ردپای شرکت داخلی در کمبود انسولین قلمی
سخنگوی سازمان غذا و دارو دلیل اصلی کمبود انسولین قلمی در کشور را تحریم های آمریکا و در درجه بعدی عدم عمل یک شرکت به تعهدات خود در تولید این دارو در داخل کشور عنوان کرد.
![ردپای شرکت داخلی در کمبود انسولین قلمی](https://static1.fardanews.com/thumbnail/jJjYmMzNTAzZ/SdsQBt-jClYzOjYWbHDYcYpUGMkpGTJp3QxTVGxb6TFEAfuHL-lxmP6vnw-e91LU4f9Etw8ODtYNM_Ee9Qkt3A,,/jJjYmMzNTAzZ.jpg)
خبرگزاری مهر:کیانوش جهانپور، با اشاره به اینکه یک شرکت به تازگی خط تولید انسولین قلمی تحت لیسانس در کشور را راه اندازی کرده است، گفت: این شرکت عملاً مونتاژ این دارو را در داخل انجام میداد و متأسفانه اخیراً با عدم عمل به تعهدات خود باعث تشدید کمبود و بروز مشکل در دسترسی بیماران دیابتی به این دارو شده بود.
وی عنوان کرد: بر این اساس، سازمان غذا و دارو برای جبران کمبودهای ایجاد شده، اقدام به واردات فوریتی انواع انسولین قلمی با قیمت یک سوم قیمت داروی وارداتی شرکت مذکور کرده است و مشخص شد در شرایطی که تخصیص و تأمین ارز مورد نیاز دارو با چالشهایی مواجه است، شرکت مذکور هزینههای مضاعفی را به سیستم تحمیل کرده و تداوم چنین رفتاری به هیچ وجه قابل قبول نیست.
دیدگاه تان را بنویسید