دریادار خانزادی: برای تأمین امنیت اقتصاد کشور جنگیدیم
فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: برای تأمین امنیت اقتصاد کشور در شمال اقیانوس هند، خلیج عدن و دریای سرخ و همه آبهای آزاد منطقه با دزدی دریایی و تروریسم دریایی جنگیدیم.
باشگاه خبرنگاران جوان: دریادار «حسین خانزادی» فرمانده نیروی دریایی ارتش شامگاه (یکشنبه) در جمع وابستگان نظامی کشورهای مختلف اظهار داشت: قبل از هر چیز تشکر و قدردانی خود و همکارانم را برای حضور ارزشمند شما در مراسم بزرگداشت روز نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران، ابراز میکنم.
وی افزود: اطمینان دارم این گردهمایی بزرگ که با حضور گرم و صمیمی شما معنا یافته است، بستری ارزشمند برای تحکیم و توسعه روابط میان دولتها، نیروهای مسلح و به ویژه نیروهای دریایی کشورهای ما خواهد بود و زمینهساز مودت و صلح پایدار تلقی میشود.
دریادار خانزادی ادامه داد: همانطور که میدانید در تاریخ هر ملتی روزهای وجود دارد که موجب مباهات و افتخار است. به لطف خداوند متعال و به برکت انقلاب اسلامی، تاریخ ایران اسلامی مملو از چنین روزهایی است.
فرمانده نیروی دریایی اضافه کرد: نیروی دریایی در مسیر انقلاب اسلامی و در تاریخ ۴۰ ساله گام اول افتخاراتی را آفرید که متضمن امنیت دریایی و تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی است.
وی گفت: در شرایطی که همه استکبار جهانی با تحمیل جنگ هشت ساله تلاش میکردند نهال انقلاب اسلامی را از پای درآورند، در آغازین روزهای حمله دشمن به مرزهای ایران، در حالی که هنوز ساختارهای حکومتی شکل نگرفته بودند و نیروهای مسلح هنوز انسجام لازم را به دست نیاورده بودند، این تکاوران نیروی دریایی بودند که دشمن را ۳۴ روز پشت دروازههای خرمشهر متوقف کردند. دشمنی که تصور میکرد یک روزه خرمشهر را تصرف خواهد کرد و طی یک هفته جشن پیروزی را در تهران خواهد گرفت.
دریادار خانزادی افزود: در همان روزهای آغازین دفاع مقدس نیروی دریایی عملیات مروارید را در دریا اجرا کرد و این اولین جنگ تمام عیار دریایی بود که در شصت و هفتمین روز از آغاز حمله دشمن به مرزهای ایران شکست سنگین آنها را در دریا رقم زد و تا پایان جنگ هشت ساله دریا در همه ابعاد آن تحت کنترل نیروی دریایی ایران بود و دشمن از آن محروم شد؛ سکوهای نفتی او از کار افتاد و اقتصادی که بر پایه فروش نفت بود از رونق افتاد.
وی ادامه داد: بعد از عملیات مروارید تا پایان دفاع مقدس عملیات اسکورت کشتیهای تجاری و نفتکش موضوعی حیاتی برای کشور ایران بود تا اقتصاد تک محصولی ایران که در آن زمان بر پایه فروش نفت تنظیم شده بود از حملات موشکی دشمن که از زمین و هوا انجام میشد مصون بماند. نیروی دریایی در آن دوران ده هزار فروند کشتی تجاری و نفتکش را با موفقیت اسکورت کرد و تنها ۲۰ فروند از این کشتیها مورد اصابت قرار گرفت.
دریادارخانزادی گفت: حضور هوادریای نیروی دریایی در عملیات شکست حصر آبادان و آزادسازی خرمشهر عزیز با استفاده از هاورکرافت و هلیکوپترها برگ زرینی از اقدامات نیروی دریایی در هشت سال دفاع مقدس بود.
وی افزود: هشت سال جنگ را درحالی با موفقیت پشت سر گذاشتیم که تحریمهای سنگین آمریکا و کشورهای متحد او محدوده ساختن ظرفیتهای دفاعی جمهوری اسلامی را نشانه گرفته بود، در این شرایط کار تعمیر اساسی ناوها و تجهیزات نیروی دریایی آغاز شد همزمان هویت ایرانی اسلامی در عرصه دریا تثبیت شد با تجهیزاتی که برای تامین امنیت خلیج فارس متناسب بود پا به عرصه اقیانوس گذاشتیم و مظهر اقتدار ملت در دریا شدیم و نمایشی جدیدی از اراده و اقتدار نظامی علمی و صنعتی کشور برای دستیابی به امنیت دریایی جمعی در منطقه و گذرگاههای راهبردی اقیانوس هند ارائه دادیم که تا امروز تداوم امروز داشته است.
فرمانده نیروی دریایی گفت: برای تأمین امنیت اقتصاد کشور در شمال اقیانوس هند، خلیج عدن و دریای سرخ و همه آبهای آزاد منطقه با دزدی دریایی و تروریسم دریایی جنگیدیم و امنیت ناوگان تجاری و نفتکشها را با اعزام ۶۴ ناوگروه رزمی در طی ۱۰ سال گذشته برقرار کردیم.
دیدگاه تان را بنویسید