کرونا در اروپا/هشدار درباره وقوع موج سوم کرونا در آلمان

کد خبر: 1052627

نگرانی درباره وقوع موج سوم کرونا به دلیل شیوع ویروس‌های جهش یافته در کشورهای اروپایی افزایش پیدا کرده و تولید در صنعت آلمان هم در دوران کرونا با کاهش چشمگیری مواجه شده است.

کرونا در اروپا/هشدار درباره وقوع موج سوم کرونا در آلمان

خبرگزاری تسنیم: کرونا با همه عواقب سیاسی اجتماعی و اقتصادی آن همچنان در اروپا بحرانی حل نشده است و طرح واکسیناسیون سراسری هم هنوز نتوانسته از وسعت این بحران بکاهد.

بیش از 4 هزار ابتلای روزانه در آلمان

جدیدترین اخبار کرونا از اروپا حاکی از آن است که انستیتو رابرت کخ آلمان صبح امروز (دوشنبه) از ابتلای 4369 مورد جدید ابتلا به کرونا در عرض 24 ساعت و 62 مورد مرگ کرونایی جدید خبر داده است. البته روز دوشنبه معمولا آمارها به دلیل تست گیری های کمتر در آخر هفته پایین تر است.

کاهش 10 درصدی تولید در صنعت آلمان

تولید در صنعت آلمان هم در سال گذشته میلادی به دلیل شیوع کرونا حدود 10 درصد کاهش داشته است.

طرح کاهش محدودیت‌ها در دستورکار دولت انگلیس

بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس هم می خواهد امروز (دوشنبه) طرحی را برای پایان قرنطینه کرونایی دراز مدت در انگلیس اعلام کند. جانسون از یک خروج محتاطانه و غیر قابل برگشت محدودیت ها خبر داده است. بر اساس تصمیمات دولت مدارس این کشور به زودی بازگشایی خواهند شد.

پرهزینه ترین انتخابات پارلمانی در انتظار آلمان

برای اولین بار در تاریخچه جمهوری فدرال آلمان هزینه انتخابات پارلمانی در این کشور در اثر شیوع کرونا از مرز 100 میلیون یورو خواهد گذشت.

به این ترتیب بحران کرونا می تواند پرهزینه ترین انتخابات پارلمانی در آلمان را برای این کشور رقم بزند.

به نوشته روزنامه "ساربروکر سایتونگ"، وزارت کشور آلمان برای انتخابات 26 سپتامبر سال جاری میلادی هزینه 107 میلیون یورویی را پیش بینی کرده است.

وزارت کشور در توضیح دلایل پیش بینی این هزینه ها اعلام کرده که به دلیل همه گیری کرونا انتظار می رود که تعداد رای دهندگان پستی به صورت قابل توجهی افزایش یابد. به این ترتیب هزینه ها برای اولین بار در تاریخ جمهوری فدرال آلمان از مرز 100 میلیون یورو عبور خواهد کرد. انتخابات پارلمانی سال 2017 حدود 92 میلیون یورو برای آلمان هزینه در بر داشت.

یک سخنگوی وزارت کشور آلمان اعلام کرده که ما انتظار افزایش رای دهندگان پستی در انتخابات پارلمانی پیش رو را داریم و بعید نیست که انتخابات پارلمانی آینده آلمان تحت تاثیر بحران کرونا برگزار شود. رای دهندگان پستی بیشتر هم زمان به مفهوم هزینه های بیشتر برای دولت است، چرا که دولت فدرال آلمان تحویل رای های پستی را به صورت رایگان برای شهروندان انجام می دهد و ارسال اعلان ها و خبرهای انتخاباتی هم گران تر شده است.

حدود چهار سال پیش شمار رای دهندگان پستی در آلمان حدود 28.6 درصد رای دهندگان را شامل می شد. این بار انتظار می رود که شمار بسیار بیشتری از شهروندان به دلیل بحران کرونا ترجیح دهند در مراکز اخذ رای حاضر نشوند و رای خود را به صورت پستی ارائه دهند.

یکی از مسئولان انتخاباتی در آلمان اظهار داشته که به دلیل بحران کرونا باید کمک کنندگان انتخاباتی بیشتری به کار گرفته شوند و این امر منجر به افزایش چشمگیر هزینه ها می شود. کسی که در یک مرکز اخذ رای در آلمان کار می کند بین 25 تا 35 یورو دریافت می کند.

بر اساس اطلاعات اداره آمار فدرال آلمان در 26 سپتامبر در تمام مناطق آلمان حدود 60.4 میلیون شهروند آلمانی واجد شرایط رای دادن وجود خواهند داشت که در بین آن ها حدود 2.8 میلیون نفر برای اولین بار رای می دهند. بر اساس قانون اساسی آلمان انتخابات پارلمانی در این کشور هر چهار سال یک بار برگزار می شود.

هشدار رئیس سازمان نظام پزشکی آلمان درباره کاهش محدودیت‌ها

رئیس سازمان نظام پزشکی آلمان هم درباره کاهش محدودیت ها با توجه به افزایش چشمگیر آمار مبتلایان هشدار داده و اعلام کرده است: کسی که در دوران افزایش آمارها از کاهش محدودیت ها سخن می گوید کاملا غیر مسئولانه رفتار می کند.

ینز اشپاهن، وزیر بهداشت آلمان هم طرح بازگشایی و کاهش محدودیت های دراز مدت در کشور را با توجه به متغیر بودن اوضاع امکان پذیر ندانسته و با اشاره به اینکه همه خواهان ارائه طرح 3 و یا 6 ماهه برای این منظور هستند گفت: اما این عملی نیست. ما نباید وعده های نادرست بدهیم. ما در صورت اطمینان می توانیم گام بعدی را برداریم.

خشم ایتالیا از بدعهدی شرکت آسترازنکا

شرکت سوئدی، انگلیسی آسترازنکا هم اعلام کرده که دوزهای واکسن کمتری از آنچه وعده داده شده بود را می تواند به ایتالیا بدهد و این مسئله موجب خشم و نارضایتی سیاستمداران ایتالیایی شده است.

یک مقام اقتصادی در لمباردی ایتالیا این شرایط را غیر قابل قبول ارزیابی کرده و گفته است که ماریو دراگی، نخست وزیر جدید ایتالیا باید برای اطمینان از طرح واکسیناسیون سراسری در کشور و تضمین آن تلاش بیشتری کند.

این شرکت داروسازی در ژانویه سال جاری میلادی اعلام کرده بود که در سه ماه ابتدایی واکسن های کمتری را به ایتالیا تحویل می دهد و در آن زمان با انتقادهای شدیدی مواجه شد. حالا هم این شرکت اعلام کرده که تا پایان ماه مارس تنها 4.2 میلیون دوز واکسن را می تواند به ایتالیا تحویل دهد، این در حالی است که ایتالیا انتظار تحویل هشت میلیون دوز واکسن در سه ماهه ابتدایی سال جاری میلادی از طرف این شرکت را داشت.

ابراز تمایل آلمان برای تکروی در تهیه واکسن

الکساندر دوبرینت، رئیس گروه ایالتی حزب سوسیال مسیحی آلمان خواستار تکروی های ملی گرایانه در تهیه واکسن در صورت اهمالکاری ها از طرف اتحادیه اروپا شده و در گفتگویی با نشریه بیلد آلمان اظهار داشت: اگر واکسن ها خیلی دیر سفارش داده شود، بودجه های کمکی پرداخت نشود و اقدامات ملی مسدود شود اتحادیه اروپا اعتماد به شایستگی عمل در نهادهای خود را از دست می دهد. بنابراین وقتی بروکسل کند اقدام کند دولت فدرال خود باید اقدام کند.

تهدید اروپا علیه آمریکا

"منفرد وبر"، رئیس فراکسیون حزب مردم در پارلمان اروپا به عنوان بزرگترین فراکسیون در این نهاد اروپایی آمریکا را تهدید کرد که در صورت به وجود آمدن مسائلی در تحویل واکسن به اروپا ممنوعیت صادرات مواد اولیه واکسن به ایالات متحده را در دستور کار قرار می دهند.

