ماجرای اخراج کادر اورژانس مرکز فوریت‌های پزشکی دزفول چیست؟

کد خبر: 996964

خبر‌هایی مبنی براخراج تعدادی از کادر اورژانس مرکز فوریت‌های پزشکی دزفول گفته شده که در فضای مجازی درحال انتشار است؛ در این باره خبرنگار تسنیم به سراغ مسئولان شهرستان رفته تا صحت و جزئیات خبر را جویا شود.

ماجرای اخراج کادر اورژانس مرکز فوریت‌های پزشکی دزفول چیست؟

خبرگزاری تسنیم: این روز‌های که شاهد تلاش خالصانه جامعه پزشکی سراسر کشور جهت مبارزه با ویروس کرونا هستیم و در این باره شهرستان دزفول از نظر شیوع ویروس کرونا وضعیت قرمز و بحرانی دارد ماجرا بر عکس شده و خبر‌های ضد و نقیض مبنی بر اخراج تعدادی از کادر اورژانس مرکز فوریت‌های پزشکی دزفول علاوه بر اینکه تیتر یک رسانه‌های شهرستان شده متاسفانه تیتر یک رسانه‌های معاند هم می‌شود.

در این گزارش صبحت‌های مسئولان مربوطه مبنی بر اخراج تعدادی از کادر اورژانس مرکز فوریت‌های پزشکی دزفول که در فضای مجازی در حال انتشار است را ملاحظه می‌کنید.

در این باره سیدمحمدمحمودی نژاد، رئیس مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی، اظهار داشت: مشکل اشتغال نیرو‌های شرکتی اوژانس دانشگاه علوم پزشکی دزفول به محض تامین اعتبار حل می‌شود.

وی افزود: ۴۵ نفر از نیرو‌های شرکتی اورژانس شهر‌های دزفول، شوش و گتوند از طریق یک طرح بهداشت و درمان جذب شدند که حقوق آن‌ها از طریق دانشگاه علوم پزشکی دزفول تامین می‌شود و از این تعداد هفت نفر مربوط به اورژانش شوش، پنج نفر از گتوند و بقیه از دزفول هستند.

رئیس مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی، گفت: به علت شرایط کرونایی و کاهش اعتبارات دانشگاه پزشکی دزفول پرداخت حقوق این نیرو‌های شرکتی با مشکل مواجهه شده است، ولی تسویه حساب یا اخراجی صورت نگرفته است این نیرو‌ها به علت پرداخت نشدن حقوق در محل کار حاضر نشدند، ولی کسی از آن‌ها اخراج نشده است.

وی افزود: برای حل مشکل این نیرو‌ها با وزرات بهداشت درمان و آموزش پزشکی و سازمان اورژانش پیگیری و مکاتبه شده است که امیدواریم اعتبار مورد نیاز برای پرداخت حقوق آن‌ها تامین شود.

در ادامه در پی پاسخگو نبودن یوسف پریدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول به اصحاب رسانه، در این باره در پی تماس خبرنگار ما با امیدبن عباس سرپرست فرمانداری ویژه دزفول، اظهار داشت: این موضوع مربوط به فرماندار نبوده و باید از طریق مسئولان مربوطه پیگیری شود.

وی در خصوص پاسخگو نبودن رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول به خبرنگاران، گفت: اخیرا این موضوع عادی شده اگر در اداره‌ای در شهرستان دزفول مشکلی رخ می‌دهد، به سراغ فرماندار می‌آیند در حالی‌که مدیران آن اداره یا ارگان باید پاسخگو باشند.

وی در ادامه افزود:در این باره می‌توانم به مسئول مربوطه تذکر بدهم تا پاسخگوی اصحاب رسانه باشد، چرا که بحث تخصصی بوده و در این باره اطلاع دقیقی ندارم؛ ولی این که یک مسئول تصمیم بگیرد من پاسخگو باشم خیلی مقبولیت ندارد.

علت کنار گذاشتن نیرو‌های اورژانس دزفول عدم تامین منابع مالی مورد نیاز است

یوسف پریدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول که در این باره پاسخگو اصحاب رسانه نبوده، در گفتگو با خبر ۲۳ شبکه خوزستان با بیان اینکه هرگونه خبر‌ها منتشر شده درباره دانشگاه علوم پزشکی دزفول کذب بوده، اظهار داشت: تعداد نیرو با مجوز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جذب شده بود که به صورت شرکتی استخدام شده‌اند.

