پروتکل برگزاری مراسم شبهای قدر در مساجد اعلام شد

کد خبر: 993651

معاون بهداشت وزیر بهداشت بخشنامه چگونگی برگزاری مراسم معنوی شب‌های قدر در مساجد را با توجه به شیوع بیماری کرونا اعلام کرد.

پروتکل برگزاری مراسم شبهای قدر در مساجد اعلام شد

خبرگزاری فارس: علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزیر بهداشت در نامه‌ای به رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور و روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی کشور، پروتکل چگونگی برگزاری مراسم معنوی شبهای قدر در مساجد را اعلام کرد.

در بخشنامه اعلام شده آمده است: با توجه به فرا رسیدن شبهای معنوی قدر، اهمیت برگزاری دعا و نیایش در این شبها و فرمایشات مقام معظم رهبری در ستاد ملی مبارزه با کرونا، همچنین بر اساس جلسه مورخ ۹۹.۲.۲۱ مقرر شد که مراسم مذکور ضمن رعایت کامل و دقیق راهنماهای بهداشتی و فاصله گذاری در مساجد و اماکن برگزاری مراسم شب قدر با رعایت موارد زیر نیز می تواند صرفا برای این شبها برگزار شود.

۱. اولویت برگزاری مراسم در فضای باز مساجد با رعایت فاصله حداقل یک متر است.

۲. در صورت عدم وجود فضای باز برگزاری مراسم در داخل شبستان مساجد با ۲۵ درصد ظرفیت به حالت صف نماز و رعایت فاصله حداقل یک متر می تواند انجام شود.

۳. رعایت تهویه مناسب در محل های بسته مانند شبستان الزامی است.

۴. اطلاع رسانی از سوی هیات امنای مساجد و بسیج محل مبنی بر عدم حضور بیماران خاص و بیماری‌های زمینه ای با ریسک بالا و همچنین کودکان و سالمندان در مراسم صورت پذیرد.

۵. از هر گونه پذیرایی و توزیع نذورات جدا خودداری شود.

۶. مدت زمان برگزاری مراسم حداکثر دو ساعت باشد.

۷. جلسات مداحان مشهور می‌تواند در فضاهای باز مانند ورزشگاه ها با محدود به ۲۵ درصد ظرفیت با رعایت فاصله گذاری اجتماعی می‌تواند برگزار شود.

۸. برگزاری مراسم در مساجدی که طبق راهنمای فاصله گذاری حداقل امکانات را ندارد خودداری شود.

۹. هیات امنا، روحانی مساجد و بسیج مسوول نظارت و حسن اجرای برنامه در مساجد هستند.

۱۰. مرکز امور مساجد هماهنگی لازم را با مساجد در جهت اجرای راهنماهای بهداشتی و مفاد این نامه را داشته باشند.

۱۱. حضور همه افراد در محل برگزاری مراسم باید با ماسک و دستکش باشد.

۱۲. افراد شرکت کننده لازم است سجاده، مهر، قرآن و مفاتیح و چادر نماز شخصی (مخصوص بانوان) خود را همراه بیاورند.

۱۳. دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی از طریق معاونت‌های بهداشتی دانشگاه نسبت به نظارت دقیق و تشدید بازرسی اقدام کنند.

۱۴. برگزاری مراسم مذکور در استان‌های شدیدا درگیر از جمله خوزستان مشمول این بخشنامه نمی‌شود و در این استان ها از برگزاری مراسم خودداری شود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت