سردار ابن‌الرضا: محدویتی برای تقویت قدرت دفاعی قائل نیستیم

کد خبر: 862737

سردار ابن الرضا با اشاره به مشکلات کشور در به کارگیری موشک‌های پدافند هوایی اس – ۳۰۰ تاکید کرد: طی این سال‌ها تلاش‌های فرزندان ملت در صنعت دفاعی کشور به بار نشست و امروز آن‌ها افتخار دارند سامانه باور ۳۷۳ با قابلیت‌های به مراتب بیشتر از اس – ۳۰۰ را برای حفاظت و پاسداری از فضای کشور در اختیار واحد‌های پدافندی قرار دهند و به زودی نیز این اتفاق خواهد افتاد.

سردار ابن‌الرضا: محدویتی برای تقویت قدرت دفاعی قائل نیستیم

خبرگزاری میزان: معاون وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: با توجه به نوع تهدیداتی که جمهوری اسلامی در محیط پیرامونی و در سطح بین الملل با آنها مواجه است بنا بر دکترین نظامی برای تقویت قدرت دفاعی محدویتی قائل نیستیم.

سردار سرتیپ دوم پاسدار «مجید ابن‌الرضا» در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه شهر اصفهان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران و تبریک ۳۱ مرداد سالروز صنعت دفاعی اظهار داشت: می‌خواهم از این فرصت استفاده کرده و به‌عنوان نماینده وزارت دفاع و متخصصان صنعت دفاعی، مهمترین و گوشه‌ای از دستاورد‌های گرانسنگ انقلاب اسلامی ایران در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در حوزه صنعت دفاعی را به استحضار شما برسانم.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی را باید سرآغاز تحولات بزرگ و بنیادین در ایران، منطقه، جهان اسلام و عرصه بین الملل دانست، افزود: حضرت امام (ره) از انقلاب اسلامی با عناوینی، چون «معجزه قرن» و «انفجار نور» یاد کرده و همین کلمات برای توصیف عظمت و بزرگی انقلاب اسلامی کفایت می‌کند.

معاون وزیر دفاع با بیان اینکه برای درک واقعیات انقلاب اسلامی و دستاورد‌های ارزشمند جمهوری اسلامی، توجه به وضعیت ایران در دوران رژیم طاغوت از جهات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی به ویژه در حوزه صنایع دفاعی یک ضرورت است، تصریح کرد: بدون توجه به شرایط داخلی و خارجی ایران در دوران قبل از انقلاب اسلامی، نمی‌توان به عظمت دستاورد‌های این انقلاب الهی و دستاورد‌های ارزشمند جمهوری اسلامی در صنعت دفاعی در دوران بعد از انقلاب اسلامی پی برد.

سردار ابن الرضا در تکمیل سخنان خود تاکید کرد: پیشرفت‌های نظامی در کشور به‌ویژه در صنایع دفاعی، به گونه‌ای است که علاوه بر تأمین تمامی نیازمندی‌های نیرو‌های مسلح در حوزه‌های گوناگون، قادر خواهیم بود برای ایجاد قدرت بازدارندگی همه جانبه، دانش بومی خود در این حوزه‌ها را به سایر کشور‌ها منتقل کنیم.

وی منظور از بازدارندگی همه جانبه را بازدارندگی متقارن و غیر متقارن دانست و ادامه داد: با توجه به نوع تهدیداتی که جمهوری اسلامی در محیط پیرامونی و در سطح بین الملل با آن‌ها مواجه است تقویت قدرت بازدارندگی در دنیای امروز را اصلی اساسی برای خود می‌دانیم و بنا بر دکترین نظامی برای تقویت قدرت دفاعی محدویتی قائل نیستیم. معاون وزیر دفاع با اشاره به بازدید فرمانده معظم کل قوا از نمایشگاه وزارت دفاع در سال ۹۶ ادامه داد: معظم له در دیدار متخصصان صنعت دفاعی فرمودند: در دنیایی که قدرت‌های «زورگو، سلطه‌گر و دارای کمترین جوهره اخلاق، وجدان و انسانیت» حاکم هستند و از تجاوز به کشور‌ها و کشتار انسان‌های بی‌گناه هیچ ابایی ندارند، توسعه صنایع دفاعی و تهاجمی کاملاً طبیعی است، زیرا این قدرت‌ها تا اقتدار کشور را احساس نکنند، امنیت تأمین نخواهد شد.

سردار ابن الرضا با بیان اینکه در طول ۴۰ سال گذشته مردم ایران اسلامی با تبعیت از رهبری‌های حکیمانه امام راحل و مقام معظم رهبری و با پایداری و اتحاد و انسجام مثال زدنی و پشتیبانی‌های دولت خدمتگزار از دستاورد‌ها و آرمان‌های انقلاب خود دفاع کرده اند، اظهار داشت: ایران امروز در تمامی عرصه‌های علوم و فناوری؛ یک کشور مقتدر و یک بازیگر تأثیرگذار در منطقه است به گونه‌ای که طی این مدت از گردنه‌های سخت و خطرناکی مانند، جنگ تحمیلی هشت ساله رژیم بعث، تحریم تمام عیار اقتصادی، زایش گروهک‌های تروریستی در منطقه از قبیل: داعش، القاعده و به به دنبال آن ترور دانشمندان هسته‌ای و فشار‌های سیاسی و نظامی عبور کرده و توانسته با تکیه بر قدرت لایزال الهی و رهنمودهای، ولی امر خود بر همه توطئه‌ها فائق آید.

وی با اشاره به پیشرفت‌های نظامی در کشور به‌ویژه در حوزه صنایع دفاعی با تکیه بر دانش و تخصص جوانان غیور و انقلابی تاکید کرد: قدرت دفاعی ـ. نظامی جمهوری اسلامی، تهدیدات نظامی علیه ایران اسلامی را از اعتبار ساقط کرده و همگان می‌دانند که هیچ کشوری جرأت تجاوز نظامی به خاک کشورمان را ندارد و بر همین اساس شاهدیم دشمن با رویکرد جنگ نرم و جنگ اقتصادی به مبارزه با ملت مان برخاسته است.

وی با بیان اینکه ایران اسلامی از ۴۰ سال قبل تاکنون با اشکال مختلف تحریم‌های یک جانبه و چندجانبه مواجه بوده و تمامی این دستاورد‌های گرانقدر در حوزه‌های موشکی، هوایی، دریایی و ... را در شرایط سخت تحریم به دست آورده است، گفت: امروز کشورمان در بسیاری از عرصه‌های علوم و فناوری یک کشور پیشتاز است و نسبت به سایر کشور‌های منطقه که میلیارد‌ها دلار خرج تجهیزات وارداتی خود می‌کنند قدرتمندتر و مقتدرتر است.

معاون وزیر دفاع استراتژی وزارت دفاع برای مقابله با تحریم‌های دشمنان را بنا بر توصیه‌های مقام معظم رهبری راهبرد "اقتصاد مقاومتی"و"مدیریت جهادی و انقلابی در صنعت دفاعی" عنوان کرد و افزود: از آنجا که ایران اسلامی از بدو پیروزی انقلاب تا امروز مورد تهدید نظامی توسط دشمنان بوده اند لاجرم باید بر اساس آیه شریفه "وَأَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ وَمِن رِباطِ الخَیلِ تُرهِبونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَعَدُوَّکُم وَآخَرینَ مِن دونِهِم لا تَعلَمونَهُمُ اللَّهُ یَعلَمُهُم ۚ. وَما تُنفِقوا مِن شَیءٍ فی سَبیلِ اللَّهِ یُوَفَّ إِلَیکُم وَأَنتُم لا تُظلَمونَ" خود را قوی کرده و لحظه‌ای از تقویت بنیه دفاعی خود فروگذار نکند.

وی با بیان اینکه وزیر دفاع، برخورداری از دفاع اطمینان بخش را یکی از الزامات بهره گیری از موقعیت ایران در راستای اهداف و منافع ملی کشور و جلوگیری از مداخلات بیگانگان و تهدیدات خارجی اعلام کرد، گفت: اینکه در پایان دهه چهارم به چنین دفاعی یعنی دفاع اطمینان بخش دست یافته ایم از خصوصیات آزادگی و استقلال طلبی نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

معاون وزیر دفاع با بیان اینکه در برنامه چهار ساله وزارت دفاع ارتقای قابلیت‌های دفاع راهبردی کشور در حوزه‌های موشکی، هوایی و دریایی به عنوان اولویت‌ها تعیین شده است، ادامه داد: برای دستیابی به این اهداف در یک سال گذشته گام‌های موثری برداشته شده است امروز نه تنها در صنایع دفاعی به خوداتکایی کامل دست یافته ایم و نیازی به خارج نداریم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بودجه نظامی کشور‌های مختلف از جمله کشور‌های منطقه خاطرنشان کرد: بودجه دفاعی کشورمان نسبت به سایر کشور‌های منطقه پایین است در حالی که تحت انواع تهدیدات قرار دارد. عربستان سعودی سومین بودجه نظامی جهان پس از آمریکا و چین را دارد و حتی کشور‌های کوچکی همانند امارات هزینه‌های نظامی به مراتب بیشتری دارد با این حال، امنیت کشورمان در مرکز منطقه‌ای که سالهاست از بی ثباتی و ناامنی‌های فزاینده رنج می‌برد به حول و قوه الهی و مجاهدت رزمندگان در حد مطلوبی قرار دارد.

سردار ابن الرضا با بیان اینکه امروز صنایع دفاعی ما در همه حوزه‌ها از مهندسی معکوس عبور کرده و به محصولات مورد نظر با طراحی بومی می‌رسیم، تصریح کرد: صنعت دفاعی با رویکرد هسته دانا ـ. شبکه توانا موفق شده از تمامی ظرفیت‌های کشور برای توسعه بهره گرفته و صد‌ها شرکت خصوصی دانش بنیان در تحقیق و توسعه و تولیدات صنعت دفاعی کشور ایفای نقش کنند.

وی با بیان اینکه صنایع دفاعی از ظرفیت‌های خالی برای تامین نیاز‌های بخش غیرنظامی بهره گرفته و برنامه وزارت دفاع این است که نیاز‌های فناورانه کشور را در حوزه‌های مختلف تامین کند، گفت: یکی از نمونه‌های اخیر طراحی و تولید موتور دیزل ملی است که اخیرا رونمایی شد و می‌تواند در آینده نیاز کشور به موتور‌های سنگین دیزلی از جمله برای ناوگان ریلی و شناوری کشور را فراهم کند.

سردار ابن الرضا با اشاره به مشکلات کشور در به کارگیری موشک‌های پدافند هوایی اس - ۳۰۰ تاکید کرد: طی این سال‌ها تلاش‌های فرزندان ملت در صنعت دفاعی کشور به بار نشست و امروز آن‌ها افتخار دارند سامانه باور ۳۷۳ با قابلیت‌های به مراتب بیشتر از اس - ۳۰۰ را برای حفاظت و پاسداری از فضای کشور در اختیار واحد‌های پدافندی قرار دهند و به زودی نیز این اتفاق خواهد افتاد.

وی در تشریح توانمندی‌های متخصصان صنعت دفاعی در سایر بخش‌ها خاطرنشان کرد: در صنعت هوایی، پیشرفت‌های چشمگیری داشته ایم و سالهاست به فناوری طراحی و ساخت جت جنگنده دست یافته ایم و اکنون در حال توسعه آن هستیم و هواپیمای جنگنده مافوق صوت کوثر که چند روز پیش رونمایی شد از همین خانواده است.

سردار ابن الرضا با بیان اینکه در هیچ کجای دنیا تست آزمایشی هواپیمای تولیدی از کلاس جنگنده به صورت زنده به نمایش گذاشته نمی‌شود، اظهار داشت: با توجه به اعتماد متخصصان صنعت دفاعی در این پروژه که عمدتا از صنایع هواپیماسازی اصفهان هستند این مهم به صورت زنده در همه رسانه‌های داخلی و خارجی منعکس شد.

وی با بیان اینکه در زمینه هواپیما‌های بدون سرنشین، کشورمان یکی از معدود کشور‌هایی است که قادر به طراحی، ساخت و تولید انواع پیشرفته این پرنده هاست، گفت: در زمینه بالگرد نیز به همین ترتیب پیشرفت‌های خوبی داشته ایم. البته در زمینه تعمیر و نگهداری هواپیما‌ها و بالگرد‌های موجود هیچ مشکلی نداریم و برای ارتقا و بهینه سازی سامانه‌ها و تجهیزات موجود اقدام می‌کنیم.

معاون وزیر دفاع با بیان اینکه در موضوعات سایبری، ماهواره و رادار اقدامات قابل توجهی در وزارت دفاع صورت گرفته است، ادامه داد: در حال حاضر یک شبکه ارتباطی بسیار قوی و بومی در زمینه پدافند طراحی و باعث شده هیچ نقطه کور پدافندی در کشور وجود نداشته باشد و تمامی پرواز‌ها حتی در نقاط دوردست و با سقف پروازی بالا تحت نظر شبکه قوی پدافندی قرار دارد.

وی تولید انواع رادار‌های کشف اهداف هوایی، رادار‌های ره گیری و ردگیر، انواع راد‌های ارتفاع پست، انواع رادار‌های مراقبتی زمینی، مرزی، ساحلی را از دیگر تولیدان مهم صنعت دفاعی در سازمان صنایع الکترونیک ایران عنوان کرد و اظهار داشت: به اذعان مقامات صهیونیستی رادار‌های ایران قادر است انواع پرنده‌های پنهان کار و کوچک را رهگیری و شکار کند.

سردار ابن الرضا با بیان اینکه در صنعت دریایی نیز طراحی و ساخت انواع شناور‌های سطحی و زیرسطحی با تناژ‌های مختلف انجام شده و ساخت شناور‌های سنگین برای اجرای ماموریت‌های دوربرد نیروی دریایی در دستور کار قرار دارد، گفت: تجهیز شناور‌ها به انواع سامانه‌های پیشرفته تسلیحاتی نیز از برنامه‌های این صنعت است.

وی یادآور شد: در حوزه رزم زمینی صنعت دفاعی قادر به تامین انواع تسلیحات پیشرفته است و طراحی و تولید تانک کرار که زمره پیشرفته‌ترین تانک‌های دنیا قرار دارد، از افتخارات این صنعت است.

معاون وزیر دفاع با بیان اینکه امروز صنایع موشکی کشور به قابلیت‌هایی دست یافته که موجب نگرانی دشمنان شده است، گفت: چرا آمریکا و حتی اروپا روی توان موشکی ایران حساسیت نشان می‌دهند؟ برای اینکه موشک یکی از عناصری است که قابلیت دفاع راهبردی را برای ما فراهم کرده و دشمنان نمی‌خواهند ما چنین قابلیتی داشته باشیم. دانش موشکی ما بومی است و توانایی توسعه آن را داریم.

وی با بیان اینکه بر افزایش دقت، سرعت و قدرت تخریب موشک هایمان برنامه ریزی کرده ایم، گفت: همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند: دوران بزن در رویی به پایان رسیده و دشمن بداند که اگر یکی بزند ده تا می‌خورد و این امروز شعار نیست بلکه یک واقعیت و حقیقت است.

معاون وزیر دفاع با بیان اینکه هیچ کشور مستقلی حاضر به مذاکره در مورد توان دفاعی خود از جمله موضوع موشکی نخواهد بود، افزود: با قوت و قدرت توسعه توانمندی دفاعی از جمله موشکی را پیگیری می‌کنیم.

سردار ابن الرضا در جمع بندی سخنان خود تاکید کرد: دستاورد‌های جمهوری اسلامی ایران پس از انقلاب اسلامی نشان می‌دهد که کشورمان قبل ازانقلاب با ایران بعد از انقلاب تفاوت فاحشی در زمینه‌های مختلف نظامی و دفاعی دارد که همگی مؤید این نکته است که این موفقیت‌ها مرهون تلاش نخبگان و صبر و استقامت ملت ایران و رهنمود‌های مقتدرانه رهبر معظم انقلاب و حمایت‌های دولت خدمتگزار بوده است.

وی با بیان اینکه انواع تحریم‌های خارجی بی رحمانه‌ای که بر ملت ما تحمیل شد نتوانست جلوی این پیشرفت‌ها را بگیرد، گفت: ایران اسلامی همچنان سربلند به تلاش‌های خود ادامه می‌دهد تا جائی‌که اهداف ترسیم شده در سند چشم‌انداز تمام و کمال تحقق یابد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد