خبر امیر خانزادی درباره بهره‌برداری از ناوشکن «دنا»

کد خبر: 897104

فرمانده نیروی دریایی ارتش از بهره‌برداری ناوشکن «دنا» طی کمتر از ۶ ماه دیگر و الحاق زیردریایی «فاتح» در ماه آینده به ناوگان نیروی دریایی ارتش خبر داد.

خبر امیر خانزادی درباره بهره‌برداری از ناوشکن «دنا»

خبرگزاری مهر: امیر دریادار حسین خانزادی «فرمانده نیروی دریایی ارتش» صبح امروز در مراسم تجدید میثاق فرماندهان و کارکنان نیروی دریایی ارتش با آرمان‌های امام خمینی (ره) اظهارداشت: در هفتم آذر حماسه بزرگی در تاریخ دفاع مقدس و نیروی دریایی در ناو موشک‌انداز قهرمان پیکان رقم خورد و به همین دلیل این روز را گرامی می‌داریم.

وی افزود: در چهل سالگی انقلاب اسلامی باید ببینیم در کجا ایستاده‌ایم و تا چه اندازه به آنچه مقصود بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری است، نزدیک هستیم.

امیر خانزادی با اشاره به تاریخ انقلاب اسلامی، گفت: در سال ۵۷ و هنگام پیروزی انقلاب اسلامی، ملت ایران به رهبری حضرت امام خمینی (ره) تصمیم گرفتند که زیر یوغ هیچ استعمار و استثمارگری قرار نگیرند.

وی ادامه داد: در ۲۲ بهمن ۵۷ این حرکت نهادینه شده سر باز کرد و مردم کشور تاریخی، اسلامی و بزرگ ایران، انقلابی را به پیروزی رساندند که در مجموعه انقلاب‌هایی که در جهان رخ داده، یک انقلاب بی‌نظیر است.

وی به توطئه‌های دشمنان در سال‌های بعد از پیروزی انقلاب اشاره کرد و افزود: انحراف یا توقف مسیر انقلاب ایران، هدف مستکبران از چهل سال پیش تا امروز است، اما با تدابیر مقام معظم رهبری و امام راحل هرچه جلو آمدیم ریشه‌های انقلاب محکم‌تر و مردم منسجم‌تر شدند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: در ۳۱ شهریور ۵۹ استکبار جهانی یک جنگ نیابتی را از طریق رژیم بعثی عراق علیه ایران اسلامی آغاز کرد. پشت پرده این جنگ، یک جنگ بسیار بزرگ ایدئولوژیک و اقتصادی بود.

وی اضافه کرد: آن زمان همه کشور‌هایی که در منطقه ما تحت‌الحمایه استکبار جهانی بودند، پشت سر ارتش بعثی قرار گرفتند، آن‌ها خیال می‌کردند با توجه به انقلاب تازه رخ داده در کشور، ساختار‌ها و نهاد‌های ایران علی‌الخصوص در بخش نظامی با تغییرات زیادی مواجه بوده و هنوز توانایی لازم را به دست نیاورده است. دشمن بعثی خیال می‌کرد یک روزه می‌تواند خرمشهر و آبادان را تصرف کند و سه روزه خوزستان را اشغال کند، اما شور و شعور رزمندگان ما این اجازه را به آن‌ها نداد.

وی به اهداف صدام حسین از اغاز جنگ اشاره کرد و گفت: دسترسی به یک ساحل گسترده همواره در ذهن بعثی‌ها بود و به همین خاطر، تهاجم ارتش بعث به مرز‌های ایران اسلامی از خرمشهر و به طور کلی از خوزستان که یک استان پر آب است، آغاز شد بزرگترین هسته مقاومت خرمشهر در هفته‌ها و ماه‌های قبل از تهاجم ارتش بعث، یک گردان تکاوران دریایی ارتش بود.

«گردان تکاوران دریایی نیروی دریایی ارتش که ۶۰۰ نفر بودند ۳۴ روز از خرمشهر دفاع کردند، از این گردان ۶۰۰ نفره ۴۰۰ نفر به شهادت رسیدند و ۲۰۰ نفر باقیمانده با چشمان گریان و صورت‌های غم‌آلود مجبور به ترک شهر شدند، البته ما معتقدیم که خرمشهر هیچ‌گاه به طور کامل سقوط نکرد و بخش‌هایی از این شهر همچنان در اختیار ما بود.»

وی افزود: شکست حصر آبادان در جریان عملیات ثامن‌الائمه (ع)، مقدمه آزادسازی خرمشهر بود و هوادریای قهرمان نداجا، در جریان شکست حصر آبادان بیشترین دلاوری را از خود نشان داد. پنجم تا هفتم آذر ۵۹ عملیات بزرگ مروارید در خلیج فارس علیه ناو‌های پیشرفته بعثی انجام شد، در شصت و هفتمین روز جنگ، ما بزرگترین پیروزی خود را تا آن زمان در برابر ارتش بعث به دست آوردیم. پس از عملیات مروارید، صادرات و واردات عراق از طریق خلیج فارس به طور کامل قطع شد و یک شکست بزرگ اقتصادی به آن‌ها تحمیل شد.

وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری گفت: فرمانده معظم کل قوا در سال ۸۸ از واژه «نیروی دریایی راهبردی» استفاده کردند، صفت «راهبردی» تا کنون از سوی ایشان به هیچ سازمان و نهادی اطلاق نشده است و این موضوع، نشان‌دهنده حساسیت بالای مسئولیت نیروی دریایی ارتش است.

وی افزود: تحریم برای نیروی دریایی ارتش از همان هفته‌ها و ماه‌های اول پیروزی انقلاب اسلامی آغاز شد، نیروی‌دریایی از دوران دفاع مقدس تا امروز همچنان در دریا باقی مانده است، تجهیزات ما قابل پارک کردن نیست و باید دائما مورد استفا ه. قرار بگیرند.

دریادار خانزادی با اشاره به روند ساخت تجهیزات در نیروی دریایی اظهار داشت: کار ساخت اولین ناوشکن ایرانی با نام «جماران» در دهه ۷۰ در قالب پروژه موج شروع شد و جماران در ۳۰ بهمن ۸۸ با حضور پربرکت فرمانده کل قوا به نیروی دریایی ارتش ملحق شد. برخی‌ها تصور می‌کردند که جماران تکرارشدنی نیست، اما ما از جماران عبور کردیم و ساخت شناور‌های کلاس موج ادامه پیدا کرد.

وی تاکید کرد: پس از آسیبی که به ناوشکن دماوند رسید، کار ساخت ناوشکن جدید دماوند آغاز شد. من امروز می‌گویم که ساخت ناوشکن دماوند جدید، تنها ۱۸ ماه به طول خواهد انجامید. کار‌های زیادی بر روی سازه دماوند جدید صورت گرفته است؛ تا آخر سال ۹۷ موتور‌های دماوند جدید نصب شده و سیستم‌های آن کاملا عملیاتی خواهند شد و این شناور در آب قرار خواهد گرفت.

وی تاکید کرد: روز پنجشنبه (۸ آذر ماه) یک فروند از زیردریایی‌های کلاس غدیر به ناوگان جنوب نیروی دریایی ارتش الحاق خواهد شد و روز شنبه (۱۰ آذر) نیز شاهد الحاق ناوشکن سهند به نیروی دریایی ارتش در خلیج فارس خواهیم بود؛ سهند جدید پیشرفته‌تر از سایر ناوشکن‌هایی است که تاکنون ساخته شده است.

امیر خانزادی تصریح کرد: من امروز این نوید را می‌دهم که «دنا» به عنوان ناوشکن بعدی جمهوری اسلامی ایران در آستانه ساخت نهایی قرار گرفته است و ان‌شاالله در کمتر از ۶ ماه به بهره‌برداری خواهد رسید. کمتر از یک ماه دیگر هم اولین زیردریایی کلاس متوسط یعنی زیردریایی فاتح به ناوگان نیروی دریایی الحاق می‌شود.

فرمانده نیروی دریایی ارتش در پایان خطاب به دشمن، تصریح کرد: امروز دست دهه هفتادی ودهه هشتادی‌ها روی ماشه است و آن‌ها به اندازه ما صبر وحوصله ندارند. دشمن‌امروز بداند هیچ‌تحریمی بر نیروی‌دریایی تاثیرگذار نیست و ما روز به روز درحال پیشرفت هستیم. قدرت‌های دریایی استکباری گذشته روز به روز مسیر افول را طی می‌کنند و افزایش قدرت قدرت جمهوری اسلامی محسوس است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت