امیر موسوی: پیروزی در جنگ تحمیلی معادلات راهبردی قرن را تغییر داد
فرمانده کل ارتش گفت: پیروزی در جنگ نابرابر، فتح الفتوح و شبیه معجزه بود که نتایج معادلات راهبردی قرن را تغییر داد.
خبرگزاری فارس: امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش امروز (یکشنبه ۶ مهرماه ۹۹) در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی در سخنرانی خود که به مناسبت هفته دفاع مقدس بیان شد اظهار داشت: دفاع مقدس یک الگوی کامل از اراده، همت و یکپارچگی ملت برای ایستادگی و موفقیت است که همه اجزای تشکیل دهنده این الگو در آن نقش تعیین کننده داشتند.
وی افزود: ارتش با کمک سپاه و این دو با بسیج و این سه با جهاد سازندگی و این چهار رکن با پشتیبانی همه جانبه مردم و همه اینها با فرماندهی حضرت امام (ره) روی بومی از غیرت ملی با روح آموزههای عاشورایی این معجزه قرن را آفریدند.
* تغییر معادلات قرن معجزه بود
فرمانده کل ارتش تصریح کرد: اگرچه پیروزی در این جنگ نابرابر فتح الفتوح و شبیه معجزه بود، اما منظور من از پیروزی در جنگ معجزه قرن نیست، بلکه آن نتایجی است که معادلات راهبردی قرن را تغییر داد و طرحی نو درانداخت.
وی افزود: منظورمان آن شجره طیبهای است که شاخههای آن به اقصی نقاط عالم سرکشیده و مکتب مقاومت در برابر نظام سلطه را در قلب و روح حق طلبان نشانده و سقوط خداناباوران حق ستیز را تسریع کرده است.
سرلشگر موسوی ادامه داد: دفاع مقدس جمع چهره اشداء علی الکفاری انقلاب اسلامی در مقابل سلطهگران و رحمَاء بینهم در جمع مظلومان عالم است، چه خوب بود اگر میشد در یک جلسه از همه اجزای دفاع مقدس سخن گفت، از آن بسیجی تک تیرانداز تا سرلشکر فلاحی بالاترین مقام شهید نظامی دفاع مقدس، اگر میشد از گروههای کوچک شکار تانک تا بزرگترین و پیچیدهترین عملیات هوایی یعنی عملیات حمله به اچ ۳ سخن گفت چه خوب بود، از اولین پاسخ با ۱۴۰ فروند تا آخرین ضربه شصت در مرصاد، از انهدام کامل نیروی دریایی دشمن توسط نیروی دریایی ارتش در ۶۷ روز تا تپههایی که بیش از دو هزار روز دست به دست شدند و انفجار گلوله روی آنها آنقدر بود که قدشان کوتاهتر شد، از چذابهای که برای هر وجبش یک شهید تقدیم شد تا بازپسگیری خرمشهر که تا چشم کار میکرد دستهای بالارفتهای بود و پارچههای سفید و فریاد الدخیل.
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: از مقاومتی که شهرها کردند در مقابل موشکباران و بمبارانهای ناجوانمردانه تا ساقط کردن بیش از ۷۰ فروند جنگنده در یک عملیات، از پاره کردن مغرورانه قطعنامه جلوی دوربین تا جمله ملتمسانه و اینک پذیرفتیم هر آنچه شما خواسته بودید.
امیر موسوی تصریح کرد: از روزی که دیوانهای آمد سنگی انداخت و رفت تا طناب مرگی که به فرمان خداوند، شاه دزد به گردن دیوانه انداخت. افسوس که نمیشود در این زمان کوتاه این تابلوی شگفت را توضیح داد. نقاشی سحرآمیز دفاع مقدس آنقدر بیننده را محو جمال خود میکند که در توصیف تقریباً همه چیز را از یاد میبرد.
* کتاب قطور دفاع مقدس فقط برگی ورق خورده
وی ادامه داد: باور کنید از این کتاب قطور به جز برگی ورق نخورده است و گنج جنگ هنوز بکر و دست نخورده است، من در این فرصت کوتاه سعی میکنم به نمایندگی از خانواده شهدا، جانبازان و آزادگان و رزمندگان ارتش جمهوری اسلامی ایران اشاراتی را راجع به بخش ارتش در دفاع مقدس بیان کنم به این امید که سایر دوستان نقش بخشهای دیگر را به خوبی تبیین کنند.
سرلشگر موسوی ادامه داد: دو میلیون و ۵۰۰ هزار سرباز به همراه ۲۱۷ هزار پایور و معادل ۶۰ میلیارد دلار تجهیزات ارتش وارد جنگ شد و بیش از ۴۸ هزار شهید تقدیم انقلاب شکوهمند اسلامی کرد. نیروی زمینی محوری به عنوان میداندار و استخوانبندی اصلی جنگ از اولین روز تا پایان آن در همه عملیاتهای پدافندی و آفندی حضور تعیینکننده داشت، بازیابی و بازآرایی و تجدید سازمان و موفقیت در عملیات تثبیت و متوقف کردن دشمن در ابتدای جنگ، تشکیل و تحکیم خط پدافندی و نهایتاً طراحی و اجرای عملیاتهای آفندی مقطع دیگری از کارنامه ارتش و به ویژه نیروی زمینی در دفاع مقدس است.
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: نقش هوانیروز در دوران دفاع مقدس خود یک مقوله ویژه است، از اقدامات منحصر به فرد شهیدان شیرودی و کشوری و همرزمانشان در آغازین روزهای جنگ گرفته تا عملیات مرصاد، جابهجایی نیروها تا پشت خطوط دشمن، انتقال مجروحان و به صورت خلاصه حضور موثر و کارآمد در تمام عرصههای دفاع مقدس و همه عملیاتها، نقشآفرینی پدافند هوایی که در آن زمان بخشی از نیروهای هوایی بود در چشم صاحبنظران و پژوهشگران دفاع مقدس بسیار برجسته و ممتاز است.
ادامه دارد...
دیدگاه تان را بنویسید