از کجا هاست ارزان و با کیفیت بخرم؟

کد خبر: 1161986
از کجا هاست ارزان و با کیفیت بخرم؟

 

با پیشرفت روزافزون تکنولوژی در دنیا، ما شاهد افزایش استفاده­ی عموم مردم از سایت هستیم؛ همانطور که می­دونید برای راه اندازی سایت ما نیاز به یک فضای میزبانی یا همان هاست داریم، پس یکی از اصلی­ترین سوالاتی که برای ما مطرح می­شود این است که از کجا هاست بخریم؟

هاست چیست؟

برای اینکه بتونیم راحت­تر به پاسخ سوال­مون برسیم باید در ابتدا بفهمیم که هاست چیست؟

شما یک کامپیوتر را در نظر بگیرید (با تمامی وسایل و منابع خودش) که به اینترنت متصل بوده و دائم آنلاین است؛ هاست در واقع بخشی از این کامپیوتر بوده که به آن سرور گفته میشود. سرور به چندین بخش تقسیم میشود و هر کدوم با عنوان هاست به مشتری ها ارائه می شود.

اگر شما نیاز داشته باشید که کاربرتون در طول شبانه روز به محتوای سایت دسترسی داشته باشه و آن را فرابخواند، باید از هاست استفاده کنید تا از لحاظ اقتصادی برای شما خیلی خیلی بصرفه­تر باشد.

نحوه­ی تشخیص بهترین هاست

قصد داریم تا بصورت نیمه اختصاصی و در حدی که برای کاربران معمولی هم قابل انجام باشد توضیحاتی رو ارائه کنیم. دو تا ملاک مهم برای تشخیص هاست مناسب لوکیشن و مقدار منابع هاست می­باشد که در ادامه توضیحاتی رو برای آن­ها ارائه می­دهیم.

بهترین لوکیشن برای خرید هاست

لوکیشن یا همون مکان قرارگیری سرور یکی از عوامل موثر بر کیفیت سایت می تواند باشد، اما شاید بپرسید که چطوری؟ بصورت خیلی ساده در نظر بگیرید که کاربر برای باز کردن سایت باید یک درخواست به هاست شما ارسال کند و جوابی را دریافت کند؛ خب هر چقدر این فاصله­ی بین کاربر و سرور کمتر باشد سرعت بین ارسال درخواست و دریافت پاسخ کمتر می­شود و هاست در ظاهر سرعت بیشتری دارد. بنابراین اگر دو هاست با منابع برابر را برای خرید در نظر بگیریم، برای هدف قرار دادن کاربران ایرانی خرید هاست ایران بصرفه­تر و منطقی ­تر محسوب میشود.

برای بررسی دقیق­تر منابع هاست سعی می­شود که نام­های متفاوتی رو برای هر هاست در نظر بگیریم و این مورد در هاستینگ­های فروش هاست نیز رعایت می­شود.

انواع هاست

با توجه به مقدار تقسیمات منابع هر سرور ما شاهد شکل­گیری انواع مختلفی از هاست­ها هستیم که تفاوت بین آن­ها و کیفیت­شون کاملا مشهود است و باید با توجه به مقدار بودجه­ی مد نظر خودمون سرویس مورد نیاز رو خریداری کنیم.

8

هاست اشتراکی

اگر شما در ابتدای کسب­ و کار و سایت خودتون باشید، منطقی است تا زمان رسیدن به یک بازدید نسبتا زیادی از این سرویس استفاده کنید. هاست های اشتراکی حاصل از تقسیم شدن یک سرور به بخش های متعدد می­باشد و این یعنی حق شما از منابع اون هاست مقدار کمی است و شاید کیفیت زیاد مطلوبی رو به شما ارائه ندهد.

همانطور که گفتیم با توجه به فرآیند زمانبر سئو و افزایش بازدید شاید تا مدتی نیاز نباشد شما از هاست­های دیگر استفاده کنید، ولی یکی از نکاتی که باید به آن اشاره کنیم و جزء ضعف­های هاست اشتراکی می­باشد امنیت آن است. طبق توضیحاتی که ارائه دادیم تعداد زیادی از سایت­ها بر روی یک سرور میزبانی می­شوند و نفوذ به یک سایت می­تواند عامل و مشکلی برای دیگر سایت­ها نیز باشد.

یکی دیگر از ضعف­های هاست اشتراکی وجود تعداد خیلی زیادی از ریکوئست­ها به سرور است و می­تواند منجر به کاهش سرعت در الباقی سایت­ها شود؛ همچنین ممکن است با کانفیگ نادرست منابع سرور بصورت عادلانه تقسیم نشود و سهم شما از سرور خیلی ناچیز باشد.

هاست وردپرس

افراد بسیار زیادی از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده می­کنند و اکثر سایت­هایی که ما ازشون بازدید می­کنیم از وردپرس استفاده می­کنند. با توجه به اینکه کدهای وردپرس برای عموم قابل مشاهده است متوجه شدیم که وردپرس مقدار بیشتری از منابع رو استفاده می­کند و باید نسبت به هاست اشتراکی دارای منابع بیشتری باشد.

 امروزه اکثر هاستینگ­ها پلن هایی طبق عنوان هاست وردپرس برای خرید هاست به کاربران خود ارائه می‌دهند؛ در واقع هاست وردپرس یک هاست لینوکس با کانفیگ و تقسیماتی مناسب از منابع است تا نیاز های یک سایت وردپرسی را برطرف کند.

هاست ابری

یکی از اصطلاحاتی که شاید در هنگام خرید هاست به آن برخورد کرده باشید، آپتایم می­باشد. آپتایم به این معناست که در طول چه بازه ای از زمان هاست شما فعال می­باشد و دسترسی به آن قطع نمی­شود؛ مسلما هر چه آپتایم بیشتر باشد برای کسب و کار ما مفید­تر بوده و سود بیشتری از هاست می­بریم.

شاید پرسیده باشید که چرا بصورت ناگهانی در توضیحات هاست ابری از آپتایم صحبت کردیم! هاست ابری از چندین سرور متفاوت استفاده می­کند و تمام منابع از سرور­هارو به چالش می­کشد. به این صورت که اگر در لحظه یکی از سرورها محدود شده باشد و سایت نیاز به منابع بیشتری داشته باشد از سرور های دیگر کمک می­گیرد.

با این تفاسیر اگر سروری به مشکل بخورد سایت شما لزوما از دسترس خارج نمی­شود و از سرور دیگری به هاست شما منابع می­رسد؛ در واقع هاست­های ابری دارای آپتایم فوق العاده­ای هستند و نگرانی در این مورد نباید داشته باشیم.

9

سرور اختصاصی

اگر سایت شما از بازدید زیادی برخوردار است و نیاز به منابع زیادی دارین، این بخش شما را مخاطب خودش قرار می­دهد. با توجه به عنوان ارائه شده یعنی همان سرور اختصاصی شاید متوجه شده باشید که سرور اختصاصی چیست و چه چیزی به ما ارائه می­دهد.

شما یک سرور را بصورت اختصاصی برای خودتان در نظر بگیرید که تمام منابع آن صرفا برای شما و سایت­تون باشد، در واقع دیگر نمی­توان بر روی این نوع سرویس اسم هاست قرار داد و به آن سرور اختصاصی می­گوییم.

با توجه به اینکه سرور بصورت کامل در اختیار شماست، این ماجرا نکات و ضعف های خودش را در بر دارد.

جنبه­ مثبت استفاده از سرور اختصاصی همان اختصاص یافتن تمام منابع به سایت شماست که موجب می­شود سرعت و عملکرد خیره کننده ای رو به سایت شما اختصاص دهد. یکی دیگر از نکات مثبت سرور اختصاصی کاهش نگرانی بابت امنیت و نداشتن دغدغه نفوذ از دیگر سایت‌های میزبانی شده بر روی سرور می­باشد چون اصلا سایت دیگری بر روی سرور وجود ندارد!

از معایب این سرویس می­توان به هزینه­ی خیلی زیاد آن اشاره کرد که برای هر کسب و کاری عقلانی نبوده و باعث می­شود تعداد محدودی از سایت ها نسبت به استفاده و خرید آن اقدام کنند. همچنین اگر سرور شما آسیب ببیند، ممکن است زمان نسبتا زیادی طول بکشد تا مشکل رفع بشود.

بهترین هاستینگ برای خرید هاست

طبق نکاتی که قبل­تر به آن­ها اشاره کردیم، شما باید سمت هاستینگی بروید که منابع سرور را بصورت عادلانه بین سرویس های خود پخش کرده باشد و سرور را اشباع از سایت های متفاوت و گوناگون نکند؛ متاسفانه برای جذب سود بیشتر برخی هاستینگ­ها به اصطلاح OverSell انجام می­دهند و سروری که قرار است به عنوان مثال بین 20 سایت تقسیم شود را بین 50 سایت تقسیم می­کنند و علاوه بر کاهش منابع اختصاص یافته به هر سایت امنیت کلی سرور نیز به خطر میافتد.

بنابراین برای انتخاب هاستینگ علاوه بر قیمت می‌بایست به روش هایی از مقدار منابع اختصاص یافته به هر هاست مطلع شویم. سرعت لود شدن و آپتایم سایت از موارد مهمی در سئوی سایت می­باشند و اگر قصد رتبه گرفتن در موتور جستجوی گوگل را دارید در انتخاب و خرید هاست حتما دقت کنید و نکات گفته شده را مورد بررسی قرار دهید.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها