واکنش وزیر دفاع به اظهارات پناهیان
واکنش مثبت و نه غضبآلود وزیر دفاع نسبت به تلنگری که سخنران دانشگاه امام صادق (ع) در خصوص جوانان دانشمند کشورمان بیان کرد، نشان داد که میتوان در برابر انتقادات و پیشنهادات مطرح شده به خصوص مواضعی که در تریبونهای مذهبی کشور گرفته میشود، با سعه صدر برخورد کرد.
خبرگزاری میزان: ۹ شهریور امسال برابر با اولین شب محرمالحرام سال ۱۴۴۱ هجری قمری، حجتالاسلام «علیرضا پناهیان» سخنران دهه اول محرم هیئت میثاق با شهدا دانشگاه امام صادق (ع) در بخشی از سخنان خود ضمن اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی پیرامون افزایش قدرت بازدارندگی دفاعی جمهوری اسلامی ایران و لزوم ساخت موشکهای نقطهزن، اظهار کرد: «آن موشک جمهوری اسلامی ایران که توانست پهپاد آمریکایی را با موفقیت مورد اصابت قرار دهد، چند تجهیزات خاص داشت. یکی از گروههای مرکزی سازنده این تجهیزات، جوانانی بودند که صنایع دانش بنیان را راه انداخته بودند و با وزارت دفاع قرارداد بسته بودند؛ این جوانان الان اموالشان مصادره است و دارند به زندان میروند به خاطر اینکه چند وقت است نتوانستهاند بدهیهایشان را به بانکها بپردازند».
این صحبتهای حجتالاسلام پناهیان بلافاصله در فضای مجازی و برخی از رسانهها منتشر شد و از سوی دیگر برخی اظهارات وی طی جلسات بعدی هیئت دانشگاه امام صادق (ع) درمورد لزوم شفافیت آراء نمایندگان مجلس باعث شد که عدهای به شدت به او حمله کنند و عدهای از رویکردهای وی در حمایت از جوانان دانشمند و ضرورت شفافیت آراء نمایندگان حمایت کنند.
در شرایطی که هنوز اظهارنظر در خصوص این چند بخش از صحبتهای حجتالاسلام پناهیان در شبکههای اجتماعی و میان کاربران مطرح بود، این سخنران در روز ۱۸ شهریور برابر با دهم محرمالحرام، یک خبر خوش را از تریبون هیئت میثاق با شهدا دانشگاه امام صادق (ع) اعلام کرد و گفت: «از وزیر دفاع تشکر میکنم. تماس گرفتند و پیگیر مشکلات آن چند جوانی شدند که در راه ساخت موشک به بانک بدهکار شده بودند. قول مساعد دادند که مشکل آن جوانان حل شود. ما این روحیه را بسیار میپسندیم».
واکنش مثبت و نه غضبآلود امیر سرتیپ «امیر حاتمی» وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح نسبت به تلنگری که سخنران دانشگاه امام صادق (ع) در خصوص جوانان دانشمند کشورمان بیان کرد، نشان داد که میتوان در برابر انتقادات و پیشنهادات مطرح شده به خصوص مواضعی که در تریبونهای مذهبی کشور گرفته میشود، با سعه صدر برخورد کرد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنرانی خود در تاریخ ۲۰ آبان ۱۳۹۲ بیان کردند: «هیئتها نمیتوانند سکولار باشند؛ هیئتِ امام حسینِ سکولار ما نداریم! هرکس علاقهمند به امام حسین است، یعنی علاقهمند به اسلام سیاسی است، اسلام مجاهد است، اسلام مقاتله است، اسلام خون دادن است، اسلام جان دادن است؛ معنای اعتقاد به امام حسین این است. اینکه آدم در یک مجلس روضه یا هیئت عزاداری مراقب باشد که نبادا وارد مباحث اسلام سیاسی بشود، این غلط است».
دیدگاه تان را بنویسید