انهدام یک تیم تروریستی در منطقه چالدران
روابط عمومی قرارگاه حمزه سیدالشهداء(ع) نیروی زمینی سپاه در اطلاعیهای از انهدام یک تیم تروریستی و هلاکت اعضای آن در منطقه چالدران خبر داد.
![انهدام یک تیم تروریستی در منطقه چالدران](https://static3.fardanews.com/thumbnail/GE1ZDIyYjA2N/SdsQBt-jClYzOjYWbHDYcYpUGMkpGTJp3QxTVGxb6TFEAfuHL-lxmP6vnw-e91LUtmUzjlWwh0Ios6kSpXEafQ,,/GE1ZDIyYjA2N.jpg)
باشگاه خبرنگاران جوان: به گزارش سپاه نیوز؛ روابط عمومی قرارگاه حمزه سیدالشهداء(ع) نیروی زمینی سپاه در اطلاعیه ای اعلام کرد: درپی دریافت اخبار و اطلاعاتی مبنی بر رخنه یک تیم تروریستی وابسته به استکبار جهانی به منطقه عمومی چالدران در استان آذربایجان غربی در شامگاه چهارشنبه و به شهادت رساندن دو تن از مردم بومی، تیم های عملیاتی قرارگاه حمزه سیدالشهداء(ع) نیروی زمینی سپاه که در منطقه حضور داشتند تروریستها را تعقیب و با آنان درگیر شدند.
این اطلاعیه می افزاید: در این درگیری با انهدام کامل تیم مذکور، چهار تروریست به هلاکت رسیده و سلاح ،تجهیزات ارتباطی و مهمات آنان به دست رزمندگان اسلام افتاد.
در این اطلاعیه تصریح شده است: رزمندگان قرارگاه حمزه سیدالشهداء (ع) نیروی زمینی سپاه با آمادگی و اشراف اطلاعاتی همه جانبه، در همراهی با سایر نیروهای اطلاعاتی، امنیتی، نظامی و انتظامی اجازه عرض اندام به ضد انقلاب و عناصر وابسته به دشمنان و ملت ایران را نداده و هرگونه تلاش آنها برای ایجاد ناامنی در کشور را با قاطعیت پاسخ خواهند داد.
دیدگاه تان را بنویسید