کدام گروه خونی کمتر کرونا می‌گیرد؟

کد خبر: 987748

متخصص بیماری‌های عفونی با بیان اینکه هر فردی که نکات بهداشتی را رعایت نکند ممکن است به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شود، گفت: کسانی که دارای گروه خونی (O) هستند، کمتر به ویروس کرونا مبتلا می‌شوند.

کدام گروه خونی کمتر کرونا می‌گیرد؟

خبرگزاری مهر: حمید عمادی، در برنامه «تیتر امشب» شبکه خبر، افزود: پوست سالم در برابر ویروس کرونا مقاوم است، اما تماس دست آلوده به چشم، دهان و گوش ممکن است فرد را به بیماری مبتلا کند.

وی افزود: از دست دادن حس چشایی و بویایی، بدن درد و اسهال از جمله علائم بیماری کووید ۱۹ است. البته ممکن است این علائم منشأ دیگری هم داشته باشد.

عمادی با اشاره به برخی علائم کرونا ویروس مانند تب، سرفه، تنگی نفس، افزود: بیمار ممکن است چند روز سرفه‌های به ظاهر بدون علت نیز داشته باشد، اما مواردی هم درباره علائم حاد مشکلات گوارشی نظیر اسهال، نارسایی حاد تنفسی، اختلالات انعقادی خون و نارسایی کلیه نیز گزارش شده است.

متخصص بیماری‌های عفونی با بیان اینکه ویروس کرونا بیشتر روی اجسام می‌نشیند، افزود: این ویروس روی برخی از اجسام سرد تا ۲۰ روز باقی می‌ماند.

عمادی با بیان اینکه نگرانی و استرس موجب تضعیف بدن در مقابل این بیماری می‌شود، گفت: چنانچه بدن بتواند پادزهر این ویروس را بسازد، فرد تا پایان عمر به کووید ۱۹ دچار نخواهد شد.

وی همچنین افزود: گوشت مرغ و دیگر مواد غذایی که در حرارت بالا پخته می‌شود نمی‌تواند همچنان به ویروس کرونا آلوده باشد.

عمادی گفت: انتشار ویروس کرونا نباید مانع از زدن واکسن کودکان و یا ورزش کردن شود بلکه با رعایت نکات بهداشتی این موارد اشکالی ایجاد نمی‌کند.

وی همچنین افزود: مراکز درمانی، پذیرش افرادی که به غیر از درمان کرونا مراجعه می‌کنند را از دیگر بیماران تفکیک می‌کنند لذا مادران باردار نگران زایمان نباشند.

این متخصص بیماری‌های عفونی درباره چگونگی استفاده از آنتی بادی‌های ساخته شده در بدن پس از دو هفته بهبودی، گفت: پلاسمای خون شخصی که بهبود یافته پس از دو هفته بهبودی می‌تواند برای تزریق به بیماران مبتلا مفید باشد.

وی گفت: در شرایط حاضر که شناخت زیادی درباره شیوه دقیق انتشار و چگونگی بیماری زایی این ویروس در دسترس نیست، مطالب زیادی منتشر می‌شود که اعلام می‌کنند در درمان کووید ۱۹ مؤثر است.

متخصص بیماری‌های عفونی، درباره تعویق عمل‌های جراحی غیر ضروری یا عمل‌هایی که می‌توان به تعویق انداخت نیز افزود: اگر ضرورتی در عمل جراحی وجود ندارد آن را به زمان دیگری موکول کنید.

عمادی با بیان اینکه پشه، مگس و سوسک نمی‌توانند ناقل کرونا باشند، گفت: بوییدن گل و گیاه می‌تواند در انتقال بیماری پرخطر باشد.

وی از دست دادن حسن بویایی و چشایی را از جمله علائم کرونا دانست و افزود: با بهبود بیمار مبتلا به کرونا حس بویایی و چشایی او باز می‌گردد.

عمادی گفت: لباس‌های آلوده به کرونا در دمای هوای بهاری (حدود ۱۰ تا ۲۰ درجه) می‌تواند تا دو هفته زنده بماند.

وی با بیان اینکه کرونا در هوای گرم زنده نخواهد ماند، تصریح کرد: هر عاملی که موجب گرم شدن محیط زندگی این ویروس (کرونا) شود می‌تواند در پاکسازی محیط کمک کند. به همین علت گفته می‌شود نان خریداری شده را چنانچه ممکن است در راه منزل به کرونا آلوده شده باشد، دوباره گرم کنید.

این متخصص بیماری‌های عفونی همچنین گفت: کسانی که کم کاری تیروئید دارند احتمال مبتلا شدنشان به کرونا بیشتر است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت