تحویل سه فروند جنگنده کوثر تا پایان سال

کد خبر: 1014681

امیر حاتمی گفت: امیدواریم تا پایان سال سه فروند جنگنده کوثر تحویل نیروی هوایی ارتش دهیم.

تحویل سه فروند جنگنده کوثر تا پایان سال

خبرگزاری تسنیم: امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در برنامه تیتر یک شبکه خبر طی سخنانی در آستانه روز صنعت دفاعی طی سخنانی اظهار داشت: صنعت هوایی یک صنعت پیشرفته است که ایمنی در این صنعت بسیار مهم است و کشوری که می تواند در حوزه ساخت هواپیما به یک دستاورد واقعی برسد نمایانگر این است که دارای بلوغ فناوری است.

وی ادامه داد: ما دو دستاورد قابل توجه در این حوزه داشتیم یکی جنگنده آموزشی کوثر که سال 97 رونمایی شد که سه فروند از آن را نیز هم تحویل نیروی هوایی. دادیم و امیدواریم تا پایان سال 3 فروند دیگر تحویل دهیم. در کنار آن یک هواپیمای آموزشی با نام یاسین رونمایی شد که الان در حال طی کردن مسیر خود است. قبل از آن هواپیمای a90 را تولید کرده بودیم که نیاز مرحله قبلی آموزشی خلبانی است.

امیر حاتمی ادامه داد: همچنین در آینده نزدیک خط تولید موتور جت بومی اوج را نیز راه اندازی می‌کنیم.

وزیر دفاع با اشاره به دستاوردهای ودجا در حوزه رزم زمینی گفت: در حال طراحی تیرباری برای نصب روی شناور ها هستیم که بتواند با موشک های کروز مقابله کند. روی تحهیزات قدیمی رزم زمینی هم از شرایط خوبی برخورداریم و سعی کرده ایم تجهیزات قدیمی را هم متناسب نیاز روز بروز رسانی کنیم. امروز در صنایع دفاعی به بلوغ رسیده ایم و همه الزامات این چرخه را د اختیار داریم. انروز دفاتر طراحی متعددی داریم که بر اساس طراحی آنها تجهیزات ساخته می شوند و در جایی که نیاز به فناوری جدید داریم دفاتر توسعه فناوری این نیاز را بر طرف می کنند. امروز با فاصله زمانی کمی تغییرات روی تجهیزات انجام می شود چون طراحی تجهیزات بومی است.

وی درباره قدرت موشکی کشور گفت: مجموعه موشکی ما یک مولفه بسیار مهم در دفاع راهبردی ما است و آنجایی که بخوایم از جنگ جلوگیری کنیم مهم است که این قدرت موشکی این موضوع را به دشمن فرامنطقه ای می فهماند. این قدرت متعلق به مردم ایران است و تا زمانیکه نیاز به دفاع داریم این نیاز بروز می شود و این حساسیت دشمن به توان موشکی بخاطر آن است تا این قدرت را از دست مردم ایران خارج کنند و اگر می خواهیم امنیت داشته باشیم باید قدرت داشته باشیم و یکی از مولفه های مهم قدرت ما قدرت موشکی است. ما به دقت دشمن را زیر نظر داریم و کاری می کنم تجهیزات ضد موشک دشمن بی اثر شود و با قدرت می گوییم که موشک های ما از پدافندهای آنان عبور می کند.

وی ادامه داد: زمانیکه پهپاد آنها تجاوز می‌کند و در زمان تجاوز مورد اصابت قرار می گیرد و یا اینکه اتاق جلسه تروریست ها را روی سرشان خراب کردیم طبیعی است که دشمن دیگر درباره توان موشکی ما شبهه افکنی نکند و همه دیدند که ما عین الاسد را روی سرشان خراب کردیم و به نظرم به شبهه دشمن پاسخ عملی داده شد.

امیر حاتمی درباره تلاش آمریکا برای تمدید تحریم های تسلیحاتی ایران مطرح کرد: یک دلیل این است که آمریکایی ها از حدود یکسال پیش با دریوزگی یک کاری را انجام دادند و رویکرد غلطی را انتخاب کردند و ایران کفت شما نمی توانید با فشار ایران را وادار به تسلیم بکنید. آنها تلاش کردند روی تمدید تحریم تسلیحاتی ایران کار تبلیغاتی کردند و خوشبختانه دنیا در مرحله ای نیست که این قلدری را بپذیرد. دلیل دیگری هم وجود دارد که آنهم اینکه در یکسال گذشته مردم دنیا یک وجه دیگری از قدرت دفاعی ایران را دیدند. ما اعلام کردیم توانایی تامین سلاح و تجهیزات کشورهایی که نیازمند هستند را داریم.

وزیر دفاع درباره صادرات محصولات دفاعی عنوان کرد: ما در تعدادی از اقلام عمده محدودیت صادرات داریم اما بخشی از محصولات ما این محدودیت صادراتی را ندارد و این کار الان هم در حال انجام است اما ظرفیت ما بیشتر از این است. ما الان هم تعاملات خوبی را در حوزه تجهیزات داریم که قابل گسترش هم هست.

وی با مقایسه بودجه بنیه دفاعی کشور در قبل و بعد از انقلاب گفت: بودجه بنیه دفاعی ما 5 درصد کل بودجه کشور است که نسبت به قبل از انقلاب هم بسیار کمتر است چون قبل از انقلاب این رقم 35 درصد بوده است. بودجه دفاعی ما به صورت متوسط برای بنیه دفاعی حدود 1 میلیارد دلار است که این عدد با بودجه دفاعی برخی کشورهای همسایه هم قابل مقایسه نیست. ما می توانیم الگوی صنعت دفاعی ارزان را ارائه کنیم که دلیل آنهم همین بومی و خوداتکا بودن است.

مبنای درخواست ردیف بودجه مستقل برای تحقیقات دفاعی این است که جیزی که قدرت بازدارندگی ما را حفظ می کند تحقیقات است. ما سالانه حدود 150 طرح تحقیقاتی را به محصول تبدیل می کنیم.

وزیر دفاع عنوان کرد: در روز صنعت دفاعی در حوزه هوایی خط تولید موتور اوج را افتتاح خواهیم کرد. از یک موتور جدید هم رونمایی خواهیم کرد که از لحاظ فناوری ما را یک نسل جلو می اندازد. یک نمایشگاه از پهپادهای جمهوری اسلامی خواهیم داشت.

امیر حاتمی تصریح کرد: قدرت دفاعی امروز جمهوری اسلامی ایران نسبت به شده های گذشته غیر قابل مقایسه است و ما از یک قدرت دفاعی کاملا مطمئن برخور دار هستیم. پیام این قدرت برای دشمنان این است که اگر کسی بخواهد به ایران تجاوز کند با پاسخ کوبنده مواجه خواهد شد و اگر کسی چنین کاری بکن. با انبوهی از آتش مواجه خواهد شد. ما از این قدرت برخورداریم که اگر از خانه علیه ما توطئه شود آن خانه را بر سرشان خراب کنیم. این حاصل یک اندیشه راهبردی است که حضرت امام بنیان گذاشته و رهبر انقلاب آن را ادامه دادند و مردم هم از آن حمایت کردند.

به نظر ما دشمنی اصلی با جمهوری اسلامی از ناحیه آمریکا است و رژیم صهیونیستی هم در زمینه آن است و ما هم خودمان را برای این تهدید آماده کرده ایم.

وزیر دفاع ادامه داد: برنامه فضایی جمهوری اسلامی یک برنامه دائمی است و ما همه چرخه فضایی را در اختیار داریم. برای امسال هم برنامه ریزی پرتاب تحقیقاتی داریم. امیدوار هستم که این اتفاق امسال بیافتد.

امیر حاتمی درباره توان صنایع دریایی وزارت دفاع گفت: ما در سال‌های گذشته انواع شناورهای تندرو و شناورهای بزرگ‌تر تولید کرده ایم. برای نیروی دریایی ارتش امسال یک شناور از کلاس موج و یک شناور مین شکار را تحویل می دهیم. مهمتر از خود این محصولات تجهیز این شناورها است که بدون تردید در حد قدرت های بزرگ جهان است.

وی درباره همکاری با بخش های غیر نظامی اظهار داشت: همکاری خیلی خوبی با دوستان عزیز در کشور برای کمک به خودرو سازی اتفاق افتاد و نیازهایی که ما مشابه آن را داشتیم را در یک فضای صمیمانه در اخیتار آنها قرار گرفت که امروز این قرار دادها حدود 1000 میلیارد تومان است.

وزیر دفاع در پایان گفت: ما یکی از برنامه های منظم که داشتیم با نیروی انتظامی بوده است به نحوی که در سال 97 دو برابر سال 96 نیازهای مرزبانی را تامین کردیم.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد