آموزش دیجیتال مارکتینگ: 5 گام تا دیجیتال مارکتر شدن

کد خبر: 1163539
آموزش دیجیتال مارکتینگ: 5 گام تا دیجیتال مارکتر شدن

 

با گسترش کسب و کارهای اینترنتی هر روز توجه بیشتری به آموزش دیجیتال مارکتینگ می شود و افراد بیشتری به دنبال تبدیل شدن به دیجیتال مارکتر هستند. راه های مختلفی برای تبدیل شدن به یک بازاریاب دیجیتال وجود دارد. بسیاری بر این باورند که یک دیجیتال مارکتر باید قبل از شروع در شاخه های بازاریابی سنتی تجربه هایی داشته باشد که کاملا باور غلط و اشتباهی است. تبدیل شدن به یک دیجیتال مارکتر موفق نیازمند طی کردن یک مسیر آزمایش شده است که ما سعی داریم در این مطلب آن را به شما آموزش دهیم.

 

چگونه در پنج گام یک بازاریاب دیجیتال شویم؟

  1. اصول دیجیتال مارکتینگ را یاد بگیرید.
  2. نحوه استفاده از ابزارهای کلیدی بازاریابی دیجیتال را بیاموزید.
  3. پروژه های مختلف دیجیتال مارکتینگ را انجام دهید.
  4. رزومه خود را توسعه دهید و تقویت کنید.
  5. شبکه سازی کنید.

 

گام اول: اصول دیجیتال مارکتینگ را بیاموزید.

اولین گام برای دیجیتال مارکتر شدن، یادگیری اصول و آشنایی با زیرشاخه های دیجیتال مارکتینگ از جمله SEO و SEM، تجزیه و تحلیل، بازاریابی و تبلیغات رسانه های اجتماعی و ایمیل مارکتینگ است. فرقی نمی کند که ابتدا از کدام مورد یادگیری را شروع کنید اما بهتر است اولین گزینه یادگیری سئو باشد. بنابراین برای شروع می توانید با گذراندن دوره های آموزش سئو یادگیری SEO را آغاز کنید.

همچنین در کنار سئو می توانید سوشیال مدیا مارکتینگ یا بازاریابی شبکه های اجتماعی را نیز شروع کنید. برای یادگیری این مبحث نیز می توانید از دوره های آموزش سوشیال مدیا مارکتینگ استفاده کنید. بخش مهمی از این مبحث مربوط به شبکه اجتماعی اینستاگرام می شود.

در کنار اینها، سعی کنید راه‌هایی را برای تقویت مهارت های نرم خود بیابید. مهارت های نرم زیر می توانند از شما یک دیجیتال مارکتر موفق بسازند:

  • رهبری
  • قلم شیوا و گیرا
  • توانایی پیش بینی و درک آینده کسب و کارهای آنلاین

 

12

 

گام دوم: نحوه استفاده از ابزارهای کلیدی بازاریابی دیجیتال را بیاموزید.

هرچه با ابزارهای دیجیتال مارکتینگ بیشتر آشنا شوید، تبدیل شدن به یک بازاریاب دیجیتال حرفه ای برای شما ساده تر خواهد شد. به عنوان مثال، یادگیری ابزارهایی مثل Google Analytics و Google Ads به دیجیتال مارکترها کمک می کنند تا عملکرد کمپین ها و ابتکارات خود را اندازه گیری و تحلیل کنند و بر اساس آنها کمپین های بهتر با نرخ تبدیل بیشتر طراحی کنند.

یادگیری دیگر ابزارهای سئو مانند Ahrefs، Moz و SEMrush نیز ضروری هستند و به بازاریابان دیجیتال این امکان را می‌دهند که کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کار مورد نظر خود را پیدا کنند، بک لینک‌های صفحات رقبا را بررسی کنند و بر اساس داده های بدست آمده فعالیت های لازم برای بهبود سئو را انجام دهند.

 

ابزارهای مهم بازاریابی دیجیتال برای یادگیری

 

  • گوگل آنالیتیکس
  • گوگل ادوردز
  • MailChimp
  • Ahrefs
  • Salesforce
  • Moz
  • Buffer
  • کانوا (Canva)
  • هاب اسپات (Hubspot)

 

گام سوم: پروژه های مختلف دیجیتال مارکتینگ را انجام دهید.

در حوزه دیجیتال مارکتینگ تا زمانی که پروژه ای را به طور عملی دست نگیرید و انجام ندهید نمی توانید پیشرفت کنید. به عنوان مثال پروژه های سئو پروژه هایی هستند که به زمان زیادی برای رسیدن به نتیجه نیاز دارند و شما نمی توانید بلافاصه پس از ورود به بازار کار یک یا چند پروژه سئو را در رزومه خود به عنوان پروژه های موفق معرفی کنید.

سعی کنید در تمامی شاخه های دیجیتال مارکتینگ شروع به فعالیت و انجام پروژه های عملی کنید. از تولید محتوای سئو شده گرفته تا مدیریت و بازاریابی شبکه های اجتماعی همگی می توانند از شما یک دیجیتال مارکتر حرفه ای بسازند. البته اگر قصد فعالیت فقط در یکی از زیرشاخه های دیجیتال مارکتینگ مثل سئو را دارید، نیازی به انجام این کار نیست و می توانید مستقیما پروژه های مرتبط را انجام دهید.

 

13

 

گام چهارم: رزومه خود را توسعه دهید و تقویت کنید.

رزومه شما اولین و مهم ترین چیزی است که کارفرما با آن برخورد می کند. بنابراین باید برای ساخت و طراحی آن زمان بگذارید. نیازی به طراحی های گرافیکی پیچیده نیست و می توانید آن را ساده طراحی کنید اما اطلاعات باید به گونه ای واضح و مشخص قابل مطالعه باشند.

تحقیقات نشان می دهد که شما حدود شش ثانیه فرصت دارید تا اولین تاثیر خود را به کمک رزومه در کارفرما ایجاد کنید، بنابراین رزومه خود را تمیز و منظم طراحی کنید و در آن اطلاعات را به طور مختصر و مفید ارائه کنید.

 

گام پنجم: شبکه سازی کنید.

جای تعجب نیست که توسعه یک شبکه گسترده به عنوان یک بازاریاب دیجیتال به صورت آنلاین قابل انجام است. شما می توانید با آموزش دادن به دیگران و توسعه پرسونال برندینگ خود، شبکه سازی بهتری داشته باشید.

همچنین می توانید با شرکت در رویدادهای مرتبط با دیجیتال مارکتینگ شبکه خود را توسعه دهید. معمولا بازاریابان دیجیتال دارای روابط اجتماعی قوی هستند و می توانید به سادگی با آنها ارتباط بگیرید.

شبکه سازی و برقراری ارتباط با افرادی که از شما حرفه ای تر هستند، منبعی غنی از تجربیات و اطلاعات مفید را در اختیار شما قرار می دهد که مشابه آن را در هیچ کتاب و دوره آموزشی نمی توانید پیدا کنید. بنابراین توسعه شبکه افراد حرفه ای را جدی بگیرید و برای آن زمان و هزینه صرف کنید.

 

14

 

آیا دیجیتال مارکتینگ در ایران تقاضا دارد؟

بله، با گسترش کسب و کارهای اینترنتی و رشد سریع آنها در ایران، نیاز به متخصصین دیجیتال مارکتینگ هر روز بیشتر از دیروز می شود. تقاضای این تخصص در دنیا تا حدی است که یک دیجیتال مارکتر حرفه ای به طور متوسط ​​50000 دلار حقوق می گیرد و یک مدیر دیجیتال مارکتینگ بیش از 75000 دلار درآمد دارد که اعداد بسیار جذابی هستند.

البته در ایران قطعا معادل این اعداد و ارقام پرداخت نمی شود اما به طور میانگین برای یک مدیر دیجیتال مارکتینگ بسته به میزان تخصص و تجربیات آن می توان از ماهیانه 10 الی 30 میلیون تومان را در نظر گرفت.

 

چگونه وارد بازاریابی دیجیتال شویم؟

برای ورود به دنیای دیجیتال مارکتینگ، باید مهارت ها و تجربیات بازاریابی خود را از طریق گذراندن دوره های آموزشی و سپس انجام پروژه های گوناگون توسعه دهید. ورود به حوزه دیجیتال مارکتینگ بدون هیچ گونه تجربه نیز امکان پذیر است، اما اگر می خواهید یک بازاریاب دیجیتال حرفه ای شوید، ابتدا باید مهارت های مرتبط با این حوزه را کسب کنید.

 

به طور کلی یک دیجیتال مارکتر باید با حوزه های زیر آشنایی داشته باشد:

  • بهینه سازی موتور جستجو (SEO) و بازاریابی موتور جستجو (SEM)
  • تجزیه و تحلیل بازاریابی
  • بازاریابی و تبلیغات در شبکه های اجتماعی
  • بازاریابی ایمیلی یا ایمیل مارکتینگ
  • مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)

 

نتیجه گیری

حوزه دیجیتال مارکتینگ در دنیا و ایران بسیار حوزه جذاب و پرتقاضایی است که اگر بتوانید مهارت های لازم را در آن کسب کنید، موقعیت های شغلی فراوانی با پیشنهادهای درآمدی جذاب منتظر شما هستند. نکته مهم در تبدیل شدن به یک دیجیتال مارکتر حرفه ای صبر و تلاش مستمر است. پس از یادگیری مباحث مورد نیاز بدون ترس وارد بازارکار شوید و با انجام یکسری پروژه های دورکاری به صورت فریلنسری مهارت های خود را محک بزنید. پس از کمی کسب تجربه و اعتماد به نفس برای استخدام حضوری در شرکت ها و استارتاپ ها آماده می شوید و می توانید مسیر خود را بسیار حرفه ای تر از گذشته پیش بگیرید.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد