امیر پوردستان: آمریکا با «جنگ ترکیبی» مبارزه علیه ایران را آغاز کرده است
رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش با اشاره به ترس آمریکا از گسترش تفکر ولایت فقیه و مردمسالاری دینی در جهان است گفت: آمریکا با راهبرد جدید "جنگ ترکیبی" مبارزه علیه ایران را آغاز کرده است.
خبرگزاری تسنیم: امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن شهرستان بهارستان با اشاره به تاریخ پر فراز و نشیب ایران اظهار داشت: در دوران پیش از انقلاب و دوران جنگ سرد، جهان به شکل دو قطبی و توسط آمریکا و شوروی اداره میشد که ایران هم مستعمره آمریکا بود که تمامی تصمیمات، آمایش سرزمینی و نیروهای نظامی، مسلح و انتصابات مقامات کشور توسط آمریکا انجام میشد.
وی با بیان اینکه ایران منافع و مزیتهای فراوانی در زمان پهلوی برای آمریکا داشت افزود: کنترل تنگه هرمز و خلیج فارس که بیش از نیمی از انرژی جهان از این محور عبور میکرد دست آمریکا بود و حتی آمریکا با تجهیزات شنودی خود در مرزهای ایران تمامی مکالمات و تحرکات شوروی را کنترل میکرد، اما با پیروزی انقلاب اسلامی همه این مزیتها از آمریکا گرفته شد و در طول ۴۰ سال آمریکا با توطئههای مختلف به دنبال بازگرداندن این مزیتها بوده که هر بار از انقلاب اسلامی شکست سختی میخورد.
بیشتر بخوانید
بهمن تماشایی ۹۷| استاندار تهران: تقدیر از حضور پرشور مردم در راهپیمایی در گِرو برقراری عدالت اجتماعی است
بهمن تماشایی ۹۷| راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن در شهرستانهای استان تهران آغاز شد
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۹۷|آتش زدن پرچم آمریکا و اسرائیل در تهران + عکس
رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش با اشاره به اینکه پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۵۷ برای آمریکاییها یک شوک سیاسی بزرگ بود که تمامی معادلات آنها را در منطقه و جهان برهم زد بیان کرد: نگرانی آمریکاییها این بود که انقلاب اسلامی با خود ادبیات جدیدی همچون استقلال، آزادی، ولایت فقیه، مردمسالاری دینی و بیداری اسلامی را آورده است و آنها به خوبی میدانند اگر با ایران مقابله نکنند این ادبیات به مرزهای دیگر صادر خواهد شد.
امیر پوردستان با اشاره به تحریمها از سوی دشمنان انقلاب اسلامی گفت: آمریکا از چند سال با هدف براندازی جمهوری اسلامی ایران با شدت بیشتری تحریمهای اقتصادی و جنگ روانی را آغاز کرده و میخواهد ایران را به انزوا بکشاند که هرگز در این برهه موفق نخواهد شد.
وی با اشاره به فعالیت ۱۸ ماهه منافقین کوردل در اقصی نقاط ایران برای خرابکاری در سالهای گذشته عنوان کرد: کشورهای مرتجع منطقه توسط آمریکا جنگ هشت ساله علیه ایران را آغاز کردند و جمهوری اسلامی ایران با مردم انقلابی خود از این جنگ پیروز بیرون آمد که دشمن همچنان بهت زده سرپا بودن انقلاب اسلامی را تماشا میکند.
رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش ادامه داد: با حذف قدرت شرقی در دنیا و با روی کار آمدن قدرت جهان اسلام در این منطقه، آمریکا بنا داشت تا با توطئه و تأمین مالی عربستان جریان ۱۱ سپتامبر را به وجود آورد و برای مقابله با ایران به کشورهای منطقه حمله کند که در اصل هدف آمریکا و ۳۰ کشور از همپیمانانش ایران بود که نتوانست به آمادگی دفاعی، روحی و معنوی مردم و نیروهای نظامی ایران حمله کند.
امیر پوردستان با اشاره به حضور ۱۴ ساله آمریکا در منطقه و شکستهای پیاپی، خاری و ذلت آنها تأکید کرد: آمریکا راهبرد جدیدی را ایجاد کرده است که جنگ ترکیبی علیه جمهوری اسلامی ایران است و متشکل از مباحث اقتصادی، فرهنگی، سایبری و رسانهای است.
وی سرمایهگذاری دشمن در دو مولفه جنگ اقتصادی و جنگ روانی را مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: دشمن از تمام ظرفیت خود برای جدایی مردم و مسئولان استفاده میکند تا به انقلاب اسلامی ضربه بزند و این در حالی است که مردم ایران متأثر از مکتب امام حسین (ع) و حضرت زینب (س) هستند و در برابر زورگوییها ایستادگی خواهند کرد و عزت و استقلال خود را با هیچ چیزی عوض نخواهند کرد.
رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش بیان کرد: انقلاب اسلامی به رهبری مقام معظم رهبری و به مدد خون شهدا کشورهای منطقه را تحت تأثیر خود قرار داده و راه خود را با تمام قدرت و توان جهت رسیدن به اعتلا و پیشرفت بیشتر ادامه میدهد.
امیر پوردستان با اشاره به برکات و دستاوردهای انقلاب اسلامی در چهل سالگی گفت: جمهوری اسلامی ایران در بخش داخلی توانسته با استقلال سیاسی، روحیه خودباوری، مردمسالاری دینی، پیشرفت در حوزههای علمی، هستهای، پزشکی، نانو فناوری، بیولوژیک، استقلال نظامی و خودکفایی در تجهیزات و تولید انواع موشک و پهباد و در حوزه بینالملل با الهامبخشی برای ملتهای آزاده، مقاومت در برابر استکبار، تحقیر آمریکاییها، احیا قدرت جهان اسلام و تبدیل شدن به قدرت منطقه را به دست آورد.
وی در پایان با تأکید بر لزوم پرهیز از شایعپراکنی در کشور خاطرنشان کرد: یکی از ابزارهای دشمن شایعپراکنی است و دشمن با دروغپردازی و جنگ روانی میخواهد بین اقوام و اقشار مردم فاصله ایجاد کرده و از آن بهرهبرداری کند از اینرو حفظ همدلی از اهمیت بالایی برخوردار است.
دیدگاه تان را بنویسید