اقدامات وزارت بهداشت برای تامین سلامت زائران اربعین

کد خبر: 738470

نشست هماهنگی به منظور تامین سلامت زائرین اربعین با حضور معاونین درمان و بهداشت وزارت بهداشت و جمعی از مسئولین این وزارتخانه و مدیران حوزه سلامت استان کرمانشاه، به میزبانی این استان برگزار شد.

خبرگزاری ایسنا: دکتر قاسم جان بابایی - معاون درمان وزیر بهداشت در این نشست که شب گذشته برگزار شد، گفت: مراسم راهپیمایی عظیم اربعین حسینی در کشوری که مردم به این آیین دل می‌بندند و کشور را به جنبش وا می‌دارد، سرمایه‌ای بزرگ است.

وی با اشاره به تردد زائرین اربعین از مسیر استان کرمانشاه، اظهار کرد: نیازمندی‌های پزشکی، بهداشتی و درمانی استان کرمانشاه پیگیری و تامین می‌شود. خدمات پزشکی و وجود زیر ساخت‌های مدرن منجر می‌شود کشورهای همسایه در تمام ایام سال به استان کرمانشاه مراجعه کنند. با تجهیز و تامین زیرساخت بیمارستان قصر شیرین، علاوه بر مردم بومی منطقه و زائران، به بیماران کشور عراق نیز خدمت رسانی می‌شود.

در ادامه دکتر علیرضا رئیسی - معاون بهداشت وزارت بهداشت نیز در این نشست گفت: با توجه به اینکه راهپیمایی پر شور اربعین همه ساله تکرار می‌شود، دیگر یک اتفاق یک باره نیست، لذا باید زیرساخت‌های لازم برای این کار مستمر آماده شود.

وی گفت: در راهپیمایی اربعین کنترل آب آشامیدنی و مواد غذایی، جمع‌آوری زباله، سرویس‌های بهداشتی، اسکان، وضعیت بهداشت و درمان زائران و بیماری‌های واگیر مثل وبا و آنفلوآنزا بصورت ویژه مورد توجه قرار می‌گیرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت یادآور شد: استان‌های غرب کشور حق بزرگی بر گردن کشور دارند، چه در هشت سال دفاع مقدس و دفاع از کیان دین و میهن و چه اکنون که میزبان زائران اباعبداله الحسین(ع) هستند. از این رو استان کرمانشاه به یک نگاه ویژه در تامین زیرساخت‌ها، نه فقط در حوزه بهداشت و درمان بلکه در تمامی زمینه‌ها نیاز دارد.

رئیسی با بیان این که دولت تدبیر و امید و وزارت بهداشت بر محرومیت زدایی تاکید ویژه دارند، افزود: در این مناطق باید در زمینه تامین زیر ساخت، تجهیزات و نیروی انسانی کار اساسی صورت گیرد.

وی در ادامه گفت: علیرغم اینکه برای اولین بار است تردد زائران از مرز خسروی انجام می‌گیرد، وضعیت زیر ساخت‌ها مناسب است، اما بزرگ‌ترین چالش موجود ساعت کار پایانه از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ بعدازظهر است که باعث می‌شود تعداد زیادی از زائران تا روز بعد در مرز توقف کنند و نیاز به خدمات بهداشتی و درمانی داشته باشند.

دکتر پیرحسین کولیوند - سرپرست سازمان اورژانس کشور نیز گفت: ما برای ایجاد آمادگی جدی برای خدمات اورژانسی داخل عراق و ایران فعالیت می‌کنیم و باید تیم‌های واکنش سریع برای خدمات رسانی در کشور عراق آماده باشند.

وی افزود: برنامه ما تلاش برای ایجاد زیر ساخت‌ها در شهرستان‌های مرزی کرمانشاه است تا ضمن خدمت رسانی به زائرین، مردم این شهرستان‌ها نیز از این امکانات بهره‌مند شوند.

وی افزود: در این کار بزرگ اقدامات و فعالیت‌ها باید یکپارچه و هماهنگ باشد که این امر باعث هم افزایی می‌شود و سرعت و دقت کار را افزایش می‌دهد.

سرپرست سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه یک بیمارستان CBRNE باید به منظور مقابله با تهدیدات بیوتروریستی در مرز مستقر شود، تاکید کرد: پوشش محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه در این مقطع اهمیت ویژه دارد.

کولیوند تاکید کرد: لازم است گزارش کار و مشکلات استان‌های خدمات رسان به زائران اربعین، به ستاد مرکزی جهت اخذ اعتبارات گزارش شود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت