غیبپرور:۱۱ هزار گروه جهادی داریم
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه اکنون ۱۱ هزار گروه جهادی داریم، گفت: برنامه ما در سال ۹۸ این گروهها را به ۳۸ هزار گروه افزایش دهیم.
خبرگزاری تسنیم: سردار غلامحسین غیب پرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین در حاشیه رونمایی از سامانه اطلس جهادی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این اطلس فرصتی برای تمامی مردم است تا در گروههای جهادی ثبت نام کنند، براساس این اطلس مناطق نیاز و مناطق مورد خدمترسانی مشخص خواهند شد.
وی افزود: حیات بسیج در خدمت به مردم است، تا اواسط سال 97، شش هزار گروه جهادی داشتیم که اکنون به 11 هزار گروه افزایش یافته است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: در سیلهای ابتدای سال، حدود 78 هزار نفر از مردم و جوانان در قالب گروههای جهادی در استانهای سیل زده به خدمترسانی پرداختند. در سیل اخیر گروههای تخصصی جهادی داشتیم.
وی در ادامه خبر داد: برنامه ما در سال 98 این است که تعداد گروههای جهادی را به 38 هزار گروه افزایش دهیم.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین عنوان کرد: تعداد پایگاه بسیج در کشور 51 هزار پایگاه است که انتظار داریم طی دو سال هر پایگاه حداقل یک گروه داشته باشد.
رونمایی از بزرگترین سامانه جهادی کشور با حضور سردار سلامی
اطلس جهادی بزرگترین سامانه جهادی کشور با حضور فرمانده کل سپاه پاسداران و رئیس سازمان بسیج مستضعفین و به همت مرکز مطالعات و هدایت حرکت های جهادی رونمایی شد.
اطلس جهادی بزرگترین سامانه جهادی کشور با همت مرکز مطالعات و هدایت حرکتهای جهادی رونمایی شد.
بهرهبرداری از این سامانه با حضور سردار سلامی فرمانده سپاه پاسداران و سردار غیب پرور رییس سازمان بسیج مستضعفین در جمع فرماندهان سپاه استانی صورت گرفت.
گسترش روزافزون فعالیت جهادگران در سراسر کشور سبب آبادانی و سازندگی ایران اسلامی است، تشکیل بیش از ۱۱ هزار گروه جهادی از اقشار مختلف بسیج امید بخش آیندهای روشن برای مناطق محروم است.استقبال مردم از این فعالیتها، ضرورت برنامه ریزی و هماهنگی را دوچندان میکند. بدین منظور سامانه اطلس جهادی با هدف شبکه سازی گروهها و رصد و پایش لحظهای فعالیتهای آنان راه اندازی شده است.
قابلیتهای جامعترین داشبورد مدیریتی حرکتهای جهادی
• شبکه سازی گروهها و فعالین جهادی و بستر سازی تبادل اطلاعات و تجربیات
• ارائه داشبورد مدیریتی در سطوح مختلف کشوری، استانی و شهرستان
• امکان رصد لحظهای گروههای جهادی و فعالیتهای درحال انجام
• مقایسه عملکرد گروههای جهادی به تفکیک استان، شهرستان و قشر
• ثبت و شناسنامه دار شدن کلیه گروههای جهادی
• ثبت سوابق فعالیت گروههای جهادی و ارزیابی عرصههای خدمت رسانی
• ارزیابی و سطح بندی گروههای جهادی بر اساس سوابق فعالیتی
• امکان درخواست حمایت از طرحها و پروژههای جهادی
• ثبت جغرافیای فعالیت گروههای جهادی و کمک به آمایش مناطق محروم
گروههای جهادی با مراجعه به سامانه اطلس جهادی، اقدام به ثبت نام اولیه نموده و پس از تایید بسیج سازندگی با دریافت کد ثبت، میتوانند از امکانات سایت بهرمند شوند.
دیدگاه تان را بنویسید