شیوع تخلفات در معاملات طلای آبشده

کد خبر: 930463

نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران، فروش آبشده و شمش طلا، فقط توسط رسته «آبشده‌فروش» مجاز بوده و طلا و جواهر فروشان مجوز عرضه این محصول را ندارند.

شیوع تخلفات در معاملات طلای آبشده

خبرگزاری مهر: به نقل از اتحادیه طلا و جواهر تهران، مسعود یزدانی ضمن تاکید بر ضرورت هوشیاری اعضای صنف طلا و جواهر در ایام پایانی سال، اظهار داشت: رشد قیمت طلا باعث شده تا سارقان با شیوه‌های نو و حربه‌های تازه‌ای، دست به سرقت بزنند.

وی در مورد شگرد جدید سارقان در سرقت طلا و جواهر از طلافروشی‌ها افزود: به تازگی سارقان پس از درخواست همراهی با یک خانم غریبه و هماهنگی با ایشان به بهانه خرید طلا، وارد طلا و جواهرفروشی شده و بعد از درخواست مدل‌های مختلف، در حین امتحان مصنوعات، فرد سارق طلا‌های عرضه شده در پیشخوان را با سرعت جمع کرده و بدون همراه خود از مغازه خارج و متواری می‌شود.

نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر رعایت نکات ایمنی را در کاهش سرقت‌ها بسیار مهم و حائز اهمیت برشمرد و خاطرنشان کرد: خلافکاران برای نقشه سرقت‌های خود، از ضعف امنیتی واحد‌های کسبی بهره می‌برند و رعایت اصول ایمنی که از طرف پلیس محترم اماکن و اتحادیه طلا و جواهر اعلام می‌گردد، بر تمام ۲۰ رسته این صنف لازم الاجرا است.

یزدانی مدیریت درب ورود و خروج واحد‌های کسبی در جلوگیری از سرقت‌ها را مهم ارزیابی کرد و گفت: همکاران ما حتماً موقع ورود و خروج و باز و بسته نمودن مغاز‌ها تنها نباشند و یک نفر همراه خود داشته باشند، همچنین درب واحد‌های صنفی مجهز به جک آرام بند بوده و پس از ورود و خروج مشتری بسته شود.

وی ادامه داد: مجهز بودن واحد‌های صنفی طلا و جواهر به دوربین مدار بسته همراه با UPS و DVR، قفل درب الکتریکی، آلارم و زنگ اخبار، دیوار، سقف و کف بتون آرمه مسلح به میلگرد، ضروری است و همکاران صنفی حتماً در ساعت کاری اعلام شده اقدام به عرضه مصنوعات طلا و جواهر کنند.

نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران، در مورد خرید و فروش آب شده یادآور شد: فروش آبشده و شمش طلا فقط توسط رسته آبشده فروش مجاز بوده و طلا و جواهرفروشان مجوز عرضه آبشده طلا را ندارند؛ این در حالی است که به تازگی مشاهده شده مشتریان برای فروش آب شده به مغازه‌های طلا و جواهر فروشی مراجعه می‌کنند که برخی از این طلا‌ها دارای عیار غیرواقعی بوده و احتمال تخلفات در آن زیاد است.

یزدانی با اشاره به روز‌های پایانی سال و افزایش نسبی حجم داد و ستد‌ها اعلام کرد: همکاران ما در صورت مشاهده تخلف عیاری و سکه‌های تقلبی موارد را به اتحادیه اعلام نموده و هرگونه موارد مشکوک امنیتی را با پلیش ۱۱۰ درمیان بگذارند. همچنین اعضای محترم صنفی و مردم شریف هرگونه سوال و مشکل را می‌توانند از طریق اتحادیه طلا، جواهر، نقره و سکه تهران کسب اطلاع نموده و یا توصیه و پیام‌های لازم را از طریق سایت این اتحادیه به نشانی estjt.ir دریافت کند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

تازه های سایت