فقط سه نفر می‌دانند در پرونده کیارستمی چه اتفاقی رخ داد

کد خبر: 593156

وزیربهداشت درباره پرونده مرحوم کیارستمی،گفت:در این پرونده فقط بنده،بهمن کیارستمی و آقای صمدیان می‌دانیم که چه اتفاقی رخ داد و مخالفت موکد من با اعزام به فرانسه بارها مطرح شد،همچنین هاله تقدس در صنف‌های دیگر مانند قضات و وکلا بسیار بیشتر از پزشکی است.

خبرگزاری تسنیم: سید حسن هاشمی در خصوص قصور پزشکی اظهار داشت: اگر فردی تخلفی کرده نباید از آن چشم پوشی کرد و نگفتیم که اگر پزشک، وکیل، قاضی و ... تخلفی کرد با او برخورد نشود اما اگر رای قاضی، وکیل و افراد مختلف با هم متفاوت است من نباید جواب آن را بدهم اگر قانون اشکال دارد قوه قضاییه آن را اصلاح کند.
هاله در صنف‌های دیگر بسیار بیشتر از پزشکی است
وزیر بهداشت ضمن انتقاد از هجمه‌های گسترده بر علیه جامعه پزشکی و پرستاری در کشور، یادآور شد: هاله تقدس در صنف‌های دیگر بسیار بیشتر از پزشکی است زیرا هیچ فردی نمی‌تواند به یک قاضی یا وکیل هجوم ببرد اما می‌بینیم که هجمه‌های گسترده در فضاهای مجازی بر علیه جامعه پزشکی و پرستاری انجام می‌شود.
هاشمی عنوان کرد: قصور پزشکی در همه کشورهای دنیا وجود دارد و اگر در دادگاه، قصور پزشکی به اثبات برسد، دستگاه قضایی باید با آن برخورد کند.
وزیر بهداشت با اشاره به سخنان یکی از پرسنل بیمارستان امیر المومنین(ع) گناوه، گفت: این پزشک متخصص عنوان می‌کرد که 4 ماه از سال جاری باقی مانده اما هنوز حقوق و مزایایی از ابتدای سال دریافت نکرده بنابراین جامعه پزشکی، پرستاری، شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی با شرافت به ارائه خدمات به مردم ادامه می‌دهند.
در پرونده مرحوم کیارستمی، بارها مخالفت خود را با اعزام به فرانسه اعلام کردم
هاشمی در پاسخ به سخنان یک فعال اجتماعی در خصوص پرونده مرحوم کیارستمی، یادآور شد: در این پرونده فقط بنده، بهمن کیارستمی و آقای صمدیان می‌دانیم که چه اتفاقی رخ داده و مخالفت موکد من با اعزام به فرانسه بارها مطرح شد بنابراین نباید بر علیه جامعه پزشکی حاشیه سازی و فضاسازی شود چرا که پزشکان، سرمایه اجتماعی هستند و در صورتی که این سرمایه از بین برود، جامعه و مردم آسیب می‌بینند.
وی در جلسه شورای سلامت استان بوشهر با اشاره به اینکه امیدواریم در شهرستان‌های عسلویه، کنگان، دیر، و جم وزارت نفت و سازمان تامین اجتماعی گام بلندی در جهت توسعه زیرساخت‌های حوزه سلامت بردارند، اظهار داشت: وزارت بهداشت نیز در این راه، نهایت تلاش و کمک خود را خواهد کرد.
وزیر بهداشت به تشریح وضعیت و نیازهای درمانی شهرستان‌های استان بوشهر پرداخت و گفت: بیمارستان توحید جم که تحت پوشش وزارت نفت است، از برنامه‌ها و حمایت‌های طرح تحول سلامت، بهره مند می‌شود. در شهرستان کنگان، توسعه بیمارستان در بخش اورژانس در حال اجرا است و برای استقرار اورژانس هوایی در این منطقه باید با وزارت نفت مذاکراتی را انجام دهیم تا این شهرستان به عنوان قطب درمان جنوب استان بوشهر بتواند خدمات شایسته ای به مردم ارائه دهد.
هاشمی در ادامه جلسه شورای سلامت استان بوشهر اظهار داشت: در شهرستان دیّر ساخت بیمارستان 38 تختخوابی از 28 سال پیش آغاز شده و افتتاح آن، مطالبه عموم مردم است و امیدواریم بتوانیم تا پایان سال آن را افتتاح کنیم.
وزیر بهداشت گفت: عملیات ساخت 460 تخت بیمارستانی جدید در استان بوشهر آغاز شد که سازمان انرژی اتمی ساخت 300 تخت را پذیرفت اما نباید فراموش کنیم که استان بوشهر تا سه سال پیش حدود 800 تخت بیمارستانی داشت و 600 تخت جدید در سه سال گذشته، به ظرفیت استان افزوده شده است.
وزیر بهداشت با بیان اینکه طرح توسعه اورژانس بیمارستان زینبیه شهرستان خورموج در حال اجرا است، افزود: تا دو ماه آینده حدود 40 تخت به ظرفیت این بیمارستان اضافه می شود و تجهیزات مورد نیاز آن نیز تامین می‌شود. در شهرستان اهرم نیز نیازهای تجهیزاتی و دستگاه‌های پزشکی با سرعت برطرف می‌شود اما این بیمارستان از روز اول، به شکل مناسبی ساخته نشده است.
دستگاه MRI برای گناوه خریداری و نصب می‌شود هاشمی همچنین در خصوص نیازهای شهرستان‌های شمالی استان بوشهر، گفت: در شهرستان دیلم لازم است تا بخش اورژانس و دیالیز توسعه یابد. در گناوه هم دستگاه MRI خریداری و نصب می شود اما امیدواریم که استاندار بوشهر و مسئولان محلی گناوه، قطعه زمینی را در اختیار ما قرار دهند تا مرکز جامع بهداشتی را راه اندازی کنیم و مردم مجبور نباشند که برای دریافت خدمات ویزیت، آزمایشگاه و رادیولوژی به این بیمارستان مراجعه کنند.
وزیر بهداشت تصریح کرد: ساخت بیمارستان 17 شهریور به سرعت آغاز می شود تا مردم از کمبود فضا ، تجهیزات و نیروی متخصص آسیب زیادی نبینند علاوه بر این نیازهای بیمارستان شهید گنجی برازجان هم به دقت بررسی شده و در آینده تامین می شود.
تلاش برای تبدیل بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا(س) به بیمارستان دهان و دندان هاشمی تاکید کرد: مسائل و مشکلات بیمارستان و پایگاه هوایی را پیگیری می‌کنم و در تلاش هستیم تا بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا(س) را به بیمارستان دهان و دندان تبدیل کنیم که ارائه این خدمات برای اولین بار در کشور خواهد بود.
وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تقدیر از نقش حمایتی، همراهی و همیاری استاندار بوشهر با حوزه سلامت، اضافه کرد: در استان های کشور چنین استانداری که به این اندازه به حوزه سلامت توجه داشته باشد، کمتر پیدا می شود.
وضعیت درمانی بوشهر قابل مقایسه با سه سال پیش نیست
هاشمی وضعیت بهداشتی و درمانی امروز استان بوشهر را قابل مقایسه با سه سال پیش ندانست و گفت: در شهرستان دیلم حتی یک پزشک متخصص نبود اما در حال حاضر 8 متخصص و یا در شهرستان گناوه 27 و در بزارجان 47 متخصص به مردم خدمات ارائه می دهند اما باید توجه داشت که کل فارغ التحصیلان برخی از رشته ها مانند جراحی مغز و ارتوپدی در سال 80 نفر است که باید به 80 میلیون ایرانی خدمات ارائه دهند و ضروری است که پذیرش رشته ها را افزایش دهیم.
تحصیل 100 نفر از فرزندان بوشهر در رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی
وزیر بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر حدود 100 نفر از فرزندان استان بوشهر در رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و ... تحصیل می‌کنند، عنوان کرد: امیدوارم طرح تعهد نیروی انسانی که ظلمی به جامعه پزشکی، پرستاری، بهیاران و دیگر نیروهای حوزه پزشکی و غیر پزشکی است با فارغ التحصیلی نیروهای بومی برداشته شود.
به گزارش وزارت بهداشت - وزیر بهداشت در جلسه شورای سلامت استان بوشهر با اهدای لوحی از خانواده‌هایی که اعضای بدن عزیزان مرگ مغزی شده خود را اهدا کرده بودند، تقدیر کرد. همچنین تعدادی از فعالان اجتماعی در این جلسه به بیان مشکلات و نقطه نظرات خود در مورد حوزه سلامت پرداختند.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت