پیشرفت سامانههای مبارزه با قاچاق کالا و ارز به بیش از ۹۰ درصد رسید
رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز از راه اندازی سامانه های مبارزه با قاچاق کالا و ارز طی سال جاری در کشور خبر داد و گفت: پیشرفت عملیات فنی و اجرایی این سامانه ها در سال ۹۷ و ماقبل آن شاید در حد ۱۰ تا ۱۵ درصد بود اما در سال ۹۸ به بیش از ۹۰ درصد رسید.
خبرگزاری فارس: علی مویدی خرم آبادی رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز از راه اندازی سامانه های مبارزه با قاچاق کالا و ارز طی سال جاری در کشور خبر داد.
مویدی خرم آبادی در گفتگو با برنامه «سکه تمام بهار» رادیو اقتصاد افزود: امروز اقتصاد، تجارت و فعالان در عرصه تجارت می بایست در بستر سامانه ها و سیستم های الکترونیکی حرکت کنند.
وی همچنین اظهارداشت: کشورهای که موفق به ایجاد چنین سامانه هایی شده اند توانسته اند توفیقات خوبی کسب کنندو ضریب امنیت و تجارت خود را بالا ببرند.
رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: اولویت نخست کاری این ستاد طی سال گذشته بسترسازی لازم برای ایجاد سامانه های مبارزه با قاچاق کالا و ارز در کشور بوده است. پیشرفت عملیات فنی و اجرایی این سامانه ها در سال ۹۷ و ماقبل آن شاید در حد ۱۰ تا ۱۵ درصد بود اما در سال ۹۸ به بیش از ۹۰ درصد رسید. بسترهای لازم در حال حاضر برای پیاده سازی سامانه های مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال ۹۹ فراهم و می تواند عملیاتی شود. این سامانه ها می تواند دستاوردهای مختلفی برای کشور به همراه داشته باشد.
وی در بخش دیگری از این برنامه رادیویی اظهار داشت: مقام معظم رهبری چند سالی که فلش حرکت نظام را به سمت بنیه مباحث تجاری و اقتصادی معطوف کرده است.
مویدی خرم آبادی افزود: شعار راهبردی سال ۹۸ از سوی معظم له به «رونق تولید» و امسال به نام «جهش تولید» تعیین شده است.
وی اظهارداشت: ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز سال گذشته با یک نگاه کاملا علمی و دانش بنیان تلاش کرد بسترسازی خوبی در جهت اقدامات پیشگیرانه و ایجابی در بحث قاچاق انجام دهد و در عین حال با همفکری تمامی دستگاه ها و صاحبنظران تعامل خوبی با شرکت های دانش بنیان برقرار تا بتواند نگاه مردم را به قاچاق و نگرش مردم به مبارزه با قاچاق را یک نگاه واقع بینانه قرار دهد و در عین حال میل به قاچاق در فکر و ذهن مردم صورت نپذیرد.
رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز اضافه کرد: این امر نیازمند یکسری اقدامات فرهنگی در جامعه بود که خوشبختانه به خوبی صورت گرفت.
وی افزود: جدا از این تعامل خوبی بین بخش دولتی و خصوصی در جهت تقویت بنیه مباحث تجاری، اقتصادی و تولیدی در کشور شکل گرفت و توفقیات خوبی در حوزه های مختلف به خصوص صنعت پوشاک حاصل شد.
مویدی خرم آبادی اظهارداشت: خوشبختانه با تعامل نزدیک و چهره به چهره با فعالان حوزه پوشاک خلاء های که در این بخش وجود داشت آسیب شناسی خوبی انجام شد و بر اساس همین تعامل و هم افزایی صنعت پوشاک کشور سال گذشته جهش بسیار خوبی را تجربه کرد.
وی ادامه داد: پوشاک ایران امروز دارای یک برندی که شاید در منطقه و حتی کشورهای فرا منطقه ای هم این برندها را نداشته باشد.
رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز یادآورشد: این آمار و اطلاعات نشان می دهد که در راستای تحقق شعار سال گذشته یعنی رونق تولید توفیقات خوبی صورت گرفته که بخش اعظمی از این توفقیات حاصل تلاش های این ستاد بوده است.
دیدگاه تان را بنویسید