امیر‌حاتمی: تولید جنگنده کوثر نماد عینی استکبارستیزی است

کد خبر: 888959

وزیر دفاع و پشتیبانی گفت: تولید جنگنده "کوثر" نماد عینی استکبارستیزی است.

امیر‌حاتمی: تولید جنگنده کوثر نماد عینی استکبارستیزی است

خبرگزاری تسنیم: امیر سرتیپ حاتمی، وزیر دفاع و پشتیبانی، در آیین افتتاح خط تولید انبوه و آیین تحویل‌دهی اولین جت جنگنده تمام ایرانی کوثر به ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به رونمائی این دستاورد بومی در ۳۱ مرداد ماه امسال و همزمان با روز صنعت دفاعی که با حضور رئیس‌جمهور و در سالی که به فرموده فرمانده معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مد ظله العالی) به نام «حمایت از کالای ایرانی» مزین شده است، اظهار داشت: ساخت و تولید جت جنگنده تمام ایرانی کوثر با همکاری نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران اوج هنرنمائی فرزندان رشید ملت ایران در صنعت دفاعی است.

وزیر دفاع و پشتیبانی گفت: با وجود تحریم‌های دشمنان، نیروی هوایی ارتش ضمن رفع یکی از حیاتی‌ترین نیاز‌های هوائی کشور، دستاورد راهبردی جدیدی را در حوزه رزم هوایی به عنوان هدیه به محضر مبارک فرمانده معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای «مدظله العالی»، ملت شریف ایران اسلامی و نیرو‌های مسلح تقدیم کرده است.

وی با اشاره به اینکه در آستانه ۱۳ آبان «روز ملی مبارزه با استکبار جهانی» قرار داریم، بیان کرد: تولید این جت جنگنده پیشرفته و بومی در واقع نماد عینی استکبارستیزی و مقابله با زیاده‌خواهی نظام سلطه به رهبری شیطان بزرگ آمریکاست.

وزیر دفاع تصریح کرد: متخصصین صنعت دفاعی کشور توانستند با همکاری مشفقانه و صمیمانه متخصصین نیروی هوایی ارتش از موانع علم و فناوری عبور کرده و به منظور کاهش اثرات تحریم‌های دشمنان در بخش‌های مختلف به ویژه در حوزه صنایع هوایی و همچنین ارتقاء هر چه بیشتر توان دفاعی نیرو‌های مسلح قدم مهمی را در نوسازی ناوگان هوایی ارتش جمهوری اسلامی بردارند.

امیر حاتمی در این مراسم با اشاره به طلیعه چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و ورود خجسته و مبارک به دهه پنجم انقلاب اسلامی ایران اضافه کرد: پیروزی انقلاب اسلامی تحت رهبری امام‌خمینی (ره) و در ادامه هدایت‌های حکیمانه خلف صالحش امام خامنه‌ای عزیز (مدظله‌العالی) منشأ تحولات عظیم و تاریخ ساز در منطقه و جهان شد که با گذشت ۴۰ سال از انفجار نور و وقوع معجزه قرن، شاهد توفیقات روزافزون نظام جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های گوناگون به ویژه حوزه اقتدارآفرین صنعت دفاعی هستیم.

وی افزود: امروزبا افتخار اعلام می‌کنیم که برای دفاع از امنیت ملی، ارزش‌های انقلاب اسلامی و حراست از حدود و ثغور کشورمان با تمام تلاش و همت مضاعف برای دستیابی به فناوری‌های صلح‌آمیز دفاعی جهت رشد و تعالی کشور از هیچ کوششی فروگذار نخواهیم کرد.

وزیر دفاع تأکید کرد: بحمدالله این روند به طور مستمر و با جدیت در کلیه صنایع دفاعی وابسته به وزارت دفاع در حوزه‌های دریایی، زمینی، هوایی، پدافند هوایی، فضایی، موشکی، الکترونیک و فناوری‌های نوین، با هدف ارتقاء روز افزون توان دفاعی و قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران در جریان است و جنگ روانی و شانتاژ تبلیغاتی دشمنان و تحریم‌های اقتصادی تأثیری بر این روند پویا، زنده و رو به رشد نداشته و نخواهد داشت.

امیر حاتمی در پایان با تبریک این دستاورد بسیار مهم و ارزشمند به محضر مقام معظم فرماندهی کل قوا، نیرو‌های مسلح و ملت رشید ایران افزود: وزارت دفاع در سایه تدابیر و فرامین حکیمانه فرماندهی معظم کل قوا و حمایت‌های همه جانبه دولت خدمتگزار و شخص رئیس جمهور در حوزه دفاعی با رویکرد اقتصاد مقاومتی، پشتوانه قدرتمندی برای نیرو‌های مسلح، توان دفاعی و اقتدار ملی ایران اسلامی به شمار می‌رود و برابر راهبرد‌های اتخاذ شده و توافقات به عمل آمده مقرر شده است تا با عزمی جزم و همتی والا، متخصصین صنایع هوایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در یک دوره زمانی مشخص تولید جت کوثر را عملیاتی کنند.

گفتنی است، جت جنگنده کوثر در آئین ۳۱ مرداد روز صنعت دفاعی با حضور رئیس جمهوری اسلامی ایران و وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح رونمایی شد که در واقع یک هواپیمای شکاری رهگیر است که مأموریت آن پشتیبانی نزدیک از حوزه رزم زمینی بوده و قابلیت مانور بسیار بالایی را دارا می‌باشد.

متخصصین صنایع هوایی توانسته اند تجهیزات الکترونیکی پیشرفته‌ای را برای این هواپیما، طراحی و نصب کنند و از دیگر قابلیت‌های این جنگنده نصب انواع موشک‌ها و بمب‌های مورد نیاز صحنه رزم بوده و به گونه‌ای طراحی و ساخته شده که با دیگرتجهیزات و سلاح‌های ساخت داخل سازگاری کامل دارد.

این هواپیمای تمام ایرانی و بومی صرفا به دست متخصصین داخلی و با بهره‌گیری از دانش و فناوری‌های بومی بویژه در بخش موتور و سیستم‌های الکترونیک در داخل کشور ساخته شد و در تولید آن وابستگی به هیچ کشوری وجود ندارد.

توسعه و طراحی و ساخت این جنگنده بومی قابلیت توسعه در مدل‌های دیگر را دارد و این کار بزرگ با استفاده از توان تخصصی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، دانشگاه‌ها، مراکز علمی و شبکه همکاران دفاعی صورت گرفته است.

یکی از نقاط قوت این هواپیما اویونیک نسل چهار بودن این هواپیماست که متخصصین صنایع هوایی وزارت دفاع توانستند با دست یابی به این فناوری گامی بلندی را نسبت به هواپیما‌های مشابه آن بردارند که با توجه به استقرار و نصب سیستم‌های پیشرفته کار را برای خلبان نیروی هوایی به مراتب راحت می‌کند. با ساخت هواپیمای جنگنده کوثر، ۱۶ و نیم میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی صورت گرفته است.

جمهوری اسلامی ایران با ساخت هواپیمای ایرانی کوثر به دستاورد‌های زیادی در حوزه صنعت هوایی دست یافت که از جمله آن می‌توان در بخش غیرنظامی از دستاورد‌های بی‌شمار آن استفاده کرد و به صنعت هواپیمایی غیرنظامی در تأمین برخی قطعات و نگهداری کمک کرد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت