مزایا و معایب نمای سیمانی برای ویلا سازی

کد خبر: 1159834
مزایا و معایب نمای سیمانی برای ویلا سازی

 

آنچه در مورد انواع نمای ساختمان باید بدانیم این است که نما ظاهر و نمای بیرونی هر ساختمان است.طراحی نما یکی از مواردی است که امروزه معماران به آن توجه زیادی دارندزیرا زیبایی و چگونگی نما نمایانگر هنر و کیفیت کار معمار و طراح ساختمان است.نمای ساختمان مسکونی نیز می تواند نشان دهنده سلایق، علایق، باورها و سنت های مردم باشد.همچنین شکل ظاهری هر واحد مسکونی بسته به شرایط محیطی مانند آب و هوا، باد و طوفان، زلزله و میزان آلودگی هوا در مناطق مختلف متفاوت است.از دیگر عوامل موثر در نمایشگر می توان به عایق بودن در برابر سرما و گرما، عایق صدا، مقاومت در برابر زلزله، مقاومت در برابر ضربه، یخ زدگی، مقاومت در برابر آتش و مقاومت در برابر جدا شدن و افتادن از نما اشاره کرد به قابل اجرا بودن در ساختمان های بلند و سبک بودن اشاره کرد.نمای ساختمان باید در اجرا انعطاف پذیر باشد.

یعنی موادی دارد که در نماهایی با اشکال هندسی گوناگون قابل استفاده است.

همچنین نمای ساختمان باید به گونه ای طراحی شود که با وجود حفاظت از محیط داخلی، به خوبی با محیط داخلی ارتباط برقرار کند.به عنوان مثال، ممکن است نور به داخل بتابد یا از محوطه سازی در فضای باز استفاده شود.

کلمه نما  به عنوان بیرون یا تمام وجوه خارجی یک ساختمان تعریف می شود. این اصطلاح اغلب برای اشاره به نمای اصلی یا جلوی یک خانه استفاده می شود که نمای سیمانی نیز یکی از انواع آن است.همان گونه که از اسمش مشخص است نمای سیمانی از سیمان و تعدادی دیگر از مصالح ساختمانی برای استفاده در نمای بیرونی ساختمان استفاده میشود. به دلیل مقاومت مناسب سیمان در برابر عوامل جویمانند رطوبت و قیمت کمتر آن نسبت به سایر مصالح مانند شیشه، آجر و ... برای پوشش دیوارهای بیرونی از سیمان استفاده می کنند.

نماهای سیمانی با نام های مختلفی مانند نما رومی ، نمای چکشی ، نمای تبر ، نمای قدیمی، نمای سیمانی شسته، نمای کوچک و نمای تگری.این نام ها با توجه به نحوه اجرا، مصالح استفاده شده و همچنین طراحی نما آورده شده است.

2

در این نما از خمیر سیمانی استفاده میشود، خمیر سیمانی با گذشت زمان و در مجاورت هوا سخت میشود و در برابر شرایط سخت هوایی مختلف به ماده ای سخت تبدیل میشود. یکی از مصالح پر کاربرد ساختمانی سیمان است، چسباندن مصالح ساختمانی مثل شن وسنگ و... از ویژگی های سیمان است .  در کنار سقف، یکی از مهمترین عناصر ساختمان است، زیرا به عنوان مانع اولیه در برابر عوامل جوی خارجی که می تواند به سلامت سازه آسیب برساند مانند باران، برف، باد، یخبندان، آفتاب و غیره عمل می کند. .به همین دلیل، انتخاب یک سیستم نما که از این خطرات محافظت می کند و در عین حال به دستیابی به مصرف انرژی کمتر، کاهش هزینه های نگهداری و بهبود آسایش ساکنان کمک می کند، بسیار مهم است.

نما سیمانی شاید امروزه یکی از متداول ترین گزینه های انتخاب شده برای نماهای معماری باشند. ماده ای که با انجماد خشن و پرداخت سفت و سخت ساخته می شود، نمای سیمانی نامیده می شود. قبل از ریخته گری بتن، به طور کامل مایع می شود تا ویژگی متفاوتی داشته باشد که امکانات فوق العاده ای را برای طراحان ایجاد می کند. انتخاب بی پایان پایانه ها به تعیین شخصیت اصلی یک ساختمان کمک می کند. سازه های بتنی قابلیت تثبیت سازه داخلی در برابر هوای گرم را دارند. این به نوبه خود دمای داخلی را خنک نگه می دارد.استفاده از نماهای سیمانی مزایای زیادی دارد - انواع مختلفی از آنها عبارتند از تزریق زنگ، قالب یونجه، سوراخ های پیش ساخته و صفحات تاشو و غیره. نماهای بتنی پیش ساخته به ساختمان ها جان می بخشند. فناوری پیش ساخته امکانات بی پایانی از نظر ظاهر و طراحی ارائه می دهد. نماهای سیمانی ممکن است به عنوان یک واحد از نظر بصری جذاب به نظر نرسند، اما زمانی که در یک الگوی یکپارچه و مهر و موم قرار می گیرند، یک نتیجه بصری دلپذیر به چشم می خورد.سرد و گرم، حتی دمای صفر درجه شناخته شده اند. امکانات بی پایان واضحی با درمان های مختلف سطح وجود دارد. نمای سیمانی  اثری از خود بر جای می گذارد و ظاهری کاملا متفاوت به قالب می دهد.

3

 

مزایای استفاده از نمای سیمانی

 

استفاده از نمای سیمانی از لحاظ مالی مقرون به صرفه است و میتواند از هزینه های بالا جلوگیری کند.استفاده از این نما سرعت اجرای کار را نیز بالا میبرد و باعث میشود کار هر چه سریعتر به پایان برسد و در نتیجه در زمان صرفه جویی میشود.در صورت اجرای درست و استفاده ازمتریال مرغوب در دراز مدت دچار پوسته پوسته نمیشود و همچنین دچار ریزش نیز نمیشود،از دیگر مزایای استفاده از نمای سیمانی این است که تهیه و جرای آن ساده است و براحتی انجام میشود.به دلیل استفاده از سیمان مقاومت بالایی در برابر شرایط محیطی دارد و همچنین در برابر حرارت نیز مقاومت بالایی دارد در نتیجه در سوانحی مثل آتش سوزی از ایمنی بیشتری برخوردار است.به دلیل شکل پذیری راحت و آسان برای طراحی مجسمه ها و ستون ها نمای سیمانی بهترین نما برای سبک های کلاسیک محسوب میشود.استفاده از این نما باعث تشکیل سطح صاف و یکپارچه در نما میشود نمای سیمانی طول عمر بالایی دارند و از ماندگاری زیادی برخوردارند.این نماها تنوع رنگ زیادی دارند و به دلیل بازتابش نور خورشید باعث درخشان تر کردن نما میشود.

 

معایب نمای سیمانی

 

به علت زیاد بودن وزن سیمان باعث سنگین شدن نما و در نتیجه سنگین شدن وزن ساختمان میشود.نمای سیمانی گرد و غبار را سریع جذب میکند و باعث تیره شدن نما میشود و در نتیجه نما به شست وشوی مداوم احتیاج پیدا میکند وهزینه ی زیادی را باید صرف تمییز کاری و شست و شوی نما انجام داد. در صورتی که اجرای درستی در نمای سیمانی نداشته باشیم باعث ترک خوردن سریع نما میشود.این نما در برابر رطوبت نیز عایق نمیباشد.

 

با وجود موارد فوق شما نیاز دارید به یک پیمانکار حرفه ای و با تجربه که بتواند بهترین نما را برای ویلا شما انجام دهد. یکی از معتبرترین و مناسبترین آنان نماسازان مرادی است که اگر بخواهید ارتباط برقرار نمایید از طریق سایت https://namasazanmoradi.com   و از طریق تلفن 09124421408

می توانید پروژه خود را تعریف نمایید.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد