اطلاعیه سپاه خوزستان در پی سرقتها و ناامنیهای اخیر در اهواز
سپاه ولی عصر(عج) خوزستان در اطلاعیهای اعلام کرد: در پی درخواستهای اخیر مردمی نسبت به ارتقاء امنیت عمومی جامعه در پی سرقتها و ناامنیهای اخیر در شهرستان اهواز، این نهاد آمادگی دارد در این زمینه ورود کند.
![اطلاعیه سپاه خوزستان در پی سرقتها و ناامنیهای اخیر در اهواز](https://static3.fardanews.com/thumbnail/Dc3YjMxM2IxZ/SdsQBt-jClYzOjYWbHDYcYpUGMkpGTJp3QxTVGxb6TFEAfuHL-lxmP6vnw-e91LUb_Y5QUYyuZ7zImzSIOmVmw,,/Dc3YjMxM2IxZ.jpg)
خبرگزاری ایسنا: سپاه ولی عصر(عج) خوزستان در اطلاعیهای اعلام کرد: در پی درخواستهای اخیر مردمی نسبت به ارتقاء امنیت عمومی جامعه در پی سرقتها و ناامنیهای اخیر در شهرستان اهواز، این نهاد آمادگی دارد در این زمینه ورود کند.
مشروح اطلاعیه سپاه حضرت ولی عصر(عج) خوزستان در ادامه آمده است:
"بسم الله الرحمن الرحیم
ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری حضرت ابا عبدالله الحسین(ع)، باتوجه به درخواست و مطالبه مردمی گسترده در فضای مجازی و مراجعات حضوری و مکتوب مبنی بر ورود و کمک سپاه ولیعصر(عج) به ارتقاء امنیت عمومی جامعه در پی سرقتها و ناامنیهای اخیر در شهرستان اهواز، ضمن تشکر از اعتماد عموم مردم به سپاه و بسیج، این نهاد انقلابی آمادگی دارد در صورت درخواست شورای تامین استان، نسبت به فعال نمودن گشتهای رضویون در تمام شهرهای استان برای کمک به تامین امنیت اجتماعی مردم عزیز و بزرگوار استان اقدام نماید."
دیدگاه تان را بنویسید