این مقام پارلمان اروپا در گفتگو با "آیسبورگر آلگماینه سایتونگ" تاکید کرد که سیاست خودخواهانه ای که در ایالات متحده و تا حدودی نیز در انگلیس تجربه می کنیم البته در جاهایی قابل درک است، اما بار سنگینی بر روی دوش های مناسبات طرفین است.

وی تاکید کرد که این برای اتحادیه اروپا قابل قبول نیست که مثلا در آستانه تایید واکسن آمریکایی "جانسون اند جانسون" در اروپا مسائلی در تحویل این واکسن به اروپا ایجاد شود، آن هم بعد از اینکه محصول پایه این واکسن در هلند و بلژیک تولید شده است.

وی تاکید کرد که وقتی هیچ تضمین آشکاری وجود دارد که دوزهای تولید شده این واکسن در اروپا دوباره برگردانده شود بنابراین نباید هیچ گونه مجوز صادرات مواد اولیه این واکسن از اروپا وجود داشته باشد.

هشدار درباره وقوع موج سوم کرونا در آلمان

مارکوس زودر، رئیس حزب سوسیال مسیحی و نخست وزیر ایالت بایرن آلمان هم گسترش ویروس کرونا در کشور با توجه به شیوع انواع جهش یافته را پیش بینی کرده و با این همه از تصمیمات ایالت تحت حاکمیت خود برای کاهش برخی محدودیت ها خبر داد. وی از خطر روزافزون وقوع موج سوم کرونا در کشور خبر داده و گفت: اگر نوع جهش یافته ویروس انگلیسی کرونا که بسیار مسری تر است در کشور غالب شود دستیابی به تعادل مناسب به صورت فزاینده‌ای دشوار خواهد شد.

از ابتدای سال جاری میلادی میزان شیوع ویروس انگلیسی در ایالت بایرن از 5 به 28 درصد افزایش پیدا کرده است.

زودر تاکید کرد که این پاندمی به مرحله سخت و بسیار بحرانی رسیده است. این خطر وجود دارد که آلمان ظرف 3 تا 4 هفته آینده به شرایط چالشی مشابه دسامبر گذشته دچار شود. وی افزود: اما عرصه سیاسی نباید در این اوضاع بی اعصاب شود ؛ در غیر این صورت موج سوم کرونا غیر قابل اجتناب خواهد بود.

آزادی بیشتر برای افراد واکسینه شده در دستورکار دولت آلمان

وزیر دادگستری آلمان هم انتظار دارد اشخاصی که علیه کرونا واکسینه می شوند نسبت به افراد دیگر آزادی بیشتری در کشور پیدا کنند.

ترس از وقوع موج جدید کرونا در ایتالیا

در ایتالیا هم ترس از وقوع موج جدید کرونا افزایش می یابد. "ماسیمو گالی"، ویروس شناس برجسته ایتالیایی در سخنانی گفته است: گسترش ویروس انگلیسی در کشور که بسیار مسری تر است نگران کننده است. کارشناسان همچنین نگران گسترش شیوع کرونا در کشور به دلیل ملایم شدن هوا و بیرون آمدن ایتالیایی ها از خانه هایشان هستند.

سه منطقه در ایتالیا در واکنش به افزایش آمار مبتلایان محدودیت ها برای مهار کرونا را روز گذشته تشدید کردند.

جدیدترین آمار مبتلایان به کرونا در کشورها

بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در انگلیس 4115509 نفر به کرونا مبتلا شده و 120580 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان باخته‌اند.

در فرانسه هم تا به حال 3605181 نفر به کرونا مبتلا شده و 84306 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان داده‌اند.

در اسپانیا هم تا به حال 3133122 نفر به کرونا مبتلا شده و 67101 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان داده‌اند.

بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در ایتالیا 2809246 نفر به کرونا مبتلا شده و 28060 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان باختند.

در آلمان هم تا به حال 2394515 نفر به کرونا مبتلا شده و 68443 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان داده‌اند.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت