جلسه ویژه ستاد تنظیم بازار برای جلوگیری از افزایش قیمتها
جلسه ویژه ستاد تنظیم بازار برای جلوگیری از افزایش قیمتها به بهانه گرانی بنزین، عصر امروز با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت برگزار میشود.
خبرگزاری میزان: ستاد تنظیم بازار، عصر امروز با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت، جلسه فوقالعاده خواهد داشت.
با توجه به وضعیت مناسب ذخایر کالایی و وفور کالا در مبادی عرضه، در این جلسه اقدامات لازم برای مدیریت نظارتها در بازار صورت میگیرد تا افزایش قیمتی در کالاهای اساسی به بهانه گرانی بنزین در بازار رخ ندهد.
این جلسه با حضور نمایندگان سازمانهای صنعت، معدن و تجارت، سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان، بازرسی اصناف، سازمان تعزیرات حکومتی و سایر نهادهای نظارتی، برای نظارت و کنترل بازار به منظور مقابله با گرانفروشی برگزار میشود.
البته مردم میتوانند از طریق ابزارهای نظارتی از جمله سامانه رصد آنلاین قیمت کالاهای اساسی، شماره تلفن ۱۲۴ سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان و نیز سایت www.۱۲۴.ir گرانفروشیها را گزارش و شکایت خود را ثبت کنند. ۴۵ هزار تن مرغ تنظیم بازاری وارد میشود
همچنین بر اساس مصوبه کارگروه تنظیم بازار مقرر شده ۴۵ هزار تن مرغ برای تامین ذخایر راهبردی به کشور وارد شود.
این کارگروه در جلسه اخیر خود مصوب کرده است که ۷۰ هزار تن مرغ برای ذخایر راهبردی تا پایان سال تامین شود، اما با توجه به اینکه حداکثر توان ذخیرهسازی مرغ تا پایان سال از محل تولید داخل ۲۵ هزار تن است مقرر شد مابقی از محل واردات تامین شود.
متن مصوبه اخیر کارگروه تنظیم بازار به شرح زیر است:
"مقرر گردید شرکت پشتیبانی امور دام با توجه به بند دوم ابلاغیه شماره ۶۴۰۱۵/ت ۵۶۸۷۳ هـ - مورخ ۹۸/۵/۲۴ در الزام این شرکت به همکاری و هماهنگی در اجرای سیاستها و مصوبات کارگروه تنظیم بازار اقدامات لازم برای ترمیم ذخایر راهبردی گوشت مرغ تا سقف ۷۰۰۰۰ تن را انجام و گزارش آن را به صورت ماهیانه به کارگروه ارائه نماید.
تبصره: همچنین با توجه به اعلام وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر حداکثر توان ذخیرهسازی مرغ تا پایان سال به میزان ۲۵ هزار تن (شامل موجودی و خریدهای دارای قراداد) مقرر گردید اقدامات لازم جهت تامین ذخایر از محل واردات صورت پذیرد.
بر اساس مصوبه کارگروه تنظیم بازار شرکت پشتیبانی امور دام، شرکت بازرگانی دولتی ایران و دفتر خدمات بازرگانی وزارت صنعت معدن و تجارت برای ثبت سفارش این محصول اقدام کنند و بانک مرکزی نیز ارز مورد نیاز واردات این محصول را تامین کند.
دیدگاه تان را بنویسید