وی در ادامه با بیان اینکه برای تامین منابع مالی حقوق و مزایای آن‌ها مشکل داشتیم چرا که مجوز آن‌ها صادر شده بود، ولی منابع تامین مالی حقوق آن‌ها تامین نشده بود، افزود: تاکنون منابع مالی این تعداد نفرات از درآمد‌های اختصاصی دانشگاه علوم پزشکی پرداخت می‌کردیم که در حال حاضر در این باره با مشکل مواجه شدیم.

پریدار با بیان اینکه این مشکلات مالی باعث شده دو ماهی حقوق پرداختی آن‌ها به تعویق بیفتد، افزود: خبر‌های منتشر شده مبنی بر اینکه این نیرو‌ها به علت اعتراض اخراج شده‌اند کذب است.

ورود و پیگیری نماینده دزفول در پی اتفاقات پیش آمده برای کادر اورژانس مرکز فوریت‌های پزشکی دزفول

در حالی این صبحت‌های گفته می‌شود، که در این باره سیداحمدآوایی نماینده مردم شهرستان دزفول در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار تسنیم، اظهار داشت: در روز‌هایی که جامعه جهانی و به ویژه هموطنان عزیزمان با معضل شیوع ویروس منحوس کرونا درگیر شده‌اند و خدمتگذاران و زحمت‌کشان جان بر کف کادر اورژانس مرکز فوریت‌های پزشکی شهرستان دزفول، با بکارگیری همه توان خودشان در خط مقدم مبارزه با این بیماری فراگیر، مخلصانه و خستگی ناپذیر به صورت شبانه‌روزی در حال ارائه خدمت به مردم شریف، ولایتمدار و قدرشناس دزفول هستند جای تقدیر دارد.

وی افزود: با توجه به شرایط و مشکلات پیش آمده برای کادر اورژانس مرکز فوریت‌های پزشکی دزفول، به صورت جدی به این مسئله ورود کرده‌ام و در حال پیگیری و حل مسئله هستم.

آوایی نماینده مردم شهرستان دزفول در مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: از طریق وزارت بهداشت نیز پیگیر تقویت امکانات و تجهیزات دانشگاه علوم پزشکی دزفول هستم تا انشاءالله خدمت‌رسانی به مردم عزیزمان به بهترین شکل صورت پذیرد.

در ادامه در این باره یکی از کارکنان اورژانس دزفول که علاقه ندارد خودش را معرفی کند، می‌گوید: در سخت‌ترین شرایط کاری انجام وظیفه کردیم؛ حقوق بهمن و اسفندماه سال ۹۸ را چند هفته گذشته دریافت کردیم، ولی هنوز حقوق فروردین و اردیبهشت امسال را دریافت نکرده‌ایم؛ با وجود نیاز ضروری مردم دزفول به کادر اورژانس، چرا تعدادی از کارکنان شرکتی اورژانس دزفول معلق شده‌اند؟ آیا عدم بودجه دلیلی کافی برای کنار گذاشتن نیرو‌های اورژانس دزفول است.

وی درادامه، گفت: هنگامی که حق قانونی خود را مطالبه کردیم، با بیان عدم بودجه و تامین اعتبار مورد نیاز، به ما گفته شد در محل کار حاضر نشوید.

وی افزود: هنگامی که موضوع به صورت گسترده رسانه‌ای شد مجددا از تعدادی از همکاران خواسته شده به محل کار خود برگردند؛ آیا مزد ما درجبهه مبارزه با کرونا ویروس این است؟ خانواده‌های ما که در این مدت فشار زیادی متحمل شده‌اند در حال حاضر باید با فشار مالی ناشی از بیکار شدن ما هم نیز روبرو شوند.

وی عنوان کرد: کنار گذاشتن ما از اورژانس در حالی صورت گرفته که ما در اوج مبارزه با کرونا به سر می‌بریم و نیز دزفول نیازمند افزایش و تقویت کادر درمانی است.

این فرد که خواست هویتش محفوظ بماند، گفت: خواسته ما ادامه خدمت در اورژانس دزفول و پرداخت حقوق معوق و همچنین اضافه کاری‌های گذشته است و این خواسته‌ها کاملا قانونی و بدیهی است.

به گزارش تسنیم، جا دارد در این روز‌هایی که جامعه پزشکی با ایثار و جانفشانی خود در خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا و حفط سلامت مردم عزیز از جان و سلامتی خود گذشته‌اند با فراهم آوردن فضای روانی سالم برای آن‌ها گامی برداریم.

دزفول پس از اهواز بیشترین آمار مبتلایان به کرونا را در خوزستان دارد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت