کرونا در جهان/احتمال ابتلای ۷۰ درصد جمعیت آمریکا به کووید ۱۹

کد خبر: 992450

یک کارشناس بیماری‌های عفونی در آمریکا پیش بینی کرده است که تا قبل از فروکش کردن روند شیوع کروناویروس در این کشور، ۷۰ درصد جمعیت آن به این ویروس آلوده خواهند شد.

کرونا در جهان/احتمال ابتلای ۷۰ درصد جمعیت آمریکا به کووید ۱۹

خبرگزاری ایسنا: مدیر مرکز تحقیقات بیماری‌های عفونی دانشگاه "مینه سوتا" در آمریکا در این باره گفت: اگر همه گیری کروناویروس را به یک "بازی ۹ مرحله‌ای" تشبیه کنیم ما اکنون در مرحله دوم هستیم. بیماری کووید ۱۹ حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد جمعیت کشور را آلوده خواهد کرد و سپس روند کاهشی خود را طی می‌کند.

این کارشناس بیماری‌های عفونی افزود: تاکنون حدود پنج تا ۱۵ درصد از جمعیت ایالات متحده به کروناویروس آلوده شده‌اند و مسیر طولانی باقی مانده تا کشور به مرحله "ایمنی جمعی" برسد.

به گزارش شبکه خبری سی ان ان، مدیر مرکز تحقیقات بیماری‌های عفونی دانشگاه مینه سوتا و همکارانش سه سناریو را در مورد همه گیری بیماری کووید ۱۹ مطرح کرده‌اند:

۱. شیوع بیماری در فصل تابستان کاهش پیدا کرده و مجدد در فصل پاییز و زمستان طغیان می‌کند.

۲. شاهد ابتلای موجی و به معنای کاهش و افزایش نوسانی در تعداد مبتلایان در مناطق مختلف و بازه‌های زمانی متفاوت خواهیم بود.

۳. این بیماری روندی کند و آهسته را طی کند که حدود ۱۸ ماه یا بیشتر طول می‌کشد.

آمار مبتلایان در مناطق اشغالی به بیش از ۱۶۳۰۰ نفر رسید منابع خبری از افزایش آمار مبتلایان به ویروس کرونا در مناطق اشغالی خبر دادند.

به نقل از فلسطین الیوم، وزارت بهداشت رژیم اسرائیل امروز چهارشنبه از ثبت 25 مورد جدید ابتلا به کرونا طی 24 ساعت اخیر خبر داد.

با ثبت موارد جدید، آمار مبتلایان تا امروز چهارشنبه در مناطق اشغالی به 16 هزار و 314 نفر افزایش یافت.

آمار مرگ و میر در مناطق اشغالی بر اثر کرونا هم 238 نفر اعلام شده است.

مسئولان درمانی صهیونیستی؛ موج دوم کرونا ۲ برابر شدیدتر است

مسئولان اورژانس و پزشکی رژیم صهیونیستی می‌گویند نگران این هستند که موج دوم شیوع ویروس کرونا در فلسطین اشغالی، دو برابر بدتر از موج اول آن باشد. در حالی که مقامات صهیونیست پیشتر درباره آماده نبودن این رژیم برای مقابله با موج دوم طغیان ویروس «کووید۱۹» هشدار داده بودند، اکنون تخمین‌ها حاکی از آن است که شمار مبتلایان موج دوم به ده‌ها هزار نفر و تلفات آن تا هزاران نفر خواهد بود.

شبکه تلویزیونی «کان» بامداد امروز (چهارشنبه) گزارش داد سازمان اورژانس رژیم صهیونیستی شدیداً نگران موج دوم ویروس کرونا است و از کابینه تل‌آویو خواسته تا از آرامش فعلی برای آماده‌سازی بیمارستان‌ها و تهیه تجهیزات پزشکی از جمله دستگاه‌های تنفس مصنوعی (ونتیلاتور) استفاده کند.

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل» به نقل از این گزارش، مدل‌های تخمینی نشان می‌دهد وضعیت موج دوم ویروس کرونا در فلسطین اشغالی احتمالا دو برابر وخیم‌تر از شیوع اولیه آن خواهد بود و علاوه بر مبتلا کردن ده‌ها هزار نفر، چندین هزار نفر را نیز به کام مرگ می‌کشاند.

بر این اساس، این هشدارهای تازه در حالی صادر شده‌اند که کابینه تل‌آویو از چند روز پیش رفع بیشتر محدودیت‌های قرنطینه‌ای از جمله فاصله‌گذاری اجتماعی را آغاز کرده است.

بر اساس آمارهای اعلامی وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی، تا کنون در فلسطین اشغالی ۱۶۳۱۴ نفر به این بیماری مبتلا شده و ۲۳۸ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

مقامات ارشد در وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی چندی پیش گفته بودند تل‌آویو اقدامات لازم برای ایجاد شبکه‌ای گسترده برای نظارت بر روند شیوع ویروس کرونا در فلسطین اشغالی و انجام تعداد بالای آزمایش ابتلا به این ویروس را انجام نداده و برای موج دوم آن آماده نیست.

پیش از این نیز گزارش محرمانه‌ای در پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) نشان داده بود که رژیم صهیونیستی برای مقابله با ویروس جدید کرونا، تجهیزات درمانی کافی ندارد.

افزایش آمار مبتلایان در لبنان منابع خبری از ثبت چند مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در لبنان خبر دادند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری رسمی لبنان، وزارت بهداشت لبنان از ثبت 9 مورد جدید ابتلا به کرونا طی 24 ساعت اخیر خبر داد.

با ثبت موارد جدید ابتلا، آمار مبتلایان تا امروز چهارشنبه به 750 نفر رسیده است.

شمار افراد مبتلا به کرونا در افغانستان به ۳ هزار و ۳۹۲ نفر رسید

سخنگوی وزارت بهداشت افغانستان امروز چهارشنبه از افزایش آمار افراد مبتلا به کرونا در این کشور به سه هزار و ۳۹۲ نفر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از طلوع، «وحید مجروح» معاون وزارت بهداشت افغانستان، امروز چهارشنبه از شناسایی ۱۶۸ مورد تازه بیماری کووید ۱۹ در این کشور خبر داد و گفت: با شناسایی این موارد تازه، شمار مبتلایان کرونا به ۳۳۹۲ نفر رسیده است.

وی افزود: در یک شبانه روز گذشته ۹ نفر در ولایات کابل، هرات، بلخ، تخار و پروان نیز در نتیجه بیماری کووید ۱۹ جان داده و اکنون آمار قربانیان این بیماری به ۱۰۴ نفر افزایش یافته است.

بر اساس اطلاعات وزارت بهداشت، موارد تازه شناسایی شده از آزمایش ۷۰۱ نمونه مشکوک شامل ۶۷ مورد مثبت در کابل، ۳۲ مورد در هرات، ۱۴ مورد در قندهار، یازده مورد در ننگرهار، در بلخ و پکتیا هر کدام چهار مورد، ۸ مورد در لوگر، در قندوز و لغمان هر کدام ۹ مورد، ۴ مورد در بغلان، ۲ مورد در کنر و در سرپل، سمنگان، هلمند و نورستان هر کدام یک مورد مشاهده می‌شود.

شمار بهبودیافتگان از بیماری کووید ۱۹ در این کشور نیز به ۴۵۸ نفر رسیده است. بر اساس این گزارش، نورستان تنها ولایت افغانستان است که تاکنون هیچ مورد مثبت ویروس کرونا در آن ثبت نشده بود که با شناسایی یک بیمار در آن، این ویروس به سراسر این کشور رسید.

مرگ ۴۵۰ نفر از افراد مبتلا به کرونا در انگلیس طی ۲۴ ساعت گذشته وزارت بهداشت انگلیس از فوت حدود ۴۵۰ نفر از بیماران مبتلا به ویروس کرونا (بیماری کووید-۱۹) در این کشور طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

به نقل از شبکه خبری اسکای‌نیوز، وزارت بهداشت انگلیس روز چهارشنبه اعلام کرد طی 24 ساعت گذشته 449 مورد مرگ‌ومیر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در این کشور به ثبت رسیده است.

بنابر اعلام وزارت بهداشت انگلیس، شمار قربانیان ویروس کرونا (بیماری کووید-19) در این کشور اکنون به بیش از 28800 نفر رسیده است.

انگلیس بالاترین آمار قربانیان ویروس کرونا در قاره اروپا را دارد و رتبه دوم جهان را نیز از این لحاظ به خود اختصاص داده است.

البته لازم به ذکر است که آماری که وزارت بهداشت انگلیس به‌عنوان آمار رسمی مرگ‌ومیر بر اثر کرونا در این کشور منتشر می‌کند، در واقع آمار مبتلایان فوت‌شده در بیمارستان‌ها است و به همین دلیل آمار واقعی مرگ‌ومیر بر اثر کرونا در انگلیس بسیار بیشتر از رقم اعلام‌شده از سوی وزارت بهداشت این کشور برآورد می‌شود.

چندی پیش نشریه انگلیسی «فایننشال تایمز» با استناد به آمارهای دفتر ملی آمار انگلیس (ONS) فاش کرد که با احتساب بیمارانی که خارج از بیمارستان‌های این کشور بر اثر ابتلا به کرونا جان باخته‌اند، شمار قربانیان ویروس کرونا در انگلیس به بیش از 41 هزار نفر می‌رسد؛ این رقم بیش از 2 برابر آمار رسمی اعلام‌شده از سوی مقامات بخش بهداشت و درمان انگلیس تا روز انتشار گزارش فایننشال تایمز (چهارشنبه 22 آوریل) بود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت