ماهوارهبر «سیمرغ»، ماهواره «پیام» را با موفقیت به فضا پرتاب کرد
در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و در راستای تحقق اهداف فضائی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، متخصصان و دانشمندان سازمان صنایع هوافضای وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح موفق شدند با طراحی و ساخت ماهواره بر «سیمرغ»، ماهواره «پیام» را با موفقیت به فضا پرتاب کنند.
خبرگزاری ایسنا: در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و در راستای تحقق اهداف فضائی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، متخصصان و دانشمندان سازمان صنایع هوافضای وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح موفق شدند با طراحی و ساخت ماهواره بر «سیمرغ»، ماهواره «پیام» را با موفقیت به فضا پرتاب کنند.
به گزارش وزارت دفاع، امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ایران با تبریک فرا رسیدن چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و ورود پر افتخار به دهه پنجم عمر پر برکت نظام اسلامی و شکست جبهه استکبار و نظام سلطه در برابر عظمت و ایستادگی ملت بزرگ ایران اسلامی، این موفقیت بزرگ را به ملت غیور و شریف ایران اسلامی تبریک و با تجلیل از دست اندر کاران این پروژه عظیم ملی طی سخنانی، اظهار داشت: با همت و تلاش دانشمندان، محققان و متخصصان سازمان صنایع هوافضای وزارت دفاع بعد از طراحی و ساخت و پرتاپ موفقیت آمیز ماهواره برهای خانواده سفیر یک (سفر امید، سفیر رصد، سفیر نوید و سفیر فجر) که با پرتاب آنها کشور جمهوری اسلامی ایران به باشگاه کشورهای دارنده توان ارسال ماهواره به فضا پیوست؛ مطابق راهبرد فضایی جمهوری اسلامی ایران و نقشه راه توسعه ماهوارهبرها، طراحی و ساخت ماهواره برهای بزرگتر در دستور کار سازمان صنایع هوافضای وزارت دفاع قرار گرفت و پروژه سیمرغ به عنوان اولین گام در این مسیر، با هدف پرتاب ماهوارههای ۲۵۰ کلیوگرمی تا ارتفاع مداری ۵۰۰ کیلومتری توسعه داده شد.
وزیر دفاع در تشریح مشخصات این ماهواره بر بیان کرد: سیستم پیشرانش این ماهواره بر در مرحله اول شامل چهار موتور کلاستر شده بوده و سیستم کنترلی آن نیز از چهار موتور جهت کنترل پرواز مرحله اول استفاده میکند. سیستم پیشرانش مرحله دوم این ماهواره بر نیز از دو موتور بهره میبرد.
امیر سرتیپ حاتمی با اشاره به سیستم هدایت و سازه «ماهواره بر سیمرغ» گفت: سیستم هدایت کنترل این پروژه توسعه یافته سیستم هدایت کنترل خانواده محصولات سفیر میباشد. در حوزه سازه با توجه به افزایش قطر موشک از ۱.۲۵ متر در ماهواره بر سفیر به ۲.۴ متر، تکنولوژی مورد استفاده در ماهواره بر سیمرغ کاملا جدید بوده و برای اولین بار در کشور توسعه یافته است.
انتهای پیام
دیدگاه تان را بنویسید