امیر نصیرزاده: تولید جنگنده کوثر در حال انجام است

کد خبر: 976206

فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: تولید جنگنده کوثر در حال پیگیری است و هر ساله تعداد این جنگنده‌ها افزایش خواهد یافت.

امیر نصیرزاده: تولید جنگنده کوثر در حال انجام است

خبرگزاری مهر: جمعی از وابستگان نظامی کشور‌های خارجی شب گذشته طی مراسمی با حضور در هتل نهاجا با امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده، فرمانده نیروی هوایی ارتش دیدار و گفتگو کردند.

در این مراسم فرمانده نهاجا و همچنین نماینده‌ای از وابستگان نظامی حاضر در ایران به سخنرانی پرداختند و در پایان نیز بیش از ۳۵ وابسته نظامی حاضر در جلسه عکس یادگاری با امیر خلبان نصیرزاده ثبت کردند.

امیر نصیر زاده در حاشیه این مراسم و در جمع خبرنگاران با اشاره به فرا رسیدن ۱۹ بهمن روز نیروی هوایی ارتش، اظهار داشت: بسیار مفتخر هستیم که یکی از روز‌های دهه فجر متعلق به نیروی هوایی است؛ از همه فجرآفرینان تشکر می‌کنیم که با تشخیص درست راه درست از غلط، از طاغوت بریدند و به انقلاب اسلامی ایران پیوستند.

وی با بیان اینکه تولید جنگنده کوثر در حال پیگیری است و هر ساله تعداد این جنگنده‌ها افزایش خواهد یافت، افزود: در نظر داریم به امید خدا در رژه روز ارتش (۲۹ فروردین) سال آینده یک رژه ۳ فروندی انجام دهیم؛ سال گذشته در این رژه یک مانور تک فروندی انجام شد و امیدواریم در رژه آتی شاهد اجرای مانور سه تایی از جنگنده کوثر باشیم که این ۳ فروند می‌تواند پایه‌ای برای تشکیل تیم آکروجت باشد.

امیر نصیرزاده همچنین در پاسخ به سوالی درباره حاکمیت بر فضای کشور، گفت: در موضوع حاکمیت بر فضای کشور یکی از اصول قدرت هوایی است و هر کشوری اگر بخواهد به درستی قدرت هوایی خود را اعمال کند، باید بر فضای کشور خود حاکمیت داشته باشد؛ یعنی باید با هر تهدید موجود مقابله کنیم و اجازه ندهیم کسی که شرارت کرده و در کشور ناامنی ایجاد کرده است با امنیت از فضای کشورمان رد شود؛ این جزء اصول قدرت هوایی است و ما این توانمندی را داریم تا برای دفع هر نوع تهدیدی یا پاسخگویی به آن، قدرت هوایی خود را به درستی اعمال کنیم.

پاسخ رفتار‌های تروریستی را با قدرت می‌دهیم

فرمانده نیروی هوایی ارتش با بیان اینکه ما به هیچ وجه قصد تعرض به هیچ کشوری را نداشته و نخواهیم داشت، گفت:، اما پاسخ رفتار‌های تروریستی را با قدرت خواهیم داد.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر عزیز نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی ارتش در دیدار با وابستگان نظامی کشور‌های خارجی مقیم در ایران که در هتل نهاجا برگزار شد، با گرامیداشت فرا رسیدن چهل و یکمین سالگرد دیدار و بیعت همافران نیروی هوایی ارتش با امام خمینی (ره) گفت: نیروی هوایی ارتش در آن روز پیوستگی و جوهر حقیقی خود را به خوبی به ملت ایران و جهانیان نشان داد و شکننده‌ترین ضربات را بر پیکر رژیم شاهنشاهی وابسته به استکبار جهانی وارد کرد.

وی خاطر نشان کرد: نظامیان متعهد نیروی هوایی در ۱۹ بهمن ۱۳۵۷ با حضور در اقامتگاه بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و بیعت با حضرت امام خمینی (ره)، سندی از افتخار، حماسه، رشادت و ایمان را در برگه‌های زرین انقلاب اسلامی به ثبت رسانیدند.

فرمانده نیروی هوایی ارتش اظهار داشت: نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در قالب هویت جدید خود با بیرون راندن مستشاران نظامی و غلبه بر تحریم‌های ظالمانه پس از انقلاب اسلامی تمامی پرنده‌های خود را با بهره‌گیری از دستان توانمند متخصصین فنی خود، باز آماد (اورهال)، بهینه سازی، تعمیر و نگهداری کرده و آن‌ها را در راستای تامین امنیت جمهوری اسلامی ایران به کار گرفته است و با اتکا به همین توانمندی در هشت سال دفاع مقدس در برابر دشمنی که به وسیله کل‌دنیا حمایت می‌شد، به پیروزی رسید؛ این نیروی خوشنام پا را فراتر گذاشته و اقدام به طراحی و ساخت هواپیما‌های شکاری بمب افکن «صاعقه» و «کوثر» و آموزشی یاسین کرده است.

امیر نصیرزاده با تاکید بر اینکه نیروی هوایی جهت رسیدن به یک نیروی کارآمد در تراز جمهوری اسلامی ایران از هیچ کوششی دریغ نکرده است، افزود: با تلاش فراوان و همکاری دانشمندان جوان اقدام به ساخت انواع مهمات هواپایه از جمله موشک‌های هوا به هوا، هوا به زمین، کاربرد‌های گوناگون موشک‌های ضد راداری، بمب‌های نقطه زن، نسل جدید موشک‌های لیزری بُرد کوتاه و بلند، بمب‌های هوشمند دور ایستا با بُرد بلند، تولید و به کارگیری انواع پهپاد با قابلیت‌های مختلف و همچنین ساخت انواع شبیه ساز‌ها نموده که طی این سال‌های اخیر بار‌ها و بار‌ها در رزمایش‌های مختلف به نمایش گذاشته شده است.

وی با بیان اینکه توان نظامی نیرو‌های مسلح ایران و اقتدار عظیم آن برای همسایگان ما و هیچ یک از ملت‌های جهان تهدید نبوده بلکه در برقراری صلح و امنیت و دفاع از تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران به کار می‌رود، تصریح کرد: ما پیشرفت‌های خود را مرهون تدابیر حکیمانه و رهنمود‌های راهبردی فرماندهی معظم کل قوا می‌دانیم که ما را به این باور رسانید که به خود متکی باشیم. از این رو ما امروز پس از گذشت بیش از ۴۰ سال از پیروزی انقلاب اسلامی با همدلی و تلاش فرماندهان و متخصصان نیرو‌های مسلح در اوج وحدت عمل برای خلق قدرت هوایی جدید و اعمال آن در همه ابعاد جنگ، در هر نقطه از تهدید، آمادگی لازم را داریم.

فرمانده نهاجا در ادامه با اشاره به اقدام تروریستی آمریکا در به شهادت رساندن سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، تاکید کرد: شهادت سپهبد قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و یاران آن‌ها به دنیا ثابت کرد که آمریکا نه تنها حامی اصلی تروریسم در جهان است، بلکه در کنار رژیم صهیونیستی به تروریسم دولتی نیز تبدیل شده است که با این گونه رفتار‌های تروریستی صلح و امنیت منطقه را به خطر انداخته است.

وی اضافه کرد: مردم انقلابی کشورمان در پاسخ به این جنایت، حماسه‌ای عظیم آفریدن و با حضور میلیونی خود در مراسم تشییع آن شهید والامقام ضمن ابراز همدردی، به آمریکایی‌ها نشان دادند که همواره و در همه حال حامی انقلاب و حافظ دستاورد‌های عظیم آن خواهند بود و اینگونه رفتار‌های تروریستی را هرگز برنمی تابند.

فرمانده نیروی هوایی ارتش با تاکید بر اینکه دکترین نظامی جمهوری اسلامی ایران یک دکترین دفاعی است، اظهار داشت: ما به هیچ وجه قصد تعرض به هیچ کشوری را نداشته و نخواهیم داشت، اما پاسخ رفتار‌های تروریستی را با قدرت خواهیم داد.

امیر نصیرزاده تاکید کرد: ما معتقدیم، اسلام دینی است که از صلح و آرامش حمایت می‌کند و انسان‌ها قبل از تجهیز به دانش نظامی باید به صلاح اخلاق و معنویت فراگیر مجهز شوند.

وی در پایان گفت: پیوند مستحکم و منطقی و همه جانبه کشور‌های جهان برای احترام به شخصیت و شأن همه انسان‌ها می‌توانند در یافتن و پیمودن راه علاج افزون طلبی موجود در جهان معاصر و سپردن میراث همدلی و جهان بدون جنگ به فرزندانمان تاثیرات عمیقی بر جای بگذارد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت