تمدید فعالیت نیروهای یونیفل در لبنان

کد خبر: 1019087

رئیس جمهوری لبنان امروز، سه‌شنبه اعلام کرد، تمدید فعالیت نیروهای یونیفل در جنوب در ۲۸ اوت گذشته برای یک سال دیگر نه تنها به نفع لبنان بلکه به نفع حفظ ثبات کنونی در مرزهای جنوبی از سال ۲۰۰۶ است.

تمدید فعالیت نیروهای یونیفل در لبنان

خبرگزاری ایسنا: رئیس جمهوری لبنان امروز، سه‌شنبه اعلام کرد، تمدید فعالیت نیروهای یونیفل در جنوب در ۲۸ اوت گذشته برای یک سال دیگر نه تنها به نفع لبنان بلکه به نفع حفظ ثبات کنونی در مرزهای جنوبی از سال ۲۰۰۶ است.

به نقل خبرگزاری اسپوتنیک، میشل عون، رئیس‌جمهوری لبنان در جریان دیدار با استفانو دل‌کول، فرمانده نیروهای یونیفل در جنوب این کشور تاکید کرد، تداوم موفقیت ماموریت یونیفل باعث شده تبدیل به نمونه ماموریت‌های حفظ صلح سازمان ملل شود.

عون از ژنرال دل‌کول به دلیل کمک به آوار برداری و نجات افراد در پی انفجار بندر بیروت تشکر کرد و برای سربازان بین‌المللی که در اثر انفجار در حین حضورشان در کشتی بین‌المللی زخمی شدند، شفای عاجل مسئلت کرد.

رئیس‌جمهوری لبنان ابراز امیدواری کرد، کاهش نیروهای یونیفل از ۱۵ هزار تن به ۱۳ هزار تن تاثیر منفی بر فعالیت‌ آنها نگذارد.

او بر اهمیت هماهنگی یونیفل با ارتش لبنان در منطقه عملیات بین‌الملی تاکید کرد و گفت، هماهنگی قبلی با مقامات لبنان نیروهای یونیفل را قادر می‌سازد به موقع به هر مکانی که می‌خواهند برسند، البته باید ضوابط و قوانین درباره املاک خصوصی را رعایت کنند.

دل‌کول نیز بر اهمیت همکاری بین ارتش لبنان و یونیفل برای حفظ ثبات اوضاع در جنوب و رفع دلایل تنش تاکید کرد.

ادیب بعد از دیدار با میشل عون: در مرحله مشورت هستیم

نخست وزیر مکلف لبنان در دیدار با میشل عون در کاخ بعبدا به بررسی آخرین تحولات مربوط به تشکیل دولت پرداخت.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت النشره، مصطفی ادیب، نخست‌وزیر مکلف لبنان بعد از دیدار با میشل عون، رئیس‌جمهوری این کشور گفت: ما با رئیس‌جمهوری در مرحله رایزنی و مشورت هستیم و انشاالله که خیر است.

رسانه‌ها می‌گویند، در دومین دیدار ادیب با عون از زمان مکلف شدنش، او تصور خود درباره ترکیب دولت را مطرح کرد.

منابع معتقدند، ادیب خواهان تشکیل دولت کوچک از افراد متخصص با ۱۴ وزیر است و با تاکید بر چرخشی بودن پست‌ها و عدم تمایل در تقسیم‌بندی‌ها، سهم‌خواهی‌ها و سازش‌ها به پیش می‌رود.

او در این ماموریت حمایت نخست وزیران سابق را هم با خود دارد.

اما به ادیب توصیه می‌شود ۱۴ وزیر باعث می‌شود برخی وزیران دو پست را در اختیار داشته باشند که بر عملکردشان تاثیر خواهد گذاشت. این نظر میشل عون است که تشکیل دولت بین ۲۰ تا ۲۴ وزیر را ترجیح می‌دهد.

مشکل دولت تنها مربوط به تعداد وزیران و کوچک و گسترده بودن آن نیست بلکه چرخشی بودن پست‌ها هم یکی از معضلات است.

اصرار دو جانبه شیعی بر به دست آوردن وزارت دارایی بهانه‌ای دست جریان آزاد ملی به ریاست جبران باسیل داده تا از وزارت انرژی دست نکشد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد