در «قرنطینه» دانشجویان چه می‌گذرد؟ +فیلم

کد خبر: 976007

۵ روز از قرنطینه دانشجویان ایرانی مقیم ووهان می‌گذرد، دانشجویانی که باید ۱۴ روز را در این شرایط بگذرانند و پس از طی کردن این دوران به زندگی عادی خود بازگردند.

در «قرنطینه» دانشجویان چه می‌گذرد؟ +فیلم

خبرگزاری فارس: ۵ روز از قرنطینه دانشجویان ایرانی مقیم ووهان می‌گذرد؛ دانشجویانی که بلافاصله پس از شیوع کرونا در کشور چین با هماهنگی وزارت بهداشت و موافقت خودشان به کشور برگشتند. هرچند طی روز‌های اخیر برخی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی سعی کردند وضعیت نامناسبی از محل نگهداری این افراد به نمایش بگذارند تا با استفاده از این ترفند موجی از نگرانی را در جامعه ایجاد کنند، اما تماس ما با تعدادی از دانشجویان نشان می‌دهد این افراد در شرایط مناسبی در حال مراقبت هستند.

همچنین به گفته وزیر بهداشت، در روز‌های اخیر چند مورد مشکوک از مسافران خارجی، تحت مراقبت در شرایط ایزوله قرار گرفتند که پس از انجام آزمایشات مختلف مشخص شد که خوشبختانه هیچگونه ابتلا و آلودگی به ویروس کرونا وجود ندارند. رعایت اصول ساده بهداشتی می‌تواند تاثیرات مهمی در پیشگیری از این ویروس داشته باشد.

*تمهیدات چین برای کنترل کرونا

ساناز صفویان، یکی از دانشجویان قرنطینه شده در هتل در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس گفت: ۲۵ دسامبر به ما اطلاع داده شد این بیماری دیده شده و چند نفر در شهر ووهان به این بیماری مبتلا هستند و تا آنجا که ممکن است باید بهداشت فردی را رعایت کنید.

وی ادامه داد: اوج بیماری ۲۳ ژانویه بود که دولت چین تمام توان و نیروی خود را برای کنترل این بیماری به کار گرفت و تلاش خود را برای احداث بیمارستان هزار تخته طی ده روز به کار گرفت و پزشکان زیادی را از شهر‌های دیگر به این شهر انتقال داد.

وی با بیان اینکه چین تمام تلاش خود را کنترل انتقال بیماری به کار گرفته است گفت: تمام نقطه‌های شهر تاکسی‌هایی بودند که هر فردی نیاز به انتقال به بیمارستان داشت را بلافاصله به مرکز درمانی منتقل می‌کردند. همچنین شماره تماسی در اختیار دانشجویان و مردم قرار داده شد که افراد در صورت مشاهده هرگونه علامت بیماری می‌توانستند با آن تماس گرفته و مشاوره دریافت کنند.

این دانشجو اضافه کرد: هر بیماری که کوچکترین علائمی داشته باشد می‌تواند با تماس به این شماره درخواست حضور پزشکان در منزل را داشته باشد. هزینه درمان مبتلایان به کرونا در کشور چین رایگان است.

وی گفت: از روزی که وارد ایران شدیم در قرنطینه قرار گرفتیم و مرتب به ما رسیدگی شده و هریک از ما اگر علائمی داشته باشیم به وضعیت ما رسیدگی می‌شود و خوشبختانه هیچ نگرانی از این بابت وجود ندارد، خوشبختانه شرایط نگهداری ما مناسب است و نگرانی نداریم.

*شرایط مناسب است

اشکان اکبری، یکی دیگر از دانشجویان درباره شیوع این بیماری در کشور چین به فارس گفت: در کشور چین، شرایط قرنطینه فرد به فرد متفاوت بود و افرادی که از منزل شخصی برخوردار بودند شرایط بهتری داشتند، پس از شیوع کرونا در کشور چین هیچ یک از سوپرمارکت‌ها و فروشگاه‌ها باز نبود و ما برای رسیدن به یک فروشگاه ۵ الی ۱۰ ساعت باید یک مسیر را طی می‌کردیم.

وی با بیان اینکه در روز‌های قرنطینه هیچکس حق ورورد به دانشگاه را نداشت گفت: این اقدامات در راستای پیشگیری از ابتلا به کرونا صورت گرفته بود؛ وقتی اخبار مروبط به کرونا پخش شد، از روز اول تا چهارم قرنطینه مشاهده می‌کردیم که اخبار برخی رسانه‌ها شرایط را نگران‌کننده‌تر از واقعیت نشان می‌داد که منجر به نگرانی خانواده‌ها شده بود.

این دانشجو با بیان اینکه تمام دانشجویان شرایط خوبی دارند و رسیدگی به ما در حال انجام است گفت: اگر هریک از دانشجویان مبتلا به بیماری باشند به بیمارستان مخصوص انتقال داده خواهند شد و از آنجا که تمام دانشجویان ایرانی بهداشت را رعایت کرده‌اند امیدواریم هیچ یک از این افراد مبتلا به بیماری نباشند.

*قبل از سوار شدن به هواپیما از هر لحاظ چکاپ شدیم

علی رنگانی دانشجوی سال چهارم مهندسی برق دانشگاه ووهان اظهار کرد: از همان روز‌های نخست قرنطینه ووهان چین از سفارت ایران در چین درخواست کردیم تا در صورت امکان ما را به ایران بازگردانند.

وی ادامه داد: رایزنی‌ها صورت گرفت و پس از ده روز ما به تهران بازگشتیم، اکنون در شرایطی ایمن و ایزوله به مدت ۲ هفته قرنطینه شده‌ایم و پس از دو هفته می‌توانیم در صورت تایید سلامت به آغوش خانواده‌مان بازگردیم. ما قبل از سوار شدن به هواپیما از هر لحاظ چکاپ شدیم و در هواپیما تیم پزشکی به ما بسیار کمک کردند و تمام نکات ایمنی را به ما گوشزد کردند.

این دانشجوی برق گفت: ما پس از خروج از هواپیما مجدد چکاپ شدیم و به صورت کاملا ایمن از هواپیما به محل قرنطینه منتقل شدیم، امیدواریم شرایط در روز‌های آتی نیز همین گونه خوب ادامه داشته باشد و از همه کسانی که در مدت قرنطینه به ما کمک می‌کنند، تشکر می‌کنیم.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت