رونمایی سامانه ارتباطی «سپهر ۱۱۰» مقاوم در برابر هک و نفوذ

کد خبر: 946291

سامانه ارتباطات تاکتیکی "سپهر ۱۱۰ " دارای قابلیت مقابله با جنگ الکترونیک (سایبر الکترونیک) دشمن و مقاوم در برابر هر نوع اقدام، شامل: شنود، هک، نفوذ، فریب، اختلال و اقدامات EMP است.

رونمایی  سامانه ارتباطی «سپهر ۱۱۰» مقاوم در برابر هک و نفوذ

خبرگزاری تسنیم: آیین رونمایی از سامانه ارتباطات تاکتیکی "سپهر ۱۱۰ " با حضور سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ پاسدار عباس نیلفروشان معاون عملیات سپاه و جمعی از فرماندهان و مسئولین حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات سپاه برگزار و این سامانه تحویل یگان‌های مردم پایه شد.

این سامانه ارتباطی به همت مهندسان جوان معاونت فناوری اطلاعات و ارتباطات سپاه طراحی و ساخته شده و هدف از تولید و بکارگیری آن تداوم بهینه سازی و به روزرسانی تجهیزات ارتباطی فاوا به منظور متحرک سازی سامانه‌های فرماندهی و کنترل یگان‌های مردم پایه و زمینی با قابلیت بهره برداری در کلیه وسایل متحرک زمینی، هوایی و دریایی به ویژه عملیات‌های هجومی در شرایط تعاقب دشمن متجاوز می‌باشد.

سامانه ارتباطات تاکتیکی "سپهر ۱۱۰ " کلیه نیاز‌های ارتباطی فرماندهان سطوح مختلف راهبردی، عملیاتی، تاکتیکی و رزمی را در شرایط پدافندی و آفندی، امنیتی و دفاعی و بحران‌های ناخواسته مانند حوادث غیرمترقبه مرتفع می‌سازد.

این سامانه دارای لایه‌های ارتباطی متعدد برای شرایط دفاعی، امنیتی اعم از ارتباطات دیجیتال راه دور HF و شهری، محلی و منطقه‌ای شامل سامانه‌های ارتباطی v/uhf، دیجیتال، امن، مولتی باند، مولتی چنل، Ds، FH، ادهاک، سلولار، مقاوم و با قابلیت‌های رومینگ شبکه‌ای و ریموت پذیر با پهنای باند مورد نیاز برای انتقال صوت، دیتا و تصویر است.

ارتباطات چند لایه باسیم و بی‌سیم امن و مقاوم قرارگاه، لشکر و تیپ‌ها به منظور ایجاد امکان فرماندهی و کنترل ثابت و متحرک در کلیه عملیات‌ها به ویژه عملیات‌های هجومی در کلیه مناطق جغرافیایی و عملیاتی در این سامانه تامین گردیده و دارای قابلیت مقابله با جنگ الکترونیک (سایبر الکترونیک) دشمن و مقاوم در برابر هر نوع اقدام، شامل: شنود، هک، نفوذ، فریب، اختلال و اقدامات EMP می‌باشند.

بنا بر این گزارش؛ سرعت بالا، انعطاف پذیری، بکارگیری سامانه‌ها بدون خودرو بر روی شناور‌ها و یا قابلیت انتقال به نقاط مرتفع و کلیه مناطق مورد نظر و بهره‌برداری از آن‌ها در هر نوع شرایط آب و هوایی، محیط جغرافیایی و عملیاتی از دیگر ویژگی‌های "سپهر ۱۱۰ " بوده و امکانات زیستی و اپراتوری لازم در شرایط ثابت و سیار و با امکان استفاده از منابع تغذیه متنوع و خود کافی درآن ایجاد شده است.

سامانه ارتباطات تاکتیکی "سپهر ۱۱۰ " چند منظوره با قابلیت‌های متنوع برای سطوح فرماندهی قرارگاه ها، لشکر‌ها و تیپ‌ها با قابلیت استفاده در عملیات‌های هجومی در استفاده از موفقیت و تعاقب دشمن متجاوز در نظر گرفته شده است.

سامانه ارتباطات تاکتیکی "سپهر ۱۱۰" با حضور فرمانده کل سپاه رونمایی شد سامانه ارتباطات تاکتیکی "سپهر ۱۱۰" با حضور سرلشکر سلامی فرمانده کل سپاه رونمایی شد.

به گزارش تسنیم به نقل از سپاه نیوز، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم رونمایی و تحویل سامانه ارتباطات تاکتیکی "سپهر ۱۱۰ " به یگان‌های مردم پایه، در جمع فرماندهان، مسئولین و مدیران حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات سپاه، نقش ارتباطات در تحولات عرصه‌های مختلف را مهم و راهبردی توصیف وبا بیان اینکه ارتباطات به عنوان مغز و اعصاب نیرو‌های مسلح شناخته می‌شود، اظهار کرد: تحولات عرصه ارتباطات موجب شده که نظام فرماندهی و مدیریت بسیار دقیق و واقعی و با اطلاعات به لحظه همراه شود؛ علاوه بر این حرکت واحد‌ها به یکدیگر متصل و هیچ عنصر بلاتکلیفی در میدان نبرد وجود نداشته باشد و در نهایت موجب هم افزایی تمامی ظرفیت‌ها در میدان شود.

وی افزود: امکان ارتباط همه اجزای منفصل یک سیستم دفاعی با انتقال به لحظه و سریع پیام از طریق" ارتباطات " میسر و با تسهیل فرآیند فرماندهی، مدیریت و کنترل بین سطوح مختلف تاکتیک، عملیات و استراتژی رابطه بسیار قوی از این طریق برقرار می‌شود.

سرلشکر سلامی عرصه ارتباطات را از ضروری‌ترین ابزار‌های نیرو‌های مسلح برشمرد و با تاکید بر اینکه در حال شکستن انحصار قدرت‌های بزرگ در عرصه فناوری‌های پیشرفته ارتباطی هستیم، گفت: مانند تمامی عرصه‌هایی که درزمان تحریم استعداد‌ها شکوفا شد و ناگزیر شدیم به اندیشه، تفکر و ذهن جوان ایرانی روی بیاوریم؛ در این عرصه نیز این مهم صورت گرفت و بحمدالله شاهد نتایج و معجزات زیادی بودیم، به گونه‌ای که اگردر موضوع فناوری‌های ارتباطات و اطلاعات و فرماندهی و کنترل اعلام کنیم که در لبه و پیشانی این فناوری‌ها قرار داریم، اغراق نیست.

وی با تاکید بر اینکه در نظر داریم تا ارتباطات سپاه را در تراز پیشرفته‌ترین سیستم‌های ارتباطی دنیا قرار دهیم، تصریح کرد: نرخ تولید علم و فناوری در عرصه ارتباطات، اطلاعات و سایبر بسیار بالا و به روز است و ما نیز این عرصه در زمره مرزشکنان و در خطوط مقدم توسعه این دانش قرار داریم و با برنامه‌ریزی‌های انجام شده در صدد هستیم به مدد بهره مندی از دانشمندان جوان و مهندسان بومی، این مسیر را با شتاب بیشتری دنبال کنیم.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه دشمنان به مرور در حال درک و تجربه قدرت واقعی ما هستند، اظهار کرد: ادراک قدرت از خود قدرت مهم‌تر است؛ شاید در گذشته ادراک دیگران از قدرت ما بسیار پایین‌تر از اصل قدرت و ادراک از قدرت دیگران بیش از حجم قدرت واقعی آنان بود، اما به تدریج درک از قدرت ما در حال انطباق با قدرت است و زمانی که اعتبار و منزلت قدرت شناخته شد، طبیعتاً هیچ قدرتی تصمیم به درگیری با یک کشور مقتدر را نمی‌گیرد.

وی در ادامه تصریح کرد: عرصه نظامی نقطه قوت و صحنه ظهور قدرت‌ها و نمایان شدن قابلیت‌های ما است و دشمنان این واقعیت را دریافته اند؛ از این رو امروز تمرکز خود را بر جنگ اقتصادی، عملیات روانی و اعمال فشار‌های سیاسی گذاشته و در صدد ایجاد تزلزل در اراده و عزم راسخ ملت بزرگ ایران در تداوم مسیر عزت و اقتدار بخشی هستند.

سرلشکر سلامی در پایان با اشاره به ویژگی‌های سامانه ارتباطات تاکتیکی "سپهر ۱۱۰ " و تاکید بر اینکه این سامانه از مدرن‌ترین سیستم‌های امنیت ارتباطی برخوردار است، از تلاش گران عرصه فناوری اطلاعات وارتباطات سپاه و طراحان و سازندگان این سامانه نوین و پیشرفته قدردانی و اظهار کرد: تکنیک‌های متنوعی وجود دارد تا در جنگ‌های الکترونیک، پایداری، امنیت و سیال بودن ارتباطات حفظ شود و این ویژگی‌ها در این سامانه وجود داشته و به لحاظ فناوری یک دستاورد جدید به شمار می‌رود که در مراکز تحقیقات صنعتی معاونت فناوری اطلاعات و ارتباطات سپاه ساخته شده است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد