شهروند: گرمازدگی: در این حالت بدن حرارت زیادی از محیط جذب میکند و قادر به دفع این گرمای اضافی نیست دردها و گرفتگیهای عضلانی: یکی دیگر از مشکلات جدی شایع در این فصل، بروز دردها و گرفتگیهای (اسپاسم) عضلانی است که عمدتا در ناحیه شکم، بازوها و پاها رخ میدهد.
کمآبی شدید و از دست رفتن آب بدن: در این وضع دهان، چشمها و پوست بدن خشک شده، تعریق متوقف میشود و مشکلاتی چون اسپاسمهای عضلانی، حالت تهوع و سرگیجه بروز میکند.
اختلال موسوم به آکنه روزاسه (آکنه دوره بزرگسالی): در این حالت پوست در تماس با نور مستقیم خورشید و گرمای شدید هوا بهتدریج قرمز و ملتهب میشود. علت قرمزی پوست گشادشدن عروق زیرپوستی بر اثر تماس با گرمای زیاد است. برای پیشگیری از این مشکل از تماس طولانی مدت با نور خورشید پرهیز کنید و همیشه از ضدآفتاب مرغوب با SPF ٣٠ استفاده کنید.
آفتابسوختگی: برای پیشگیری از آفتابسوختگی توصیه میشود که در روزهای خیلی گرم و آفتابی بهویژه از ساعت ١٠ صبح تا چهار بعدازظهر که اوج تابش خورشید است، در فضای سرپوشیده بمانید.
تعریق و افزایش رطوبت پاها در داخل کفش: تعریق و افزایش رطوبت پاها در داخل کفش که در این فصل بیشتر میشود نیز میتواند موجب بروز عفونتهای پوستی در پاها شود. اگر به این عارضه مبتلا شدید، میتوانید از پودرها و کرمهای آنتیباکتریال موجود در بازار برای درمان استفاده کنید. اگر مشکل شما جدیتر شد حتما به متخصص پوست مراجعه کنید.
شوره سر: این مشکل هم در فصل تابستان تشدید میشود که علت آن گرما و تعریق زیاد است. شوره سر میتواند موجب ریزش مو شود و یک مشکل پوستی جدی است. در این مورد مصرف مواد غذایی خنک و آبکی مانند ماست، آب هندوانه و توتها بسیار مفید خواهد بود. این خوردنیها کالری کمی دارند و برای هضم آنها انرژی کمتری مورد نیاز است.
مسمومیتهای غذایی: حتما در تابستان از مواد غذاییای استفاده کنید که به روش بهداشتی تهیه شده اند؛ چون بسیاری از باکتریها و ویروسهای خطرناک در این فصل رشد میکنند و از طریق آب و غذای آلوده به بدن وارد میشوند و اغلب عامل بروز بیماریهای خطرناکی هستند.
دیدگاه تان را بنویسید