قلب کروز ایرانی زیر ذره‌بین متخصصان جهانی +تصاویر

کد خبر: 806404

دستاورد مهم صنایع دفاعی کشورمان که نقش موثری در توسعه توانمندی‌های پهپادی و موشکی ایران دارد، با استقبال متخصصان کشور‌های مختلف جهان مواجه شده است.

قلب کروز ایرانی زیر ذره‌بین متخصصان جهانی +تصاویر
خبرگزاری فارس: دستاورد مهم صنایع دفاعی کشورمان که نقش موثری در توسعه توانمندی‌های پهپادی و موشکی ایران دارد، با استقبال متخصصان کشور‌های مختلف جهان مواجه شده است. موتور مینی جت یکی از موتور‌های مورد نیاز سامانه‌های مختلف پرنده با فن‌آوری پیچیده است که تنها تعداد معدودی از کشور‌های جهان، صاحب فن‌آوری ساخت آن هستند.
کروز ایرانی وپهپادهای ایرانی زیر ذره‌بین متخصصان
بیش از یک دهه است که متخصصان صنایع دفاعی کشورمان با ساخت موتور مینی جت که "طلوع ۴" نام گرفته، موفق شده‌اند نیرو‌های مسلح و سایر بخش‌های صنعت را در این زمینه به خودکفایی در تولید این محصول برسانند و نمونه‌های دیگر آن همچون طلوع ۵ نیز در مراحل تولید قرار دارد.
کروز ایرانی وپهپادهای ایرانی زیر ذره‌بین متخصصان
از جمله دستاورد‌های مهمی که غرفه نهاد‌های رسمی کشورمان در نمایشگاه EURASIA۲۰۱۸ به عنوان اولین نمایشگاه و ایرشوی بزرگ کشور ترکیه، در معرض دید مردم و متخصصان قرار داده‌اند، نمونه‌ای از موتور طلوع ۴ است که در برخی پهپاد‌ها و موشک‌های مشهور ایرانی مورد استفاده قرار گرفته است.
کروز ایرانی وپهپادهای ایرانی زیر ذره‌بین متخصصان
به عنوان مثال، پهپاد کرار است که به عنوان اولین پهپاد ایرانی دارای موتور جت شناخته می‌شود، از این نمونه بومی بهره می‌برد که علاوه بر سرعت ۹۰۰ کیلومتر بر ساعت، برد تا ۱۰۰۰ کیلومتر و سقف پرواز ۷۵۰۰ تا ۱۲ هزار متر را برای "کرار" به همراه داشته است.
کروز ایرانی وپهپادهای ایرانی زیر ذره‌بین متخصصان
امکان پرواز کرار از هر نقطه برای دفاع هوایی یا انجام حمله علیه اهداف تعیین شده، اوج گیری مناسب و سرعت بالا از نکات مثبتی است که با کمک بهره گیری از موتور ایرانی فراهم آمده و می‌تواند به اجرای موفق ماموریت‌های رزمی توسط کرار کمک کند. موشک مشهور و پرقدرت «نور» نیز از دیگر تجهیزات دفاعی کشورمان است که از این نوع موتور بهره می‌برد و علاوه بر اینکه این کروز ضدکشتی، قابلیت پرتاب از سکو‌های ساحلی و دریایی را دارد، قابلیت پرتاب از بالگرد و هواپیما نیز برای این موشک فراهم شده تا تاکتیک درگیری با اهداف دریایی دشمن توسط این موشک، متنوع و برای دشمن غیرقابل پیش بینی باشد.
کروز ایرانی وپهپادهای ایرانی زیر ذره‌بین متخصصان
سرعت موشک نور با بهره‌گیری از چنین موتور قدرتمندی، در حدود ۱۰۰۰ کیلومتر در ساعت است و با یک ضرب و تقسیم ساده می‌توان دریافت پس از ورود این موشک ضد کشتی به محدوده رویت رادار، شناور فرصت اندکی برای مقابله با آن دارد. ویژگی‌های موتور بومی طلوع و نحوه ساخت آن در ایران، باعث تحسین متخصصان علوم نظامی در جهان هم شده و حتی کتابی با عنوان «طلوع ۴» توسط کارشناسی به نام «جس راسل» نیز منتشر شده است.
کروز ایرانی وپهپادهای ایرانی زیر ذره‌بین متخصصان
با گذشت یک روز از زمان افتتاح رسمی EURASIA۲۰۱۸، تعداد زیادی از کارشناسان و متخصصان نظامی و هوایی کشور‌های مختلف جهان با حضور در غرفه ایران به بررسی و مشاهده این موتور و سایر دستاورد‌های موجود در غرفه ٢١٣ اقدام کرده و به گفتگو با کارشناسان ایرانی حاضر در این بخش می‌پردازند.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت