امیر حاتمی: پیشرفت‌های عرصه دفاعی دشمنان را در موضع ضعف قرار داد

کد خبر: 910593

خبرگزاری میزان- وزیر دفاع گفت: اگر دشمنان لحظه‌ای احساس کنند ما در موضع ضعف قرار گرفته ایم توطئه شوم خود را همچون دوران دفاع مقدس در قالب حمله نظامی بر ما تحمیل خواهند کرد.

امیر حاتمی: پیشرفت‌های عرصه دفاعی دشمنان را در موضع ضعف قرار داد

خبرگزاری میزان: وزیر دفاع گفت: اگر دشمنان لحظه‌ای احساس کنند ما در موضع ضعف قرار گرفته ایم توطئه شوم خود را همچون دوران دفاع مقدس در قالب حمله نظامی بر ما تحمیل خواهند کرد. امیر سرتیپ «امیر حاتمی» با حضور در جمع فرهیختگان و دانشگاهیان و نخبگان دانشگاه شیراز و آزمایشگاه‌های تحقیقاتی وزارت دفاع گفت: دانشگاه از دیرباز منشا اغلب تحولات و پیشرفت‌ها در جوامع بوده است و امروز به برکت انقلاب اسلامی در ۴۰ سال اخیر نقش دانشگاه در پیشرفت و توسعه علوم در عرصه‌های مختلف کشور بسیار پررنگ و حائز اهمیت بوده است.

وزیر دفاع با بیان اینکه بخش دفاعی کشور با توجه به مسئولیت مهم خود در استقرار امنیت به عنوان نیاز اولیه جامعه انسانی پیشرفت‌های خود را مرهون نخبگان متعهد و متخصصان دلسوز بوده است اظهارداشت: یکی از دستاورد‌های ارزشمند نظام جمهوری اسلامی قطع وابستگی به استکبار و سایر کشور در زمینه بهداشت و امنیت بوده است که نقش دانشگاهیان در تحقق این موضوع بسیار تعیین کننده بوده است.

وی در همین با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم (ص) با موضوع امنیت و سلامت بیان کرد: «امنیت» و «سلامت» از نیاز‌های اولیه بشر محسوب می‌شود که در صورت برقراری انسان اهمیت آن را درک نمی‌کند، اما به محض مواجه با مخاطره‌ای اهمیت این دو مقوله حیاتی ملموس و کاملا قابل درک می‌شود.

وزیر دفاع با اشاره به ظرفیت‌های علمی ایجاد شده در کشور طی چهار دهه گذشته گفت: ما امروز یک میلیون دانشجوی کارشناسی ارشد و دکترا و اعضا هیئت علمی داریم و اگر یک هزار ساعت ظرفیت پژوهشی برای هر کدوم از این افراد درنظر گرفته شود در واقع یک میلیارد ساعت ظرفیت پزوهشی ایجاد شده است و اگر حدود ۴۰ درصد این ظرفیت را در بخش فنی و مهندسی در نظر بگیریم به عبارتی ۳۵۰ میلیون ساعت ظرفیت ایجاد می‌شود که در حال حاضر بهره ما از این ظرفیت در کشور حدود یک درصد است و البته این محاسبات منهای ظرفیت‌های فرهنگی و آموزشی و سایر ظرفیت‌های کشور است.

امیر سرتیپ حاتمی با بیان اینکه باید از ظرفیت تحقیقاتی دانشگاه نهایت بهره را برد اظهار داشت: انجام کار‌های تحقیقاتی از طریق دانشگاه بسیار کم هزینه‌تر از سایر بخش‌های تحقیقاتی کشور است چرا که دانشجویان در دوران تحصیل خود ضمن برخورداری از آموزش‌های تخصصی می‌توانند از طریق ارائه رساله کمک شایانی به پیشبرد اهداف کشور کرده و باعث بوجود آمدن منابع پایدار در حوزه تحقیقات شوند.

امیر سرتیپ حاتمی در ادامه با حضور در آزمایشگاه‌های تحقیقاتی وابسته به وزارت دفاع، با اشاره به نقش حساس و خطیر آزمایشگاه‌های تحقیقاتی در حفظ و ارتقاء قدرت بازدارندگی گفت: آزمایشگاه‌های تحقیقاتی باید بادرک درست و صحیح از اتفاقات و تحولات عرصه علم و فناوری دردنیا بتوانند نیاز‌های ۳۰ ساله آینده بخش دفاعی را پیش بینی و در آن مسیر گام بردارند.

وزیر دفاع با اشاره به تحولات پر سرعت در عرصه علم و فناوری تأکید کرد: بازدارندگی باید لحظه به لحظه به روز و رصد شود و آزمایشگاه‌های تحقیقاتی نیز باید فناوری‌های مورد نیاز آینده را پیش بینی و در آن مسیر حرکت کنند.

وی با بیان اینکه نقش آزمایشگاه‌های تحقیقاتی در سراسر دنیا یک نقش تعیین کننده در پیشبرد سیاست‌ها و راهبرد‌ها است افزود: سیاست امروز ایران اسلامی سیاست بازدارندگی است و این جزء ارزش‌های اعتقادی و ملی ما محسوب می‌شود.

وی در همین زمینه اضافه کرد: اگر دشمنان لحظه‌ای احساس کنند ما در موضع ضعف قرار گرفته ایم توطئه شوم خود را همچون دوران دفاع مقدس در قالب حمله نظامی بر ما تحمیل خواهند کد و امروز بحمد ا... به برکت خون شهدا و پیشرفت‌های صورت گرفته در عرصه علمی و دفاعی و ارتقاء قدرت بازدارندگی دشمنان نظام اسلامی در موضع ضعف قرار گرفته اند.

وزیر دفاع با بیان اینکه رابطه مجموعه دفاعی با بخش دانشگاهی و تحقیقاتی یک رابطه از نوع نسل جدید است اظهار داشت: امروز نیمی از کارکنان شرکت صنایع الکترونیک ایران (صاایران) وزارت دفاع را محققین تشکیل می‌دهند و ما همواره به عنوان یک وزارتخانه پیشگام در عرصه پژوهش از این مراکز حمایت خواهیم کرد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت