رونمائی از ۱۱ محصول ذخیره ساز نظامی
دو مجتمع بزرگ طراحی و تولید انبوه باتریهای صنعتی و خودروئی پیشرفته نسل جدید و ۱۱ محصول جدید ذخیرهسازیهای پیشرفته نظامی با حضور وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در سازمان توسعه و منابع انرژی وزارت دفاع افتتاح و به بهره برداری رسید.
خبرگزاری ایسنا: دو مجتمع بزرگ طراحی و تولید انبوه باتریهای صنعتی و خودروئی پیشرفته نسل جدید و ۱۱ محصول جدید ذخیرهسازیهای پیشرفته نظامی با حضور وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در سازمان توسعه و منابع انرژی وزارت دفاع افتتاح و به بهره برداری رسید.
امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و درود به روان پاک شهدای حادثه تروریستی اخیر و با اشاره به نامگذاری سال ۹۷ از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به نام «حمایت از کالای ایرانی» گفت: افتتاح خطوط تولید باتریهای نسل جدید پیشرفته صنعتی و نظامی مصداق بارزی از تحقق جهادی اقتصاد مقاومتی در رفع وابستگی به خارج از کشور و تکیه بر توان داخلی توسط فرزندان متعهد و متخصص صنعت دفاعی در مجموعه وزارت دفاع است.
در این مراسم امیر سرتیپ حاتمی دو مجتمع طراحی و خطوط انبوه باتریهای صنعتی پیشرفته نسل جدید را افتتاح و از ۱۱ محصول ذخیره ساز پیشرفته نظامی رونمائی کرد.
وی ضمن بازدید از کلیه خطوط و تجهیزات در سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع توان علمی و عملی کارشناسان این مجموعه را در رفع گلوگاههای علمی و فناورانه و مدیریت انقلابی ستود و مثبت ارزیابی کرد.
طرح صنعتی امام رضا (ع) در همین راستا به منظور خودکفائی و تأمین نیاز کشور به باتریهای پیشرفته خودروئی و دستیابی به بازارهای صادراتی، طی ۲۴۰۰ سرفصل اصلی در مدت ۱۶ ماه در مساحت ۴۲۰۰۰ متر مربع اجراء و زمینه اشتغال مستقیم برای صدها نفر را فراهم کرده است.
طرح بشارت نیز جهت تولید باتریهای صنعتی با مصارف حوزههای تکنولوژی و صنعتی در زیربنای ۶ هزار متر مربع و استفاده از آخرین فناوریهای داخلی و بومی در مدت ۹ ماه زمینه اشتغال صدها نفر و خودکفائی در تولید باتریهای سایز کوچک را فراهم کرده است.
در این مجتمع ضمن دستیابی به فن آوریهای برتر در زمینه ساخت نسل جدید باتری، عملا توان تولید سالیانه بیش از ۶ میلیون دستگاه انواع باتریهای خودرویی و ۱ میلیون دستگاه انواع باتریهای سیلد کوچک ویژه مصارف نظامی، سیستمهای مخابراتی و اطلاعاتی، حمل و نقل نظامی و UPS فراهم شده است.
طراحی، تولید و عرضه بالغ بر ۲۲ نوع محصول جدید، کاهش مصرف انرژی، افزایش بهره وری مواد اولیه، برخورداری از پیشرفتهترین دانش فنی (پانچ) و حداکثر استفاده از ساخت داخل، شامل ۱۹۰ دستگاه و تجهیز اصلی برای نخستین بار در کشور از دیگر ویژگیهای این مجتمع طراحی است.
بر اساس گزارش روابط عمومی وزارت دفاع، بکارگیری نیروهای دانش بنیان، محققین دانشگاهی و بهره گیری از متخصصان داخلی صنعت کشور از بارزترین مصادیق اجرای طرح تحول و توسعه صنعت باتری کشور در سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع بوده است.
دیدگاه تان را بنویسید