ایروانی: عدالت بند نخست اقتصاد مقاومتی است

کد خبر: 997909

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان "حمایت از تولید بسیاری از مشکلات ما را حل خواهد کرد", گفت: در مقابل تولیدات نباید از واردات حمایت کنیم.

ایروانی: عدالت بند نخست اقتصاد مقاومتی است

خبرگزاری تسنیم: محمدجواد ایروانی در گفتگوی ویژه خبری با بیان اینکه مطلب مهمی که امام راحل برای ایجاد انقلاب اسلامی پیگیری کردند تغییر باور به دین بود، افزود: باور رایج آن زمان به دین، این بود که دین مانع پیشرفت است و برای رسیدن به توسعه و مدرنیته باید سنت‌ها از جمله دین کنار گذاشته شود.

وی ادامه داد: حضرت امام راحل، دین اسلام را دین جامع الاطراف، فرانهاد، محرک و برانگیزاننده برای رفع استضعاف و ظلم و ستم می‌دانستند.

ایروانی گفت: در آن زمان، برخی‌ها دین را در تضاد با علم می‌دانستند در صورتی که امام راحل دین و علم را ممزوج می‌دانستند.

وی با ابراز اینکه "عقلانیت در شرع ما و دین اسلام وجود دارد", افزود: برخی‌ها دین را مخالف دموکراسی و مردم‌سالاری می‌دانستند در حالی که الگوی مردم‌سالاری دینی بر پایه مبانی ارزشی، یک الگوی موفق در جهان بوده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با یادآوری اینکه دین هم برای دنیا و هم برای آخرت است، گفت: مارکسیست‌ها دین را افیون توده‌ها می‌دانستند، اما امام با انقلاب اسلامی و تأسیس نظام جمهوری اسلامی، بزرگترین گسست و شکست را برای تئوری جدایی دین از سیاست ایجاد کرد و همه از جمله کاستروی کمونیست هم معترف شدند که دین اسلام دین رهایی‌بخش بوده است.

ایروانی افزود: به‌قول حضرت امام راحل، ​ عدالت‌گستری جوهره حکومت است و بدون آن مفهومی ندارد و اگر کسانی خلاف عدالت عمل کنند خلاف موازین اسلام عمل کرده‌اند.

وی با تأکید به اینکه "باید همه سیاست‌ها و تدابیر در چارچوب‌هایی باشد که با شابلون عدالت آن را ببینیم", اضافه کرد: این آرمان‌ها بر اساس اصل ۱۱۰ قانون اساسی در سیاست‌های کلی نظام، تبلور یافت و اکنون مجموعه غنی از سیاست‌های کلی داریم که ابلاغ و در حوزه اقتصاد هم سیاست‌های اقتصاد مقاومتی برای اجرا ابلاغ شده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: به‌نظر می‌رسد هنوز پارادایم لیبرالی بر اقتصاد ما حاکم است.

ایروانی گفت: عدالت یعنی فراهم آوردن فرصت و امکانات برای ارتقای گروه‌های متوسط و پایین جامعه که موضوع بند نخست اقتصاد مقاومتی است.

وی افزود: امام راحل بر تولیدگرایی و مردمی کردن اقتصاد تأکید داشتند و مقام معظم رهبری هم بر این موضوعات تأکید دارند.

ایروانی با اشاره به اینکه از تحریم‌ها، فرصت‌طلبی‌های خوبی به‌نفع تولید و سرمایه‌گذاری شده است، ادامه داد: رتبه رشد علمی ایران از ۱۵۰ در ابتدای انقلاب به رتبه ۱۷ رسیده و ۱۱ برابر متوسط رشد جهانی است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد:​ از این فرصت باید استفاده کنیم و اقتصاد کشورمان را دانش‌بنیان کنیم.

ایروانی ابراز کرد:​ قانون عملیات بانکی بدون ربا، تولیدمحور است و باید اجرا و بر اجرای آن نظارت شود.

وی گفت: شیرین‌ترین و قوی‌ترین سهام در سبد سهام عدالت وجود دارد و نباید مردم را به واگذاری و فروش سهام تشویق کرد.

ایروانی افزود: اغنیا نباید سر سفره فقرا بنشینند و باید اجازه دهند مردم، شیرینی داشتن این سهام را بچشند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:​ بر اساس مطالعات جهانی، ایران دارای اقتصاد صد تریلیون دلاری است و رقبا و مخالفان ما از بروز یک قدرت بزرگ اقتصادی در منطقه، ترس دارند.

وی همچنین گفت: تولید داخل با توجه به ظرفیت‌های دانشی کشورمان می‌تواند بسیار سریع رشد کند.

ایروانی با بیان اینکه "مقررات دست‌وپاگیر فراوانی داریم که باید برداشته شود", اضافه کرد: بنگاه‌های کوچک و متوسط هم باید تأمین مالی شوند و نباید تأمین مالی فقط به شرکت‌ها و بنگاه‌های بزرگ، محدود شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: امام راحل به آحاد جامعه توجه داشتند و خواهان رشد متوازن در جامعه بودند و حکومت را برای عدالت می‌خواستند.

ایروانی ادامه داد: خوداتکایی، خودکفایی و توجه به ظرفیت‌های ملی از دیگر آرمان‌های امام راحل و مشارکت فراگیر مردمی جزو آموزه‌های ایشان بوده است.

وی اضافه کرد:​ الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت هنوز نهایی نشده و سند چشم‌انداز هم مطابق الگو است و هدف‌گذاری کمی و کیفی دارد و جهت‌دهی می‌کند و تفسیر بیشتر آن در سیاست‌های کلی نظام آمده است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    Markets

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد