تلاش وزارت بهداشت برای تحمیل هزینه طرح سلامت به داروسازان

کد خبر: 868988

عضو هیات مدیره انجمن داروسازان ایران گفت: وزارت بهداشت بدون توجه به آرای داروسازان، هر روز بخشنامه جدیدی را بر بدنه داروسازان کشور ابلاغ می‌کند و به دنبال آن هم تلاش می‌کند که هزینه طرح تحول سلامت و برخی خطا‌های خود را بردوش داروسازان بیاندازد.

تلاش وزارت بهداشت برای تحمیل هزینه طرح سلامت به داروسازان

خبرگزاری فارس: عضو هیات مدیره انجمن داروسازان ایران گفت: وزارت بهداشت بدون توجه به آرای داروسازان، هر روز بخشنامه جدیدی را بر بدنه داروسازان کشور ابلاغ می‌کند و به دنبال آن هم تلاش می‌کند که هزینه طرح تحول سلامت و برخی خطا‌های خود را بردوش داروسازان بیاندازد.

رهبر مژده‌ای آذر عضو هیات مدیره انجمن داروسازان ایران در خصوص وضعیت داروسازان کشور اظهار داشت: آنچه که امروز ما با آن مواجه هستیم، درد و فرسودگی داروسازان کشور است و ریشه این واقعیت رنج آور هم به این موضوع باز می‌گردد که خیلی از خواسته‌های جامعه داروسازی کشور بعد از سال‌ها تلاش و مبارزه تامین نشده است.

این عضو هیات مدیره انجمن داروسازان ایران اضافه کرد: دلیل تامین نشدن دغدغه‌ها و خواسته‌های داروسازان را باید در یک مولفه جستجو کرد و آن، این است که سازمان‌های دولتی بعضا به وظایف خودشان و به مقررات قانونی کشور توجه‌ای نکرده‌اند.

به‌گفته مژده‌ای، در واقع خواسته‌های داروسازان، چیزی فرا‌تر از قانون نیست و صرفا خواهان اجرای قانون و مقررات جاری کشور هستند.

عضو هیات مدیره انجمن داروسازان ایران ادامه داد: از جمله سازمان‌هایی که به رای و نظر داروسازان بی‌مهری و بی توجهی کرده‌اند، باید به سازمان‌های بیمه‌گر و حتی خود وزارت بهداشت اشاره کنیم. این‌ها نه تنها به وظیفه خود عمل نکرده‌اند، حتی به قانون هم عمل نکرده‌اند.

مژده‌ای آذر با تاکید بر این نکته که «در واقع از ماست که برماست» اضافه کرد: نمی‌توانیم این واقعیت را هم در نظر نگیریم که دلیلی که داروسازان را در مسیر رسیدن به هدف، تضعیف کرده این است که جامعه داروسازی کشور، به آن شکلی که احتیاج است نتوانسته فعالیت گروهی و صنفی را شکل دهد.

عضو هیات مدیره انجمن داروسازان ایران افزود: وقتی فعالیت صنفی و تشکلی در حوزه داروسازان چندان یک دست و منسجم نیست و داروسازان از یکپارچگی برخوردار نیستند، طبیعی است شاهد باشیم که سازمان‌هایی نظیر بیمه ها، داروسازان را جدی نگیرند و هر روز بر خلاف نص صریح قانون عمل می‌کنند و فشارشان را بر داروخانه‌ها افزایش می‌دهند

مژده‌ای ادامه داد: وقتی دولتمردان، پراکندگی جامعه داروسازی کشور را رصد می‌کنند، شجاعتشان در نادیده گرفتن قانون بهبود کسب و کار افزایش پیدا می‌کند و تشکل‌ها را نادیده می‌گیرند.

وی تاکید کرد: وقتی داروسازان، قدرت خود را در تشکل‌های خود متمرکز نکنند، وزارت بهداشت هم بدون توجه به آرای داروسازان، هر روز بخشنامه جدیدی را بر بدنه داروسازان کشور ابلاغ می‌کند و به دنبال آن هم تلاش می‌کند که هزینه طرح تحول سلامت و برخی خطا‌های خود را بردوش داروسازان می‌اندازد.

عضو هیات مدیره انجمن داروسازان ایران ادامه داد: بنابراین باید اعتراف کنیم کسانی که به فعالیت‌های صنفی و تشکلی بی‌طرف و بی‌تفاوت بودند یا اینکه از مسیر انسجام گروهی خارج شدند، خواسته یا ناخواسته زمینه ساز تضعیف صنف و بی مهری سیاستگذاران به جامعه داروسازی را فراهم کردند.

وی تاکید کرد: تا زمانی که افراد در جامعه تخصصی، به صورت گروهی با هم کار نکنند و اتحادیه‌ای فکر نکنند مشکلات همیشه برقرار خواهد بود و دولت‌ها علاقه‌ای به تفویض امور به ایشان نخواهند داشت.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت