تصمیم وزیر اقتصاد درباره مشکلات کارگران هپکو

کد خبر: 954942

وزیر اقتصاد گفت: درباره سهامدار عمده شرکت هپکو اراک مذاکراتی با دو نفر از متقاضیان داریم که یکی از آن‌ها به مرحله نهایی رسیده و امیدواریم طی هفته آینده به طور قطعی تعیین تکلیف شود.

تصمیم وزیر اقتصاد درباره مشکلات کارگران هپکو

خبرگزاری صدا و سیما: فرهاد دژپسند در حاشیه جلسه معارفه رئیس جدید سازمان خصوصی‌سازی درباره حل مشکلات کارگران هپکو اراک گفت: خوشبختانه به تازگی مدیر جدید و پر انرژی منصوب شد که بر اساس ارزیابی ما برنامه مشخصی دارد.

وی افزود: من از کارکنان این واحد می‌خواهم که اجازه بدهند مدیر جدید کار خود را آغاز کند و امیدواریم در آینده نه چندان دور این مشکل حل شود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: درباره سهامدار عمده شرکت هپکو اراک مذاکراتی با دو نفر از متقاضیان داریم که یکی از آنها به مرحله نهایی رسیده و امیدواریم طی هفته آینده به طور قطعی تعیین تکلیف شود.

دژپسند با اشاره به نوسانات بازار بورس گفت: این نواسانات در یک دامنه مشخص طبیعی است و نباید شتابزده عمل کرد.

روش‌های واگذاری باید اصلاح شود

وزیر امور اقتصادی و دارایی همچنین با اشاره به اینکه موارد انتقاد در خصوصی سازی‌ها را بررسی کردیم افزود:​ مراحل واگذاری منطبق بر قوانین و مقررات انجام شده است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: قانون جدیدی که چند ماه قبل ابلاغ شد برای خریداران سهام راهبردی علاوه بر اهلیت مالی باید اهلیت فنی و تخصصی نیز سنجیده شود که این قانون پیش از این وجود نداشت.

وزیر امور اقتصادی و دارایی اضافه کرد: سعی می‌کنیم در هیئت واگذاری روش‌های واگذاری و قیمت‌گذاری را متنوع کنیم و از روش‌هایی مثل واگذاری مدیریت و اجاره به شرط تملیک استفاده شود.

وی با بیان اینکه امسال ۶ پالایشگاه و سهام بیمه البرز به عنوان سهام دولتی در بورس عرضه شد گفت:​ هدف از واگذاری ها، ​ تأمین مالی دولت نیست بلکه ضرورت اجتناب‌ناپذیر برای نجات اقتصاد کشور از دولتی بودن است.

دژپسند با اشاره به اینکه آقای پوری حسینی رئیس سابق سازمان خصوصی سازی قبل از بازداشت شدن استعفاء داده بود افزود: بازداشت وی همزمان با استعفایش شد.

وی ادامه داد: ممکن است یک مدیر دچار اشتباه شود، اما این موضوع با انحراف و فساد متفاوت است.

وزیر اقتصاد گفت: رئیس جدید سازمان خصوصی‌سازی در شرایطی این سمت را قبول می‌کند که باید با اشراف بر قوانین و قبول خطر مدیریتی وارد شود و در این مسیر نمی‌شود با ترس و واهمه جلو رفت.

وی با بیان اینکه آقای صالح مسلط به قانون است افزود: قرار نیست در این سازمان اموال دولت به تاراج گذاشته شود و کسی نباید دندان تیز و برای خودش سفره‌ای پهن کند که سلامت آقای صالح نیز برای ما مشخص است.

دژپسند با اشاره به ضرورت هدایت نقدینگی به بورس و حمایت از تولید گفت:​ خوشبختانه در سه ماهه نخست امسال بر اساس آمار بانک مرکزی، ​ رشد اقتصادی غیر نفتی کشور مثبت چهار دهم درصد بوده است.

تصمیم وزیر اقتصاد درباره مشکلات کارگران هپکو

واعظی: با جدیت بدنبال گسترش حجم روابط و مبادلات هستیم

رئیس دفتر رئیس‌جمهور با بیان اینکه با جدیت بدنبال گسترش حجم روابط و مبادلات هستیم، گفت: تهران و آنکارا می‌توانند هسته اصلی تعامل توسعه محور با سایر کشورهای منطقه باشند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، محمود واعظی روز چهارشنبه در همایش فرصت های سرمایه گذاری ایران و ترکیه با اشاره به برگزاری منظم نشست های سه جانبه سران کشورهای ایران، روسیه و ترکیه با هدف حل بحران سوریه و برقراری آرامش و صلح و ثبات در این کشور، اظهارداشت: تلاش روسای جمهور سه کشور در این نشست ها همواره این بوده که با هم افزایی و همکاری ضمن حل بحران سوریه، به تامین امنیت منطقه کمک کنند.

وی تصریح کرد: در کنار اجلاس سه جانبه اخیر، فرصت بسیار خوبی برای روسای جمهور ایران و ترکیه فراهم شد که جلسه دو جانبه بسیار سازنده و صمیمی برگزار کنند و هیات های عالیرتبه دو کشور نیز دیدارها و مذاکرات خوبی با همتایان خود داشتند.

رئیس دفتر رئیس جمهور ، بیست و هفتمین کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور را در مقایسه با کمیسیون های قبلی بسیار موفق ارزیابی‌کرد و اظهار داشت: مشکلات مطرح شده در این کمیسیون نسبت به گذشته کمتر بود و دستاوردهای بسیار بالایی داشت.

واعظی ادامه داد: هم‌افزایی موجود بین ایران و ترکیه بویژه در ارتباط با مسایل اقتصادی می‌تواند نقطه عطفی در نزدیکتر کردن ملتهای دو کشور باشد.

رئیس دفتر رئیس جمهور با اشاره به تلاش های انجام شده در حوزه همکاری های اقتصادی بویژه در بخش موافقتنامه تجارت ترجیحی، تاکید کرد: درحال آماده کردن تجار دو کشور برای حرکت به سمت تجارت آزاد هستیم و تلاش دو دولت این است که مسیر را برای همکاری بخش های خصوصی دو کشور تسهیل کنند.

واعظی خاطرنشان کرد: با توسعه تبادلات تجاری و سرمایه‌گذاری مشترک و کمک به افزایش حجم تجارت و سرمایه‌گذاری باید به سمتی حرکت کنیم که بتوانیم همه نیازمندی‌های دو ملت در دو کشور را خودمان تولید و تامین کنیم.

رئیس ایرانی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و ترکیه با بیان اینکه اتاق‌های بازرگانی دو کشور و شورای مشترک بازرگانی ایران و ترکیه در این زمینه مسئولیت بسیار سنگینی دارند،اظهار داشت: آنچه ما در کمیسیون مشترک دو کشور تصمیم می‌گیریم، فراهم کردن بستر همکاری ها و مشخص کردن نقشه راه یکساله است و بخش های خصوصی دو کشور است که باید اجرا کننده سیاست ها باشند .

واعظی در ادامه به برگزاری نشست مشترک با وزیر تجارت ترکیه و تجار دو کشور در آنکارا اشاره کرد و گفت: بعضی از مشکلات جزیی مانع سرعت همکاری ها شده بود که در این نشست مشترک، این مشکلات شناسایی شدند.

رئیس دفتر رییس جمهور با بیان اینکه درکمیسیون اقتصادی توافق کردیم کمیته مشترک ویژه‌ای با شعباتی در تهران و آنکارا ایجاد کنیم، گفت: تشکیل کمیته مشترک امکان طرح مشکلات تجار و رفع سریع تر آنها را مهیا می سازد.

وی خاطرنشان کرد: آنچه در حوزه تجارت در کمیسیون مشترک توافق کردیم باید بطور ویژه پیگیری و عملیاتی شوند تا تجار ایرانی و ترک بتوانند راحت تر به فعالیت بپردازند.

واعظی با تاکید بر اینکه دو طرف با جدیت بدنبال گسترش حجم روابط و مبادلات هستیم ، اظهارداشت: با وزرای انرژی ، تجارت و حمل و نقل ترکیه مذاکرات و جلسات بسیار سازنده و عملیاتی با هدف برطرف کردن مشکلات فرا روی تجار دو کشور داشتیم.

رئیس دفتر رییس جمهور همچنین به همکاری‌های دو کشور در زمینه مسایل بهداشتی و دارویی اشاره کرد و گفت: امروز همچنین ملاقاتی با وزیر بهداشت ترکیه دارم و در آن همه مسایل مربوط به این حوزه را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

وی با بیان اینکه آمریکا با اعمال تحریم ، به دنبال تحت تاثیر قرار دادن روابط ایران و ترکیه است، افزود: در دورانی که با تحریم ها مواجه هستیم، باید تلاش کنیم که حجم روابط‌ دو کشور تحت تاثیر این تحریمها کاهش نیابد.

واعظی با قدردانی از رئیس جمهور و دولت ترکیه که همواره تحریم های تحمیلی آمریکا علیه ایران را محکوم کردند، افزود: تردیدی نداریم که دولت ترکیه این تحریم ها را قبول ندارد و از طرف دیگر باید ملاحظات برخی شرکتها نیز مورد توجه قرار گیرد.

رئیس دفتر رئیس جمهور امضای موافقتنامه تجارت ترجیحی در آینده نزدیک را آغازگر تجارت آزاد و ایجاد فرصت برای تجار ایرانی و ترک دانست و گفت: این اقدام برای افزایش حجم روابط است و در ارتباط با تسهیل روابط بانکی‌مان نیز پیشرفت‌ها و توافقات بسیار خوبی داشتیم.

وی گفت: در رابطه با بخش حمل و نقل نیز توافقات خوبی داشتیم و به دنبال این هستیم که حمل و نقل در همه ابعاد گسترش پیدا کند.

واعظی از تسهیلات ویژه برای سرمایه گذاران ترک در منطقه ویژه اقتصادی ماکو خبر داد.

در پایان این همایش، سند نهایی بیست و هفتمین نشست کمیسیون مشترک همکاریهای اقتصادی ایران و ترکیه امضا شد.

همچنین دکتر واعظی صبح امروز با تعدادی از تجار ایران و ترکیه جداگانه دیدار و برای حل مشکلات آنها دستور پیگیری های لازم را صادر کرد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

تازه های سایت