حضور گسترده مردم برای کمک در مناطق سیلزده
فرمانده کل ارتش گفت: هر زمان که مردم در صحنه حضور داشته باشند هیچ جای نگرانی نیست و همدلی، اتحاد و همبستگی بین مردم و مسئولان برگ برنده همه مشکلات است.
باشگاه خبرنگاران جوان: امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی در دومین روز از بازدید از مناطق سیلزده گلستان در جمع مردم اظهارداشت: همرزمان شما در ارتش با همت و پشتکار در تلاشاند با باز کردن دهانه گرگانرود حجم زیادی از سیلاب را به دریا منتقل و تخلیه آب با سرعت بیشتری ادامه یابد.
فرمانده کل ارتش با بیان این موضوع که گروه ۴۴۴ رزمی مهندسی نیروی زمینی ارتش با تعریض و عمقدهی کانال ملت خطر آبگرفتگی در این نقطه از منطقه را کاهش داده، اظهار کرد: با تلاش مهندسان و کارکنان ارتش ۶ پل در جاده اینچهبرون به آققلا احداث و با بازگشایی این مسیر وسایل نقلیه میتوانند تردد کنند.
امیر سرلشکر موسوی با اشاره به اعزام یک دستگاه بارج از ناوگان شمال نیروی دریایی ارتش برای تسریع در لایروبی گرگان رود افزود: در صورتی که شرایط جوی مساعد اجازه دهد یک دستگاه لایروب فوق سنگین و مجهز از پایگاه دریایی خرمشهر توسط ۲ فروند هواپیمای باربری نیروی هوایی ارتش امروز به این منطقه اعزام و میتوان این نوید را به مردم گمیشان و آق قلا دهد که حجم زیادی از سیلاب جمع شده در این ۲ منطقه به دریای خزر منتقل میشود.
فرمانده کل ارتش از برپایی اردوگاه برای خانوادههایی که منازل خود را از دست داده اند خبر داد و افزود: از ابتدای این حادثه ارتش جمهوری اسلامی ایران به برپایی اردوگاه بهمراه بیمارستان صحرایی و آشپزخانه، خبازخانه، حمام سیار و ارسال اقلام غذایی بهداشتی درمانی و برپایی توانست اسکان خانوادههایی که سرپناه لازم را نداشته و خطر آن را تهدید میکند اقدام کرده است.
وی همچنین درباره علت خارج نشدن سیلاب به دریا افزود: در سالهای گذشته با تعرض به حریم طبیعت و تغییر شرایط واقعی طبیعی با احداث جاده پل و ... و تعرض بر حقوق طبیعت سبب مشکلاتی از این دست در این مناطق شدهایم.
امیر سرلشکر موسوی با تاکید بر همدلی و اتحاد بین مردم و مسئولین گفت: این اتفاق نشان داد همه مسئولان با هر نوع سلایق به پای کار آمدند و همراه مردم در همه صحنه حضور داشتند و بیشک رمز موفقیت و پیروزی در برابر همه مشکلات اتحاد و همدلی بین مردم و مسئولان است.
آخرین گزارش فرمانده عملیات ارتش در ستاد مقابله با بحران خوزستان
فرمانده عملیات ارتش در ستاد مقابله با بحران خوزستان با بیان اینکه «در حال حاضر تمام تمهیدات لازم در خصوص جاری شدن سیل در خوزستان اندیشیده شد» گفت: یگانهای ارتش با تمام تجهیزات و نیروی انسانی مجرب در حال استقرار در محل های سیل احتمالی در این منطفه هستند و چنانچه مشکلی روی دهد امداد رسانی خواهند کرد.
امیر دریادار سیاری فرمانده عملیات ارتش در ستاد مقابله با بحران خوزستان که صبح امروز (۱۲ فروردین) به منظور تسریع در روند فعالیت های یکان های ارتش مستقر در منطقه خوزستان از بخش های مختلف این منطقه و سد دز بازدید کرد، افزود: در حال حاضر تجهیزات امدادی به برخی از مناطق خوزستان اعزام شد که تیپ ۴۵ واکنش سریع و گروه ۴۲۲ مهندسی در اطراف روستاهای عبدالسید مریوش و قلعه سیدجاسم از توابع شهرستان شوشتر اعزام و در حال کنترل و رصد سیل احتمالی هستند.
وی خاطرنشان کرد: چندین دستگاه خودروهای هاردتاپ، بیل مکانیکی و بولدزر و به تعداد کافی تجهیزات و نیروی انسانی در مناطق مختلف اعم از دزفول، شوشتر اطراف رودخانه کارون علاوه بر احداث سیل بندها و ترمیم رودخانه ها مشغول امداد رسانی به هم وطنان عزیز این مناطق هستند.
وی با بیان اینکه «تمامی یکانهای ارتش در خوزستان پای کار هستند» افزود: هوانیروز، نیروی هوایی، گروه مهندسی، یکانهای واکنش سریع در قالب تیمهای مختلف امداد و نجات در آماده باش کامل قرار دارند.
فرمانده عملیات ارتش در ستاد مقابله با بحران خوزستان تاکید کرد: از تمامی هم وطنان عزیز می خواهم که به توصیههای ایمنی ستاد بحران و دیگر دستگاههای اجرایی گوش فرا دهند تا بتوانیم با موفقیت از این شرایط جوی عبور کنیم.
وی در حاشیه بازدید از سد دز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه «همه در تلاش هستیم که کمترین آسیب به مردم برسد»، گفت: با توجه به حجم آبی که وجود دارد مردم باید توجه بیشتری به توصیههای ستاد بحران داشته باشند.
وی افزود: مردم در تخلیه روستا ها همت بیشتری داشته باشند و ترددی نیز در اطراف رودخانه ها نداشته باشند چون با توجه به حجم آب خروجی سدها روستاهای اطراف سد دز و کرخه در معرض آب گرفتگی هستند.
سیاری اظهار کرد: ارتش و همه نیروهای مسلح برای کمک به مردم و جلوگیری از آسیب آنها هر آنچه در توان داشتند پای کار آوردند و در کنار مردم هستند و هر جا لازم باشد به تشخیص ستاد بحران وارد صحنه شوند.
وی خاطرنشان کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران در خوزستان از چند روز پیش با هماهنگی ستاد بحران عملیات امداد و مردم یاری را شروع کرده است.
وی درباره بیمارستان های سیار و صحرایی ارتش گفت: این لازمه کار است و باید به افرادی که در اردوگاهها اسکان داده شده از نظر بهداشتی نیز به آنها رسیدگی شود، و ما با ستاد بحران شهرستان ها هماهنگ هستیم و به مردم خدمات رسانی میکنیم.
دیدگاه تان را بنویسید