عادل آذر: فاکتور سازی دستگاههای اجرایی جرم است
رئیس دیوان محاسبات کشور با اشاره به اینکه بخشی از اموال دولت شناسنامه ندارند، گفت: نداشتن شناسنامه اموال دولت یکی از چالشهای مهم در کشور به شمار میرود.
خبرگزاری مهر: رئیس دیوان محاسبات کشور با اشاره به اینکه بخشی از اموال دولت شناسنامه ندارند، گفت: نداشتن شناسنامه اموال دولت یکی از چالشهای مهم در کشور به شمار میرود.
عادل آذر ظهر پنج شنبه در شورای اداری استان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: مسئولان چهارمحال و بختیاری باید به نظارت مستمر، پیشگیرانه، هدایتگر و مقتدرانه را که رویکرد دیوان محاسبات کشور است به خوبی عمل کنند.
وی افزود: سعی شده ۳۰۰ هزار حسابرس دیوان محاسبات در خدمت توسعه استانها قرار گیرند.
وی با بیان اینکه نشست شورای نظارتی در سطح کلان نیز برگزار میشود، افزود: خط مقدم توسعه هر استان مدیران دستگاههای اجرایی آن استان هستند، زیرا این قشر در میدان عمل قرار دارند.
آذر تصریح کرد: ۹۸.۵ درصد از بودجه در اختیار قوه مجریه است و به نسبت اعتبارات، به بقیه قوا همه توجه میشود، اما اهمیت بیشتری به قوه مجریه داده میشود.
وی تاکید کرد: وظیفه دیوان محاسبات پاسداری از منابع انسانی و مدیران است که نباید اجازه دهیم برای مدیران دستگاهها پرونده و تخلف حتی از روی دلسوزی ایجاد شود.
وی ادامه داد: بیش از ۹۷ درصد مدیران دستگاهها انسانهای شریفی هستند که در ماجرای حقوقهای نجومی مشخص شد لذا باید این قشر پاسداری شده تا آسیب نبینند.
وی ادامه داد: حکمت اصلی این آموزشها این است که یک بند قانونی دقیقا چیست و در دورههای بعدی برای هر دستگاه، آموزشهای تخصصی خواهیم داشت.
آذر در خصوص سامانه ثبت اموال (سادا)، گفت: چهارمحال و بختباری عملکرد خوبی دارد، اما یکی از چالشهای کشور این است که بخشی از اموال دولت شناسنامه ندارد و حتی در یک استان یکی از کارکنان دستگاهها بیش از ۷۰ ملک دولت را به نام خود گرفته است لذا صیانت از بیت المال ضروری است و باید این موارد را در چهارمحال و بختیاری نیز در اولویت باشد و توسط یک کارگروه رسیدگی شوند.
وی بیان کرد: مشاوره دادن از ظرفیتهای قانونی دیوان محاسبات است و دیوان محاسبات چهارمحال و بختیاری از نظر سطح دانش حرفهای از استانهای مطلوب است و همواره این مهم به صورت سالیانه برای تمام استانها ارزیابی میشود.
فاکتور سازی دستگاههای اجرایی جرم است
آذر فاکتور ساختن دستگاههای اجرایی برای رفع و رجوع هزینهها را یکی از مسائل متناوب دانست و گفت: این امر جرم محسوب میشود.
وی در خصوص پرداخت حقوق نیروهای شرکتی در دستگاه ها، گفت: ساز و کار پرداخت حقوق به این نیروها تخلف است و دستگاهها را گرفتار خواهد کرد که باید ساز و کار قانونی برای این مهم با کمک برنامه و بودجه و دیگر متولیان پیدا کنند.
آذر بیان کرد: در خصوص نیروهای شرکتی دستگاه ها، سیاست بر تعدیل نیرو نیست به ویژه در استانهایی همچون چهارمحال و بختیاری که نرخ بیکاری بالایی دارند.
رئیس دیوان محاسبات کشور تاکید کرد: تغییر کاربریهای انجام شده در آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری از تخلفات محسوب میشود.
وی تصریح کرد: چهارمحال و بختیاری در موضوع فرار مالیاتی و وصول درآمد مطلوب است، اما گزارش فرار مالیاتی در بخش شرکتها مشاهده میشود که عدد ناچیزی است، اما در شرایط انقباض بودجه فعلی کشور همین مقدار نیز حائز اهمیت است.
قیمت پایه کشتارگاه جونقان در چهارمحال و بختیاری اشکال دارد
آذر تاکید کرد: در سیل امسال بیمه اموال منقول و غیر منقول برای جبران خسارت مورد توجه است که به متولیان ارجاع داده شده و در حال پیگیری است تا دولت بیمههایی مانند آتش سوزی و حوادث را متمرکز کند.
وی در خصوص واگذاری گفت: گزارشات نشان میدهد که قیمت پایه اشکال دارد و باید به این مهم توجه ویژه شود.
آذر بیان کرد: صورتهای مالی و اسناد آن باید از دستگاهها گرفته شود که و لازم است در همین راستا دستگاهها به سامانه مربوطه متصل شوند که با این اقدام بودجه و برنامه ریزی عملکرد را در دستگاهها اجرا خواهد شد.
دیدگاه تان را بنویسید