمان و اوکراین است، در ژوئن ۲۰۱۴ برای میانجیگری در مناقشات رخ داده پس از اعلام استقلال مناطق دونتسک و لوگانسک (که با هم به نام «دونباس» شناخته می‌شوند) به دلیل آنچه وقوع کودتا در کی‌یف در فوریه همان سال، می‌دانستند، ایجاد شد.

بین سال های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶، طرفین در مورد خط مرزبندی و خروج تسلیحات به توافق رسیدند و در جلسه ای در مینسک پایتخت بلاروس توافقی به همین نام را امضا کردند.

علیرغم چندین توافق آتش بس که تحت قالب نرماندی به دست آمده است، درگیری ها در دونباس همچنان ادامه دارد.

دولت های غربی و در راس آنها آمریکا، روسیه را متهم به ایجاد تنش در شرق اوکراین کرده اند؛ اتهامی که مسکو به شدت آن را رد می کند و در عوض ناتو و غربی ها را مسبب اصلی اوضاع کنونی در آن منطقه می داند./مهر

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت