تاکسیهای تلفنی چگونه سهمیه سوخت را پیگیری کنند؟
مدیر برنامهریزی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی گفت: تاکنون یک مرحله برای ۳۰ هزار راننده آژانس، اطلاعات دریافت و سهمیه سوخت واریز شده است.
خبرگزاری تسنیم: شهرام رضایی، مدیر برنامهریزی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی اظهار داشت: برای آژانسها، تاکسیهای تلفنی، تاکسیهای اینترنتی، سرویسهای مدارس و هر شخصی که از اعتبار در کنار کارت هوشمند سوخت خود استفاده میکند، متولی سهمیه سوخت وزارت کشور است.
وی افزود: آژانسها و تاکسیهای تلفنی زیر نظر صنف هستند و صنف نیز زیر نظر وزارت صنعت، معدن و تجارت است و از طریق صنف، اطلاعات فعالان آژانسها و تاکسیهای تلفنی به وزارت کشور ارسال میشود؛ پس فعالان این عرصه برای دریافت سهمیه سوخت خود، باید از صنف خود پیگیری کنند.
مدیر برنامهریزی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی تصریح کرد: تاکنون یک مرحله برای ۳۰ هزار راننده آژانس، اطلاعات دریافت و سهمیه سوخت واریز شده است.
رضایی با اشاره به اینکه برای رانندگان آژانس و تاکسی تلفنی سامانهای جهت ثبت میزان پیمایش وجود ندارد، گفت: در یک نوبتی که در تاریخ ۱۱ دی ماه سال جاری، سهمیه سوخت برای ۳۰ هزار راننده آژانس واریز شد، احتمالا صنف مربوطه تأیید کرده که این خودروها مثلا به میزان ۲۰۰ لیتر پیمایش داشتهاند؛ البته قرار شده که دو ماه به صنف مربوط به فعالیت رانندگان آژانس فرصت داده شود که سامانهای برای خود ایجاد کنند.
وی ادامه داد: تا زمانی که سامانهای مشخص برای رانندگان آژانس و تاکسی تلفنی ایجاد شود، قرار بر این است که به صورت اعلام لیستی از سوی صنف به وزارت کشور و از وزارت کشور به وزارت نفت، سهمیههایی به افراد حاضر در این لیست ها، به همان صورت که در یک نوبت واریز شد، پرداخت شود.
مدیر برنامهریزی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی خاطرنشان کرد: در واقع در حال حاضر هر شخصی که در آژانس و تاکسی تلفنی کار میکند و تاکنون سهمیه سوختی برای فعالیت خود نگرفته است، با مراجعه به صنف خود، پیگیر این موضوع شود که نامش در لیستی که به وزارت کشور ارسال میشود، قرار گیرد.
وی افزود: شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی مجری سهمیه بندی بنزین است و آنچه از سهمیهها به رانندگان آژانس در یک نوبت تخصیص پیدا کرده، بر اساس لیستی بوده که از وزارت کشور به ما داده شده است، پس هر نوع پیگیری باید از طریق صنف و از وزارت کشور صورت گیرد.
دیدگاه تان را بنویسید