گلایه حریرچی از برنامههای آشپزی رسانه ملی
معاون کل وزارت بهداشت با تاکید به اصلاح پذیرش در رشته پزشکی و آموزشهای بالینی کشور نسبت به برنامههای آشپزی رسانه ملی گلایه کرد و گفت: رسانه ملی برای افراد با درآمد متوسط به پایین برنامه تغذیهای و آشپزی تولید کند، زیرا غذا از ارکان مهم سلامت است.
خبرگزاری تسنیم: معاون کل وزارت بهداشت با تاکید به اصلاح پذیرش در رشته پزشکی و آموزشهای بالینی کشور نسبت به برنامههای آشپزی رسانه ملی گلایه کرد و گفت: رسانه ملی برای افراد با درآمد متوسط به پایین برنامه تغذیهای و آشپزی تولید کند، زیرا غذا از ارکان مهم سلامت است.
ایرج حریرچی در پاسخ به پرسش خبرنگاران در هفتاد و هشتمین نشست خبری سخنگوی وزارت بهداشت نسبت به برخی برنامههای آشپزی در رسانه ملی گلایه کرد و اظهار داشت: شما وقتی لیست مواد لازم این غذاها را ملاحظه میکنید که دربرگیرنده بهترین گوشت و یا زعفران و. مواد گران قیمت است واقعا این سوال رخ میدهد چند درصد از خانوادهها چنین درآمدی دارند تا چنین غذاهایی را درست کنند.
وی ادامه داد: رسانه ملی باید به سمت تولید برنامههایی برود تا مردم بتوانند با کمترین هزینه غذاهای مطلوب درست کنند، زیرا غذا یکی از ارکانهای مهم سلامت افراد است بنابراین میتوان با مواد غذایی ارزان غذاهایی درست کرد که مواد مورد نیاز بدن را پاسخ دهد، ولی متاسفانه هم اکنون برنامههای رسانه ملی اینگونه نیست.
حریرچی با پرداخت به زوایای پنهان آسیبهای چنین برنامههای در رسانه ملی از منظر شیوع افسردگی و دامن زدن به حسرتها توضیح داد: وقتی در چنین برنامههای بهترین کابینت، ابزار آشپزی، وسایل آشپزخانه لوکس و مایکروو مشاهده میشود به نوعی به حسرتهای افراد و اقشار کم درآمد دامن میزند درحالیکه بارها عنوان شده است اصلا مطلوب نیست پخت غذاها توسط مایکروو صورت پذیرد.
سخنگوی وزارت بهداشت در ادامه به چالش آموزش پزشکی کشور نیز گریزی زد و گفت: مهمترین مشکل آموزش پزشکی کشور در ورودیه آن یعنی پذیرش دانشجو است و به گفته یکی از بزرگان پزشکی ایران این روند کنونی کنکور در کشور تبدیل کارخانه کنکور شده است.
حریرچی در توضیح بیشتر مشکل کنکور برای رشتههای پزشکی عنوان کرد: در برخی کشورها اصلا رشته پزشکی از مقطع لیسانس شروع میشود، زیرا نباید هر کسی در رشته پزشکی و فقط به خاطر نمره خوب کتبی و تئوری پزشک شود، زیرا پزشکی رشته پر استرس و مسولیت باری است و باید افرادی در این رشته فعالیت کنند که به نوعی بتوانند خود را با درد بیمار همراهی کنند و هم درد مردم شوند.
معاون کل وزارت بهداشت در نهایت بر اصلاح پذیرش و قبولی در رشته پزشکی و آموزشهای بالینی در کشور تاکید کرد.
دیدگاه تان را بنویسید