سود از اتاق بخور با ورودی‌های ۱۵ هزار تومانی

کد خبر: 866667

معاون کل وزارت بهداشت با تشریح وضعیت افزایش قیمت خدمات پزشکی به چالش‌های کنونی گردشگری سلامت و همچنین طب سنتی پرداخت.

سود از اتاق بخور با ورودی‌های ۱۵ هزار تومانی

خبرگزاری تسنیم: ایرج حریرچی در هشتاد و چهارمین نشست خبری سخنگوی وزارت بهداشت درباره افزایش قیمت خدمات سلامت در کشور اظهار داشت: وزارت بهداشت قاطعانه برای جلوگیری از افزایش قیمت خدمات پزشکی ایستاده است و جامعه پزشکی نیز تاکنون همکاری لازم را داشتند.

وی ادامه داد: البته قیمت دارو به دلیل اینکه برخی مواد اولیه از خارج از کشور وارد می‌شود در حدود همان ۹ درصد افزایش یافته است که کمتر از تورم کشور است و اجازه نمی‌دهیم در شرایط کنونی خدمات پزشکی افزایش یابد کما اینکه منکر تخلفات تعرفه‌ای و قیمتی در حوزه سلامت نمی‌شویم.

معاون کل وزارت بهداشت ادامه داد: متأسفانه وقتی کالا‌هایی به مانند میوه‌های که در ایران نیز تولید می‌شود از جمله محصولاتی هستند که بیشترین افزایش قیمت داشتند بنابراین وقتی خدمات پزشکی نسبت به دیگر کالا‌ها در کشور افزایش نیافته است باید از جامعه پزشکی قدردان بود به طوری که در سال ۹۷ نیز تعرفه پزشکی به هیچ عنوان افزایش نیافت.

رفتار‌های نامناسب در گردشگری سلامت

حریرچی درباره خدمات گردشگری سلامت نیز عنوان کرد: در بیمارستان‌های دولتی اولویت خدمات به مردم و بیماران خودمان است، ولی در حوزه گردشگری سلامت با برخی رفتار‌های نامناسب و دلالی مواجهیم و مراکز پزشکی مان نیز باید وجه خدمات سلامت ایران در ارائه خدمات به بیمار خارجی را رعایت کنند.

سود از اتاق بخور با ورودی‌های ۱۵ هزار تومانی

سخنگوی وزارت بهداشت درباره برخی مشکلات در ارائه خدمات طب سنتی و همچنین تخلفات در این عرصه عنوان کرد: ما همیشه گفتیم طب ایرانی باید به قوت به مردم در حوزه پیشگیری و اصلاح سبک زندگی ارائه خدمات دهد، ولی مشکل از برخی سودجویی‌ها و پایبند نبودن به قانون است، بطوریکه هم اکنون برخی از اطبای قدیمی در حال خدمت مناسب به مردم هستند، ولی برخی دیگر برای این خدمات بدون رعایت قانون دست به سودجویی زدند.

وی در توضیح بیشتر عنوان کرد: مثلا برخی از این افراد قبل از معاینه بیماران و مردم به آن‌ها عنوان می‌کنند که باید وارد اتاق بخور شوند و برای هر ورودی ۱۵ هزار تومان می‌گیرند و در هر روز میلیونی از مردم پول می‌گیرند و به جایی نیز پاسخ نمی‌دهند در حالی که پزشکان باید طبق تعرفه قانونی کار کنند و مالیات هم بدهند.

حریرچی افزود: حتی این افراد متخلف طب سنتی ادعای درمان کامل سرطان می‌کنند و بیمار را مجبور می‌کنند که تمام دارو‌های خود را دور بریزند و وقتی بیمار هم بر اساس توصیه‌های آن‌ها فوت می‌کنند عنوان می‌کنند که بیمار و خانواده‌اش اعتقاد به طب سنتی نداشته است و یا مرگ دست خدا بوده است.

وی گفت: حتی در زمینه طب سنتی از آیت‌الله سبحانی سوال شد که اگر ابوعلی سینا بود چطور طبابت می‌کرد، در حالی که همین بوعلی سینا در زمان خود طب جالینوس را متحول کرد و براساس علم روز زمان خود عمل کرد، بنابراین آیت‌الله سبحانی نیز عنوان کرده بودند که بوعلی سینا نیز اگر امروز بود صرفاً از کتاب قانون خود استفاده نمی‌کرد بلکه از علم نوین پزشکی و واکسیناسیون بهره می‌برد.

معاون کل وزارت بهداشت تصریح کرد: در مجموعه موضع وزارت بهداشت بهره‌گیری از طب ایرانی و سنتی بدون افراط و تفریط است، زیرا آمار قابل توجهی از مسمومیت‌های کشور به دلیل مصرف همین دارو‌های گیاهی تقلبی و تجویز‌های افراطی گیاهی وجود دارد که باعث شیوع نارسایی کبدی شده است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد