کدام استان رکورددار بیماران تالاسمی در کشور است؟

کد خبر: 892407

‌هم‌زمان با سراسر کشور، امروز مرکز بیماری‌های خاص ابوریحان در بندرعباس به بهره‌برداری رسید.

کدام استان رکورددار بیماران تالاسمی در کشور است؟

خبرگزاری ایسنا: رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان هرمزگان در مراسم بهره‌برداری این مرکز، افزود: امروز هم‌زمان با سراسر کشور علاوه بر مرکز ابوریحان، در شهرستان‌های میناب و قشم نیز مراکز مشابهی به بهره‌برداری می‌رسد.

دکتر حسین داودی با بیان اینکه دو هزار و ۷۰۸ نفر بیمار خاص در استان هرمزگان وجود دارد، اظهار کرد: از این تعداد یک هزار و ۴۶۰ نفر بیمار تالاسمی، ۲۱۷ نفر بیمار هموفیلی، ۴۷۱ نفر بیمار ام‌اس، ۵۵۰ نفر دیالیزی، ۲ نفر بیمار EB و ۸ نفر بیمار EPS هستند.

وی با اشاره به اینکه ۸۲۷ نفر در مرکز ابوریحان مورد خدمت‌رسانی قرار می‌گیرند، تصریح کرد: این مرکز از هشت پزشک شامل دو نفر عمومی، سه متخصص و سه فوق تخصص و ۲۸ نفر کادر غیرپزشکی بهره‌مند است.

داودی زیربنای مرکز ابوریحان را یک هزار و ۷۱ مترمربع دانست و عنوان کرد: در این مرکز خدمات بیناسنجی، شنوایی‌سنجی، تراکم استخوان، اکو قلب و MRI T۲ صورت می‌گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان هرمزگان ادامه داد: دندان‌پزشکی، داروخانه، آزمایشگاه، کلینیک MS، فیزیوتراپی، مددکاری و یونیت دندان‌پزشکی از دیگر خدمات این مرکز است.

وی با بیان اینکه تعداد تخت سرپایی مرکز ابوریحان ۶۵ تخت و ام‌اس سه تخت است، اظهار کرد: از سال ۹۶ تعداد ۱۵ تخت به مرکز دیالیز بندرعباس اضافه شده و با اضافه شدن ۴۰۰ متر به فضای دیالیز، به‌زودی شاهد اضافه شدن ۳۵ تخت دیگر خواهیم بود که مجموع تخت‌های دیالیز در بندرعباس را به ۵۵ تخت می‌رساند.

داودی با تأکید بر اینکه در ساخت این مرکز شاهد کمک و مشارکت خیرین بوده‌ایم، اضافه کرد: تا شش ماه نخست سال آینده مرکز مشابهی در شهرستان بندرلنگه برای توسعه خدمات‌رسانی در غرب استان به بهره‌برداری می‌رسد.

وزیر بهداشت در پایان مراسم در یک ارتباط ویدئویی با تقدیر از خدمات صورت گرفته در دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از مسئولان استانی خواست با توجه به اینکه هرمزگان در صدر بیماران تالاسمی کشور قرار دارد در جهت کاهش سالیانه آن گام بردارند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت