زمان احتمالی دور بعدی مذاکرات برجامی وین

کد خبر: 1075296

نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در خصوص هدف از وقفه ایجاد شده در مذاکرات وین و زمان آغاز دور بعدی گفت‌وگوهای احیای برجام توضیحاتی ارائه داد.

زمان احتمالی دور بعدی مذاکرات برجامی وین

 خبرگزاری فارس: «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی گفت که احتمالاً دور بعدی مذاکرات برجامی وین یک هفته تا ۱۰ روز دیگر آغاز خواهد شد.

این دیپلمات روس در این خصوص در توییتی اعلام کرد: کمیسیون مشترک برجام وقفه‌ای در گفت‌وگوهای وین ایجاد کرد. برای چه مدت؟ شاید یک هفته یا ۱۰ روز. این مهم نیست. تکلیف این است که اطمینان حاصل شود همه مشارکت‌کنندگان با استفاده از این وقفه، دستورالعمل‌های سیاسی لازم را درباره مسائل بحث‌برانگیز باقی مانده (از پایتخت‌ها) بگیرند. 

وی بعد از پایان دور ششم مذاکرات برجامی وین هم در توییتی از پیشرفت در این گفت‌وگوها خبر داد و نوشت: کمیسیون مشترک برجام به ارزیابی کلی پیشرفت قابل توجه در گفت‌وگوهای وین، از جمله در دور ششم پرداخت و تصمیم گرفته شد وقفه‌ای ایجاد شود تا شرکت‌کنندگان بتوانند با پایتخت‌های خود به منظور آمادگی برای آنچه دور پایانی مذاکرات تصور می‌شود، به مشورت بپردازند. 

 «سید عباس عراقچی» معاون وزیر امور خارجه و رئیس هیأت ایرانی شرکت کننده در مذاکرات وین هم در مصاحبه با شبکه «ان اچ کی» گفت که مذاکرات وین بیش از هر زمان دیگری به توافق نزدیک شده و مذاکره‌کنندگان تصمیم گرفته‌اند که این دور از مذاکرات را نه تنها برای رایزنی‌های بیشتر بلکه برای تصمیم‌گیری خاتمه دهند.

معاون سیاسی وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین ابراز امیدواری کرد که مذاکرات در دوران کار دولت فعلی ایران به اتمام برسد و حتی اجرایی شود.

به گزارش فارس، نشست کمیسیون مشترک برجام به منظور جمع‌بندی ششمین دور مذاکرات وین در راستای احیای برجام عصر روز یکشنبه با حضور هیأت‌های ایران و گروه ۱+۴ و نماینده اتحادیه اروپا در گرندهتل شهر وین برگزار شد. طی آن روسای هیأت‌ها ضمن ابراز خرسندی از تلاش‌های مستمر و فشرده تیم‌های کارشناسی، نتایج گفت‌وگوهای دور جاری را مورد ارزیابی مشترک قرار دادند.

عراقچی ضمن اشاره به پیشرفت‌های صورت گرفته در این دور‌ از مذاکرات به ویژه در مورد پیش نویس متون مذاکراتی، عنوان کرد که موضوعات مهم باقی مانده نیازمند تصمیم‌گیری‌های جدی در پایتخت‌ها خصوصا در کشورهای طرف مذاکره است.

انتهای پیام/

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت