بازگشت به مدرسه
رای اعتماد امروز مجلس به وزیر تازه آموزش و پرورش به ابن معنی است که باید پیش روی نام رضامراد صحرایی نوشت؛ هفدهمین وزیر آموزش و پرورش پس از انقلاب! اگرچه در تصاویر منتشر شده از او همواره لبخند دلگرمکنندهای روی چهرهاش نشسته اما چه کسی است که نداند وزارت آموزش و پرورش ایران آنقدر چالش و مشکل و بحران دارد که شاید به زودی این لبخندها تکرار نشود.
رای اعتماد امروز مجلس به وزیر تازه آموزش و پرورش به ابن معنی است که باید پیش روی نام رضامراد صحرایی نوشت؛ هفدهمین وزیر آموزش و پرورش پس از انقلاب! اگرچه در تصاویر منتشر شده از او همواره لبخند دلگرمکنندهای روی چهرهاش نشسته اما چه کسی است که نداند وزارت آموزش و پرورش ایران آنقدر چالش و مشکل و بحران دارد که شاید به زودی این لبخندها تکرار نشود. اما رضامراد صحرایی کیست؟ تا امروز کجا بوده که حالا قرار است روی صندلی وزارتخانه بنشیند؟ نگاهی به تحصیلات و البته فعالیتهایش در این حوزه کافی است متوجه تفاوت بزرگ و بدیهی او با وزیر پیشین بشویم. هر چقدر تحصیلات یوسف نوری رتباطی با حوزه کاریاش نداشت ( او دکترای مدیریت گردشگری داشت) تحصیلات و فعالیتهای رضامراد صحرایی در همین زمینه است. به نوعی دیگر باید گفت صحرایی حسابی خاک آموزش و پرورش را یا آنطور که خودشان میگویند حسابی گچ پای تخته را خورده است.
وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش با رای موافق بالایی هم راهی ساختمان وزارت شد. او با 170 رای موافق و 80 رای مخالف و ۱۴ رای ممتنع و آرای باطله ۲ رای موفق به کسب رای اعتماد نمایندگان مجلس شد.
مراد صحرایی سابقه ۱۷ سال تدیس در مقاطع مختلف تحصیلی را در کارنامه خود دارد. او کار خود را در آموزش و پرورش به عنوان معلم پایه آغاز کرده و سابقه تدریس در مدارس ابتدایی و متوسطه آموزش و پرورش را در کارنامه خود دارد. از دیگر سوابق وی تدرس در دانشگاه است.
از حرفهای رضا مراد صحرایی هم میتوان متوجه شد که محور برنامههای و مدرسه است. او میگوید ««بنده برنامهای را به مجلس پیشنهاد کردم که در این برنامه، تحول آموزش و پرورش در ۹ محور ترسیم شده است و کلیدیترین بخش مدرسه است. با ایده به مدرسه بازمیگردیم به دنبال تحول هستیم همچنین مدارس دولتی باید به گونهای رشد یابد که مردم به مدارس دیگری نروند به همین دلیل باید بر روی مدارس دولتی در تمام ابعاد فضا، معلمان و برنامههای آموزشی و تربیتی کار کنیم.»
دیدگاه تان را بنویسید