هدف از طراحی «مسجد‌الاقصی» در مراسم دانشگاه سپاه

کد خبر: 838540

جانشین فرمانده دانشگاه افسری سپاه گفت: در مراسم دانش آموختگی به دنبال نمایش اقتدار نظامیان و پیام‌های راهبردی سیاست انقلاب اسلامی و همچنین موضوعات مرتبط با مسائل روز، اقتصادی، فرهنگی و ... هستیم.

هدف از طراحی «مسجد‌الاقصی» در مراسم دانشگاه سپاه
خبرگزاری فارس: یازدهمین مراسم سالانه دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع)، روز گذشته (نهم تیرماه) -با اندکی تاخیر- طبق سنوات قبل با حضور حضرت آیت‌الله خامنه‌ای فرمانده معظم کل قوا برگزار شد. معمولا این برنامه همه ساله در اولین روز‌های خردادماه برگزار می‌شود، اما امسال به دلیل تقارن آن تاریخ با روز‌های ماه مبارک رمضان، با کمی تاخیر در تیرماه برگزار شد. در این مراسم علاوه بر سخنرانی و اعطای سردوشی به فارغ‌التحصیلان، برنامه‌های متعددی نیز توسط دانشجویان دانشگاه افسری در مقابل فرمانده کل قوا اجرا شد. در گفتگو با سردار «حمید اباذری» جانشین فرمانده دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) و فرمانده میدان در این مراسم، به بررسی جایگاه و نحوه طراحی برنامه‌های اجرا شده در آن پرداخته است.
هدف از طراحی «مسجد‌الاقصی» در مراسم دانشگاه سپاه
سردار اباذری در این گفتگو اظهار داشت: مراسم دانش آموختگی و تحلیف که در دیگر دانشگاه‌های نظامی برگزار می‌شود در دانشگاه امام حسین (ع) با عنوان میثاق پاسداری صورت گرفته و طی آن، دانشجویان و نمایندگان دیگر دانشگاه‌های سپاه با امام و فرمانده خود میثاق و بیعت جدیدی به نمایندگی از همه سپاهیان می‌بندند. اباذری ادامه داد: رهبری در گذشته هم از دانشگاه بازدید می‌کردند، اما حدود ۱۱ سال است که این دیدار‌ها به صورت ممتد و در زمان مشخص با عنوان میثاق پاسداری برگزار می‌شود. معمولاً این دیدار‌ها در سوم خرداد هر سال برگزار می‌شد، اما امسال به دلیل ماه مبارک رمضان، به بعد از این ماه موکول شد. جانشین فرمانده دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) تأکید کرد: چندین سال است که میدان دانشگاه امام حسین رنگ و بوی دیگری نسبت به میدان‌های نظامی پیدا کرده است، گفتمان‌های غالب ما در مراسم میثاق پاسداری گفتمان‌های غالب و راهبردی انقلاب و منظومه فکری امام خمینی (ره) و امام خامنه‌ای است.
هدف از طراحی «مسجد‌الاقصی» در مراسم دانشگاه سپاه
اباذری با بیان اینکه ما در این مراسم صرفاً به دنبال ارسال پیام‌های نظامی نیستیم، گفت: در این مراسم نمایشی از اقتدار نظامیان و پیام‌های راهبردی سیاست انقلاب اسلامی و همچنین موضوعات مرتبط با مسائل روز، اقتصادی، فرهنگی و ... نمایش داده می‌شود. وی افزود: به عنوان مثال ما طی ۲ سال متمادی بر روی وحدت جهان اسلام و موضوعات مرتبط با تکفیری‌ها تمرکز کردیم، یکسال به شجره طیبه سپاه پرداختیم و سال گذشته برخورد قاطع با تهدید و انهدام ناو دشمن در خلیج فارس را به نمایش گذاشتیم. جانشین فرمانده دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) تصریح کرد: میدان، همیشه یک داستان را می‌گوید و امسال که وارد چهلمین سال انقلاب اسلامی شدیم تیم‌های ایده پرداز ما توجه ویژه‌ای به این موضوع کردند. دشمنان می‌خواهند به هر طریقی که شده امسال را سال آخر انقلاب قلمداد کنند، اما ما به دشمنان می‌گوییم که باید منتظر چند چهل سال دیگر انقلاب هم باشند. اباذری تأکید کرد: انقلاب اسلامی هنوز زنده است و زنده‌تر از گذشته به پیش می‌رود و شعار میدان و گفتمان غالب ما امسال شعار «من انقلابی‌ام» بود.
هدف از طراحی «مسجد‌الاقصی» در مراسم دانشگاه سپاه
وی گفت: یکی از نکات قابل توجه مراسم امسال این بود که طوری طراحی کردیم تا مقام معظم رهبری از دروازه ورودی قدس شریف وارد میدان شوند، زیرا قدس برای مسلمانان است و اقدامات ترامپ و جنایات اسرائیلی‌ها محکوم به شکست است. جانشین فرمانده دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) ادامه داد: حدود ۵ هزار دانشجو، پایور و کادر دانشگاه امام حسین (ع) و دیگر دانشگاه‌های سپاه در مراسم امسال شرکت کردند و تلاش کردیم نمایش امسال یک نمایش نوستالژیک و روایت کننده چهل سال عمر انقلاب باشد. ما می‌خواهیم اعلام کنیم که انقلاب ۵۷ با سال ۹۷ هیچ فرقی نکرده، بلکه قدرتمند‌تر و بزرگ‌تر شده است. اباذری خاطرنشان کرد: برای اینکه برداشت‌های منفی و تلقی کشورگشایی از این نمایش ایجاد نشود برای اولین بار یک راوی مراسم را روایت‌گری کرد تا پیام امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه مسلمانان باید در برابر ظلم بپا خیزند را یادآوری کند. وی با اشاره به بخش دیگری از این مراسم افزود: آمریکا نماد ظلم است و ما در این مراسم نماد‌های شیطانی و ظلم آمریکا را در طرحی مثل کاخ سفید به نمایش گذاشتیم که از آن‌ها می‌توان به دلار و هالیوود که نماد‌های قدرت و خباثت آمریکا هستند، اشاره کرد و در ادامه با یک افکت انفجار شاهد شکستن طاغوت آمریکا بودیم. جانشین فرمانده دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) اظهار داشت: در این مراسم همچنین پیشکسوتان و فرماندهان دفاع مقدس در یک اقدام نمادین پرچم را به جوانان دادند و در پایان هم دو رژه حماسی برگزار شد. اباذری در پایان اظهارداشت: امسال از جهت داستان، محتوا و پیام، غنی‌ترین نمایش میثاق پاسداری را شاهد بودیم.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت